Bildirim
PS3 zamanımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ps3te bf3 oynarsan kanser olursun çok kötü
Codlarin da serverlari bitik
Paran azsa al yine de bir sürü oyun var güzel singleplayer -
Bf4 oynuyorum online kişi sayısı az GTA 5 online muhteşem hayli kalabalık ayrıca hoşuna giderse Diablo 3 online Co op harika oluyor ayrıca Diablo 3 offline Co op ta oynaniyor -
Ben PS4 almıştım migrostan 800tl'ye 1tb yanında fifa 17 vardı.
800 TL'ye değmez diyerek sattım. Düşün yani o kadar dandik bi şey. Şu an 5000 tl olmuş şaka gibi. Sakın alma. PC varken konsol almak çok gereksiz. -
Bende 800 tl ye almistim tek kol normal kasa ps4 suan 2500 eder galiba rahat cidden çok garip -
500 liraya bulabilirsen al derdim ki biraz araştırınca 500 liraya bulunuyordu. Şimdi ikinci el PS3 satanlar, PS4 alamayanların PS3 isteyeceğini bildiği için bu PS4 zamlarından sonra pahalı fiyattan satmaya başladı.
PS3'e 1300 lira fiyat çekiyorlar. Eğer senin için dert değilse al ama 15 yıllık konsol 1300 lira etmez. -
Zamdan sonra fırsarçılar ps2leri bile kaldırdıkları yerden çıkarıp satmaya başlamışlar 200-300 tlye. 15 güne onlar da 800 tl olur. -
Ps3 un her turlu gideri var, soyle 250 civarina bulsam da alsam diyorum bazen.
Ps4 kullanmadiysan ve ps4 oyunlarindaki dunyayi ne izleyip ne de oynadiysan ps3 her turlu seni oynatir. Harika oyunlari var.ozellikle mass effect serisi cok severim ve remasteredini bekliyorum.
Ama soyle bir sey de var. ps4 de oyunlari oynayan biri olarak, kingdom hearts serisini hic oynayaman ben ve arsivlik tum paketi satin aldim. Pakette 2009 yilinda psp ye cikan oyundan tut ps2 ye cikan oyunlar var ve ben o oyunlari oynayamadim.
Sebebi o donemki oyun dunyasiyla simdiki oyun dunyasi cok farkli. Bolumler arasi kayboldum, grafiklerden hic bahsetmiyorum onemli degil benim icin. Ama oyundaki level butunlugu acayip eski kafa oldugundan beni kanser edip durdu.
Mesela, bi boss a giricem girmeden once bir yeri temizlemem gerekiyor. Yaklasik 30 dk surdu. Ve sonunda boss a girdim. Boss bana tek atti (oyunu standart modda actim) sonra checkpoint sistemi beni nereye atsin? Taaa labirentin basina. Bir de harita yok, menu ye basiyorsun sana yardim etmiyor. Bolumler copy paste gibi bir seyin yanina gittiginde X cikiyor ama o seyi uzaktan gordugunuzde sanki normal bir obje onemsiz gibi goruyorsunuz. 2 saat odada dondum durdum sonra biraktim.
Ama o zaman bu denli oyun kulturum ingilizcem olsaydi oynardim hem daha enerjik hem de ogrenmeye ac biriydim. gecmis oyunlardaki zorluk Bildigin bu dark souls.bi boss sana nasil tek atabilir. Isin yoksa ugras dur. Ben artik 15 yasinda degilim ve bu tur seylerle ugrasmak istemiyorum.
Checkpoint i adam gibi yakin bi yere koymaliydilar ama o donemki oyun dunyasi icin normaldi.ben de kingdom hearts3 u actim direk(2019 cikti) ve oyunu oynadim bayaga gecen nesilden kalma level dizayni ve oyun kombati gibi seyler yoktu. Actim easy modda catir catir oynadim. Kanser olmadan. Keske tum paket yerine sadece 3.oyunu alsaymisim
Iste bu senaryo da yine ayni yine cok sevdigim eski oyunlari oynayamam mesela sly cooper gibi. Bazi seyler eski zamanlarda daha iyi oldugunu ogrendim ve ben ps4 u gordugumden boyle hissettim. Eger ps4 degilde ps2 kullansaydim ve ps3 den o denli haberim olmasaydi ps3 alirdim.
Ps3 te harika oyunlar var ve oynanilmasi gereken oyunlar muthis. Mesela mgs 4 u sadece ps3 de oynayabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 26 Nisan 2020; 2:21:11 >
-
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 dinlenme modunda oyun iner mi
- ultimate edition ne demek
- ps4 ses var görüntü yok
- ps5 bluetooth kulaklık bağlamak
- japonya"dan alınan ps5 türkiye"de çalışır mı
- dualsense 30. yıl
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- ps4 ile ps5 arasındaki fark
- god of war xbox
- silent hill 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X