Şimdi Ara

PS4 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi forumlar. Ben bu aralar PS3 almayı planlıyorum fakat internette PS4 için bir kaç çıkış tarihi vermişler. Kimi 18 ay sonra diyor kimi 2012 başlarında çıkıcak diyor. Ben net bir bilgi ya da bilmiyorsanızda görüşlerinizi alabilir miyim ? Birde PS3'ü ne kadar zevk alarak kullanabilirim. Beni kaç sene veya kaç ay tatmin eder bu konsol. Şimdiden yorumlarınız için tşkler.

• o tarihleri verenlere selamımı söyle kafadan sallamasınlar, daha Vita çıkmadı, Vita 1 yıl önce tanıtıldı aradan 1 yıl daha geçti halen çıkmadı,
    ortada ps4 ile alakalı Sony den açıklama bile yok kaldı ki daha duyurulacak, tarih verilecek vs. vs.

fol yok yumurta yok gençler rahat olun
  • Yok öyle bir şey. Sony'nin ağzından resmi bir açıklama yok bence 2014 gibi gelecekler.
  • hocam ps4 daha duyrulmadı 2012de duyuruldu diyelim ki ben pek ihtimal vermiyorum çıkması en az 2yıl sürer eder sana 3yıl ps3 alırsan multiplayer destekli oyunları olsun single olarak oynancak oyunları olsun seni uzun süre idare eder o yüzden ps4'ü şimdilik unut hadi çıktı diyelim şimdi bir oyun 120-220 tl arası satıldıgını farzedersek ps4'ün oyun fiyatlarını ve konsol fiyatını tahmin edemiyorum al ps3'ü paşalar gibi oyna hayırlı olsun
  • Rahatladım yorumlarınızla tşk ediyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirm artık PS3'ümü. Bu arada 82 ekran 1080 p plazma arçelik tv'm var. Bununla iyi bir görüntü yakalayabilir miyim sizce ? Açıkcası yeni bir TV alıcak param şu anlık yok. Bu kkonuyla ilgilide görüşlerinizi alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommx -- 28 Kasım 2011; 23:18:44 >
  • Sony 2014den once yeni konsol yok dedi yani rahatlikla alip kullanabilirsin ve cok zevk alirsin ayrica seni cok uzun idare eder cunku ps4 cikinca pahali olur,uretim problemleri olur,duzgun oyun olmaz daha oyun yapmakta pahalidir ps3 cogu yapimciyi zora soktu.O tarih verenlerede inanma daha Sony birsey dememis kendini bilmezlerin teki.Sonra birsurur oyun var oynayacagin o zamanda seni idare edecektir ucuz ve problemsiz oldugundanda kitle belli sure bu konsolda kalacaktir ps2de oldugu gibi.Yani online sorunuda olmaz.Dha duyurulacak ki bence 2012-2013te duyurulur ve sonra cikacak yani daha ar-ge asamasinda.

• 2014 e kadar cikmayacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX One+Gamepad
    geçen ay önce açıldı
    Xbox
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar zevk alındıgı kişiden kişiye gore degisir,oyunlarla çok içli dışlı degilsen,almana gerek yok,anladıgım kadarıyla tereddutlerin var,800 lira cihaz için vericeksin,bunun yanında 100 lira bir joyped daha alıcaksın,move diye bir aparat daha var eextra olarak,oyunlar malum 150-200 arası son çıkanlar,2.el bile alsan 50-100 den aşağıya degil son oyunlar,gerçek anlamda ben oyun hastasıyım diyorsan al ve doya doya kullan ps3'u ancak degilim,ara sıra oynarım,çabul sıkılırım diyorsan bu kadar para harcamaya değmez..Ne kadar oyun var demişsin,o kadar çok oyun varki 4 senedir çıkmış ve 2012 yılında çıkacak olan,zaten hepsini oynamaya ne parar ne zaman yeter..Ayrıca bugun buldugum bir haber,PS4 ne zaman çıkıyor diye sormuşsun...Okumanda fayda var..kolay gelsin

DC; Dünyada Oyun ve İnteraktif Konsollar 2011-2015 Tahmini adını verdiği çalışmasının sonuçlarına göre 2012 yılından itibaren yükselişe geçecek oyun konsolları 2015 yılına kadar piyasanın hakimi olmaya devam edecek.

IDC yöneticisi Lewis Ward konsol donanımı ve disk tabanlı oyun gelirlerinde 2011 yılında biraz azalma olacağını ancak bunun geçici olacağını belirtiyor. Çünkü hali hazırdaki konsolların en genci bile 5 yaşına gelmiş durumda. Bu da oyuncuların satın alma eğilimini etkiliyor.

Gelecek yıl piyasaya çıkacak Wii U konsolu, 2014 civarında Microsoft'un yenilemesi beklenen yeni eğlence konsolu ve 2015 yılında çıkacak Sony PS4 ile birlikte daha gelişmiş oyunlar konsol pazarının sonraki yıllarda da ilgi odağı olmasını sağlayacak.

Global konsol donanımları ve disk yazılımları 2015 yılına kadar yıl bazında yüzde 3.6 artarak 39.7 milyar dolara ulaşacak. Gelişmekte olan ülkelerin satışları gelişmiş ülkelerdeki satışların iki katı olacak.

Ancak aktif olarak kullanılan konsol sayısının 2015 yılında 257 milyon civarında olması bekleniyor. Evlerdeki kullanım oranı ise yüzde 12.7 olacak. Bu oran 2011 yılından yüzde 1 daha az. Bu da mobil ve PC oyunlarının daha aktif olarak kullanılacağını gösteriyor.

Ayrıca 2015 yılında oyun konsolları arasında en aktif kullanılan modelin PS3 olacağı da belirtiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 28 Kasım 2011; 23:39:05 >

• 2014de çıkar bence de.
  • Yorumlarınız için tşkler. Bir de şeyi merak ediyorum. Bu mesela aynı üretimle çıkmış ps3'lerde fiyat farkı neden kaynaklanıyor. Mesela şu ürünü alsamhttp://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsollar%C4%B1/sony-ps160unch12tn.yt-ps3-160gb-j-chassis-eur-black/productdetails.aspx?I_ID=57088 bana yeter mi ?? 120-160 ya da 320 gb olması konsolun neyi değiştirir. Öneriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommx

Yorumlarınız için tşkler. Bir de şeyi merak ediyorum. Bu mesela aynı üretimle çıkmış ps3'lerde fiyat farkı neden kaynaklanıyor. Mesela şu ürünü alsamhttp://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Konsollar%C4%B1/sony-ps160unch12tn.yt-ps3-160gb-j-chassis-eur-black/productdetails.aspx?I_ID=57088 bana yeter mi ?? 120-160 ya da 320 gb olması konsolun neyi değiştirir. Öneriniz var mı ?

HDD boyut farkı var. Online olarak PSN'den oyun indirip HDD'ye yükleyebiliyorsun. O zaman 320GB almakta fayda var.
    Ama PSN'den oyun almam yüklemem diyorsan, 120GB yeter de aratar bile.
    Sıcak Fırsatlar bölümünde PS3 Sıcak Fırsatlar bölümü var. Oradan uygun bir kampanya takip edebilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39836025/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39836025

• En az 3 yıl var yeni nesil konsollara kolpa haber onlar hiç bekleme al ps3'ünü oyna oyunlarını.
  • Sony demediyse inanma
  • 2014 çok uzun bir süre bence o kadar sürmez 2012 son çeyreginde çıkacak gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42

2014 çok uzun bir süre bence o kadar sürmez 2012 son çeyreginde çıkacak gibi..

Herhalde elinizde resmi bir kaynak var.
  • quote:

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen93319

quote:

Evet

2012 son çeyrekte çıkcak olsaydı hareketlenme olurdu tanıtılırdı.en az 2014
  • quote:

İyi forumlar. Ben bu aralar PS3 almayı planlıyorum fakat internette PS4 için bir kaç çıkış tarihi vermişler. Kimi 18 ay sonra diyor kimi 2012 başlarında çıkıcak diyor. Ben net bir bilgi ya da bilmiyorsanızda görüşlerinizi alabilir miyim ? Birde PS3'ü ne kadar zevk alarak kullanabilirim. Beni kaç sene veya kaç ay tatmin eder bu konsol. Şimdiden yorumlarınız için tşkler.

En az 2 yıl daha idare eder dostum kafan rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler999

quote:

İyi forumlar. Ben bu aralar PS3 almayı planlıyorum fakat internette PS4 için bir kaç çıkış tarihi vermişler. Kimi 18 ay sonra diyor kimi 2012 başlarında çıkıcak diyor. Ben net bir bilgi ya da bilmiyorsanızda görüşlerinizi alabilir miyim ? Birde PS3'ü ne kadar zevk alarak kullanabilirim. Beni kaç sene veya kaç ay tatmin eder bu konsol. Şimdiden yorumlarınız için tşkler.

En az 2 yıl daha idare eder dostum kafan rahat olsun

tam oturdu şu an bu aralar çok da iyi oyunlar çıktı tam alma vakti ps3ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0ril -- 2 Aralık 2011; 21:48:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgatunalı99

quote:

Orijinalden alıntı: egemen93319

quote:

Evet

2012 son çeyrekte çıkcak olsaydı hareketlenme olurdu tanıtılırdı.en az 2014

e3 oyun fuarında tanıtılacagı yazılmıştı bence de tam vakti o vakit.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.