Şimdi Ara

ps4 150 tl monitör tavsiyesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 150 tl ile led mi yoksa lcd mi karar veremedim siz verin monitör almak istiyorum bi tane var evde ama vga girişi olduğundan dolayı ps4ü bağlayamadım.dönüştürücüler işe yaramadı.o yüzden maxx 150 tl monitör arıyorum odamda oynamak için bir el atın arkadaşlar !!

• 150 tlye hdmı girişli monitör olmaz en az bi 300-350 tl gözden çıkarmak lazım
  • para varda yurt dışına biriktiriyorum.. fazla harcama yapmak istemiyorum birde ps4 kırılmadığı için rahat rahat oynayamıyorum abi ya ps3 alsammı diye düşünüyorum değer mi sizce ?
  • 150 tlye anca kablo ve ayaklığını alırsın
  • sabirmusti kullanıcısına yanıt
    peki ps4 uyumlu vga hdmi dönüştürücü varmıdır ama monitörüm hdpc desteksiz ?
  • bence vga ile falan uğraşma şöyle 1920x1080 60hz tepkime süresi en fazla 5ms bir monitör al sonuçta bir kere alacaksın oyunları kardeşlik hong kong psn ile ucuza alabilirsin
  • o tür aparatlar hem pahalı hem de çok iyi performans vermediğini duymuştum biraz daha katıp en azından şunu alabilirsin,bulduğum en ucuz hdmli monitor bu:

http://www.hepsiburada.com/aoc-e2270swhn-21-5-5ms-analog-hdmi-full-hd-led-monitor-p-BD804564
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    20000 TL Notebook Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 150 liraya arkadaki vga grişini alırsın kardeşim.

monitör alacaksan almışken en iyisini alacaksın; BenQ, LG, Asus FULL HD 1080 OYUNCU MONİTÖRÜ IPS LED EKRAN 21.5, 23.6, 24.0 '' 2MS/60 HZ vs vs olması lazım.
  • 350 TL'ye VGA ve DVİ girişli monitör bulursun.DVİ to HDMİ ile PS4 oynayabilirsin.
    Ancak 150 TL'ye imkansız.
    Bütçe arttirmak şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 220-280 arası 2.el HDMI girişli monitör bulabilirsin. Ps4'tende optik çevirici ise ses alirsin ama sana pahalıya patlar. Tavsiye 380-450 TL arası 22" Full Hd Tv alman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.