Bildirim
ps4 150 tl monitör tavsiyesi !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
150 tlye hdmı girişli monitör olmaz en az bi 300-350 tl gözden çıkarmak lazım -
para varda yurt dışına biriktiriyorum.. fazla harcama yapmak istemiyorum birde ps4 kırılmadığı için rahat rahat oynayamıyorum abi ya ps3 alsammı diye düşünüyorum değer mi sizce ? -
150 tlye anca kablo ve ayaklığını alırsın -
peki ps4 uyumlu vga hdmi dönüştürücü varmıdır ama monitörüm hdpc desteksiz ? -
bence vga ile falan uğraşma şöyle 1920x1080 60hz tepkime süresi en fazla 5ms bir monitör al sonuçta bir kere alacaksın oyunları kardeşlik hong kong psn ile ucuza alabilirsin -
o tür aparatlar hem pahalı hem de çok iyi performans vermediğini duymuştum biraz daha katıp en azından şunu alabilirsin,bulduğum en ucuz hdmli monitor bu:
http://www.hepsiburada.com/aoc-e2270swhn-21-5-5ms-analog-hdmi-full-hd-led-monitor-p-BD804564 -
150 liraya arkadaki vga grişini alırsın kardeşim.
monitör alacaksan almışken en iyisini alacaksın; BenQ, LG, Asus FULL HD 1080 OYUNCU MONİTÖRÜ IPS LED EKRAN 21.5, 23.6, 24.0 '' 2MS/60 HZ vs vs olması lazım. -
350 TL'ye VGA ve DVİ girişli monitör bulursun.DVİ to HDMİ ile PS4 oynayabilirsin.
Ancak 150 TL'ye imkansız.
Bütçe arttirmak şart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
220-280 arası 2.el HDMI girişli monitör bulabilirsin. Ps4'tende optik çevirici ise ses alirsin ama sana pahalıya patlar. Tavsiye 380-450 TL arası 22" Full Hd Tv alman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X