Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
171.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation 4'e gelen Killzone : Shadow Fall , Knack , Infamous : Second Son ve Drive Club Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazı seçenekleri ile birlikte gelecekmiş. Daha önce söylendiyse kusuruma bakmayın takip edemeden yazdım hemen
  • Soylendi. Ama guzel haber tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Beyler bayanlar ÇOK ÖNEMLİ bir sorum olacak;Şimdi PSN+ üyeliğim vardiyelim ve FİFA14 online a girecem,evimde beni izlemeye gelen arkadaşımda 2.Gamepad le kendi profilinle ya da profilsiz ONLİNE oynadığım oyuna katılabilir mi?Yoksa ekstradan onda PSN+ mı almamız gerekecek?Bu soru o kadar önem arz ediyor ki anlatamam,PS4 parasının yarısını bu katılacak arkadaş verecek çünkü

kardeşim soruyu tekrar tekrar okudum ve kafam karıştı ama anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım:)

Online oyunda iki kişi aynı takımda oynayabilirsiniz ama karşılıklı sen vs arkadaşın maç yapamazsınız online!!!

• DS4'te chat için herhangi bir mikrofonlu kulaklık kullanabiliyormuşuz sanırım. Kutu içinden çıkan çok ucuz gözüküyordu. Güzel haber açıkçası
  • Biraz izleyelim grubu, güzel giderse katılırız biz de. Elinize sağlık.
  • Yau umarim onsiparislerde gecikme falan olmaz ha, aralik gelse de hepsisony arasa problem yok diye
    Oyunlari falan haftaya almak planim, cok hazin olur valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Indomitablee

Playstation 4'e gelen Killzone : Shadow Fall , Knack , Infamous : Second Son ve Drive Club Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazı seçenekleri ile birlikte gelecekmiş. Daha önce söylendiyse kusuruma bakmayın takip edemeden yazdım hemen

drive kulüp Türkçeyse
    ps4 almaya değecek şöyle bir 3 ay falan geçecek yinede
  • PM attım.
    Bu ay içinde cihazım gelecek,
    Oyunlarım Fifa ve BF4

• arkadşlar herkz hangı oyunlarıda oynıycagını yazsın mesela fıfa turnuvasına kım katılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

arkadşlar herkz hangı oyunlarıda oynıycagını yazsın mesela fıfa turnuvasına kım katılır

ilk etapta: FIFA 14, BF4 ve muhtemelen KZ... Daha sonra Division, The Crew, Destiny, Driveclub, Infamous: Second Son, Watch Dogs %100 alacağım oyunlar.. Zamanla daha eklenirmi bilemem tabi
  • ben de konsolla beraber bf4 ve fifa14 almayı düşünüyorum ilk etapta. büyük çoğunluğumuzda bf4 olacak galiba.
  • Killzone fifa garanti, digerleri cikis tarihi geldikce yazarim erteliyorlar vs :)

• Beni de yazın arkadaşlar.. Çıktığı gün kısmetse alacağım makineyi.. Yaş : 25.. PSN : carismags87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carismags -- 22 Kasım 2013; 15:33:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SavasLordu

quote:

Beyler bayanlar ÇOK ÖNEMLİ bir sorum olacak;Şimdi PSN+ üyeliğim vardiyelim ve FİFA14 online a girecem,evimde beni izlemeye gelen arkadaşımda 2.Gamepad le kendi profilinle ya da profilsiz ONLİNE oynadığım oyuna katılabilir mi?Yoksa ekstradan onda PSN+ mı almamız gerekecek?Bu soru o kadar önem arz ediyor ki anlatamam,PS4 parasının yarısını bu katılacak arkadaş verecek çünkü

kardeşim soruyu tekrar tekrar okudum ve kafam karıştı ama anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım:)

Online oyunda iki kişi aynı takımda oynayabilirsiniz ama karşılıklı sen vs arkadaşın maç yapamazsınız online!!!

.Sorunun özü şu;Evimde PS4 var gelen misafirle birlikte TEK makinadan online oynayabilecekmiyiz.

Örnekle anlatalım;Şimdi sizlerle online da FİFA 14 atıyoruz diyelim,maçın başı daha 5 dk olmamış ZART diye kapı çalır ve kimliği belirlenemeyen bi arkadaş gelir der ki''Ulen sen online da oynuyosun bizde aval aval bakıyoruz sana gelip''işte bu arkadaşı benim konsoldan oyuna nasıl dahil ederiz?.Umarım açıklayıcı olmuştur.

• Beni de ekleyin arkadaşlar TR deki ilk PS4 kullanıcsıyım sanırım :) us psn id : kaangulcan88 1988 dogumluyum 25 yaşındayım , KAAN GÜLCAN ismim :)
  • Ps3 ü ve Xboxu sattığımdan beri zaman geçmiyor. Günleri tek tek sayıyorum. Ve kafayı yemek üzereyim. Bu nasıl bir bağımlılıktır ? 13 aralık gününü herhalde benim kadar kimse çok bekleyemez. Bir türlü günler geçme bilmiyor sanki

13 aralık sabahın köründe gidip Sony center kapısında beklicem.
  • ben işyerinde her boşlukta açıp açıp next gen gameplayleri seyrediyorum hocam, tavsiye ederim

tam konsolun çıkacağı hafta aöf sınavları var, pazar günü sınav çıkışı alabilicem anca. stoklarda sıkıntı olmasın da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrayN -- 22 Kasım 2013; 16:04:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Ps3 ü ve Xboxu sattığımdan beri zaman geçmiyor. Günleri tek tek sayıyorum. Ve kafayı yemek üzereyim. Bu nasıl bir bağımlılıktır ? 13 aralık gününü herhalde benim kadar kimse çok bekleyemez. Bir türlü günler geçme bilmiyor sanki

13 aralık sabahın köründe gidip Sony center kapısında beklicem.

Aynı şey benim için geçerli... BF4 aldım gamepadle oynuyorum... Ac4 aldım gamepadle oynuyorum... Şaka gibi ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SavasLordu

quote:

.Sorunun özü şu;Evimde PS4 var gelen misafirle birlikte TEK makinadan online oynayabilecekmiyiz.

Örnekle anlatalım;Şimdi sizlerle online da FİFA 14 atıyoruz diyelim,maçın başı daha 5 dk olmamış ZART diye kapı çalır ve kimliği belirlenemeyen bi arkadaş gelir der ki''Ulen sen online da oynuyosun bizde aval aval bakıyoruz sana gelip''işte bu arkadaşı benim konsoldan oyuna nasıl dahil ederiz?.Umarım açıklayıcı olmuştur.

evet kardeşim takım seçim ekranında dahil olabiliyor

• psychocake kullanıcısına yanıt
    Cihazi alamama ya da ariza mariza gelmesin de kimsenin basina...kime olsa uzulurum cok gercekten..vakit daraldikca aksilik korkusu artiyor arkadaslar askerden sonra ilk kez safak sıkıştırıyor beni

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.