Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
174.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Guest mi giriyor ps3teki gibi yoksa bir sekil kendi kullanici hesabi ile girebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SavasLordu

quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

quote:

Orijinalden alıntı: SavasLordu

quote:

Beyler bayanlar ÇOK ÖNEMLİ bir sorum olacak;Şimdi PSN+ üyeliğim vardiyelim ve FİFA14 online a girecem,evimde beni izlemeye gelen arkadaşımda 2.Gamepad le kendi profilinle ya da profilsiz ONLİNE oynadığım oyuna katılabilir mi?Yoksa ekstradan onda PSN+ mı almamız gerekecek?Bu soru o kadar önem arz ediyor ki anlatamam,PS4 parasının yarısını bu katılacak arkadaş verecek çünkü

kardeşim soruyu tekrar tekrar okudum ve kafam karıştı ama anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım:)

Online oyunda iki kişi aynı takımda oynayabilirsiniz ama karşılıklı sen vs arkadaşın maç yapamazsınız online!!!

.Sorunun özü şu;Evimde PS4 var gelen misafirle birlikte TEK makinadan online oynayabilecekmiyiz.

Örnekle anlatalım;Şimdi sizlerle online da FİFA 14 atıyoruz diyelim,maçın başı daha 5 dk olmamış ZART diye kapı çalır ve kimliği belirlenemeyen bi arkadaş gelir der ki''Ulen sen online da oynuyosun bizde aval aval bakıyoruz sana gelip''işte bu arkadaşı benim konsoldan oyuna nasıl dahil ederiz?.Umarım açıklayıcı olmuştur.

evet kardeşim takım seçim ekranında dahil olabiliyor

Maça başladıktan sonra olmuyor fakat online takım seçim ekranında arkadaşın 2. gamepad ile basarak guest player olarak oyuna katılabilir yani ikinizde aynı 11'i yönetiyor olursunuz.

• Adaş bir imza hazırlasak mı kulup için ?
  • İnsanları sıkboğaz etmemek için uğraşmadım hiç sonuçta mecbur değil kimse taşımaya imzasında.. İstersen yap paylaşalım isteyen olursa kullanır
  • Güzel düşünülmüş bir kulüp pm attım.
  • Çok teşekkürler cevap için,umarım dediğiniz gibi olur.Bu cevaplar çok iyi geldi be.Peki arkadaşım kendi profilinden giremezmi,PSN+ mı alacaz ayrıca onada kendi profiliyle girmesi için?
  • quote:

Çok teşekkürler cevap için,umarım dediğiniz gibi olur.Bu cevaplar çok iyi geldi be.Peki arkadaşım kendi profilinden giremezmi,PSN+ mı alacaz ayrıca onada kendi profiliyle girmesi için?

Sony nin resmi açıklamalarına göre bir konsolda bir kullanıcının plus üyesi olması yeterli. 2.kullanıcı kendi hesabından oturum açıp plus üyesinin sahip olduğu içeriklerden yararlanabilir.
  • Konsol elimize geçtiğinde sabahlar olmasın o zaman.Daha önce hiç orjinal kullanmadığım için cevabını bilmediğim 1 soru daha var konuyu kirletiyorsam cevaplamasınızda olur arkadaşlar sorun değil,PSN+ alırken garanti bankası atm kartımın(kredi kartı değil)bilgilerini girip alabilir miyim,illa ki kredi kartımı olacak?
  • O konuda bilgim yok maalesef.
  • quote:

Konsol elimize geçtiğinde sabahlar olmasın o zaman.Daha önce hiç orjinal kullanmadığım için cevabını bilmediğim 1 soru daha var konuyu kirletiyorsam cevaplamasınızda olur arkadaşlar sorun değil,PSN+ alırken garanti bankası atm kartımın(kredi kartı değil)bilgilerini girip alabilir miyim,illa ki kredi kartımı olacak?

Sony bayilerinde falanda satılıyor kart olarak.. oradan nakit te alabilirsin.
  • Ps4 ön sipariş vermemiş çıkış gününü bekleyen arkadaşlar Mustafa Yiğit Sony Center, Teknosa, MediaMarkt, Bimeks, Vatan, Arcelik, ve OverGame 13 Aralikta bizim urunumuzu satacak dedi bilginiz olsun

Edit: Şu anki ps4 stoğu 1000 den fazlaymış...

Bilmiyorum ne kadar etkiledim ama benim gibi sürekli yuvarlak cevaplar veriyor diye laf söyleyen ( Twitterdan ) arkadaşlara teşekkürler. Açıklamalar geliyor güzel güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychocake -- 22 Kasım 2013; 22:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

Ps4 ön sipariş vermemiş çıkış gününü bekleyen arkadaşlar Mustafa Yiğit Sony Center, Teknosa, MediaMarkt, Bimeks, Vatan, Arcelik, ve OverGame 13 Aralikta bizim urunumuzu satacak dedi bilginiz olsun

Edit: Şu anki ps4 stoğu 1000 den fazlaymış...

Bilmiyorum ne kadar etkiledim ama benim gibi sürekli yuvarlak cevaplar veriyor diye laf söyleyen ( Twitterdan ) arkadaşlara teşekkürler. Açıklamalar geliyor güzel güzel

Bu durumda stok sıkıntısı yaşanacak demektir ilk etapta. Bi sürü mağaza var hepsine numenelik gönderecekler herhalde.
  • Biraz haber paylaşayım gaza geldim
    Ac4 gelen patch ile 1080p olmuş ve görüntüler daha keskinleşmiş ( diyorlar... ben bi fark göremedim videodan olsa gerek )

Ayrıca PSN den dijital oyunlar 150 ile 185 Lira arası değişiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychocake -- 22 Kasım 2013; 22:22:16 >

• Hımmm,Şöyle cins bi durum var benim olduğum yer ilçe daha doğrusu köy gibi bi yer,bırak sony bayiisini migros anca 2 yıl önce açıldı.Yani PS4 üzerinden alacağım el mahkum,neyse konsolumu yurt dışından arkadaşım ne zaman getirecek bi bakalımda en geç 1 ay sonra dönüyorum dedi .
  • quote:

Biraz haber paylaşayım gaza geldim
    Ac4 gelen patch ile 1080p olmuş ve görüntüler daha keskinleşmiş ( diyorlar... ben bi fark göremedim videodan olsa gerek )

Ayrıca PSN den dijital oyunlar 150 ile 185 Lira arası değişiyormuş

O yüzden 2 oyun alıp 1 sene boyunca sadece online oynayacağım.Gidipte single oyun almam o fiyata kesinlikle.

• Şu anda yok zaten ps4 ile satışına başlanacak diye biliyorum. Yukardaki yorumum yanlış yönlendirebilir kötü bir cümle olmuş :)
  • quote:

Şu anda yok zaten ps4 ile satışına başlanacak diye biliyorum. Yukardaki yorumum yanlış yönlendirebilir kötü bir cümle olmuş :)

Konsol ve oyunlar piyasaya bi gelsin gideceğimiz yönü buluruz,sorun yok herkes saygılı düzgün bir dille istediği sitemi edebilir bence,sonuçta bu konsolu ve oyunları alan biziz en doğal hakkımız .
  • Dediginden pek birsey anlamadim ama sunu kesin söyleyebilirim. Cihaz'da bir PS+ SADECE bir üyede [psn account] varsa, bununla diger ps4'de kayitli nicklerde Online oynayabilir. Ekstra'dan ikinci PS+ almaya gerek yok.

Misal
    PLAYSTATION 4:
    User A: PS+ VAR
    User B: PS+ YOK
    User C: PS+ YOK
    User D: PS+ YOK

= Hepsi ile PS+ indirilen oynayabilirsin ve Online oynayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba... Adım Mesut Bilal YÜCELER. Psn'im mesutby
    Yaşım 28, 1 çocuk babasıyım :)

Ps4'ü 2 ay önce amazon.de'den sipariş etmiştim, ülkemize çok geç kalmayacağı anlaşılınca iptal ettim.
    6 aydır eşimden gizlice biriktirdiğim 2000 tl'yi bu uğurda ezmek istiyorum. 13 aralıkta ankara'da cihaz neredeyse orada olacağım.

Oyun ve aksesuar için ise pusuya yattım, Enpara iadesi alabileceğim yer bakıyorum.

13 aralıkta cihazda stok sorunu olursa, herhangi birinizin gasp edebilirim, arabayla ezebilirim, sırada önünüze bile kaynak yapabilirim...

Teşekkürler. :)

• psychocake kullanıcısına yanıt
    Ouv bizim cihazlar tamam o zaman onnumara haber!
    Haftaya kaparim oyunlari

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.