Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
174.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Dediginden pek birsey anlamadim ama sunu kesin söyleyebilirim. Cihaz'da bir PS+ SADECE bir üyede [psn account] varsa, bununla diger ps4'de kayitli nicklerde Online oynayabilir. Ekstra'dan ikinci PS+ almaya gerek yok.

Misal
    PLAYSTATION 4:
    User A: PS+ VAR
    User B: PS+ YOK
    User C: PS+ YOK
    User D: PS+ YOK

= Hepsi ile PS+ indirilen oynayabilirsin ve Online oynayabilirsin.

Doğru anlamışsın,aynı anda 4 oyuncu tek PS4 den online oynayabilecek(1 adet PSN+ yeterli) diyosun ve aradığım cevap budur.Sana ve diğer igilenen arkadaşlarada ayrıca teşekkür,bu konuda kafası karışanlarında sorusu cevaplanmış oluyor böylece.

• Ister 4 oyuncu, ister daha fazla. Farketmez. Kesin bilgi.

If I’m not a PlayStation Plus member but I log into a PS4 system owned by a PS Plus member, will I be able to play online multiplayer?
    Yes. If you don’t have a PS Plus membership, you can still access online multiplayer modes if you log into a PS4 system which is set as “Primary” by a PS Plus member. This means that, for example, if one housemate is a PlayStation Plus member, everyone in the household will have access to online multiplayer. Additionally, on the same PS4 system, any games or content purchased by one user are available to other users who play on that console (unless that content has expired).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 23 Kasım 2013; 0:14:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş diğer başlıkta paylaşmış bende burda paylaşayım,eleman BF4 oynuyor grafiklere ve akıcılığa bi bakın allah aşkına DEHŞET yaw!
    http://tr.twitch.tv/tactical32
  • Bu da bonus 23.11.2013 yeni gameplay,işte size Yeni nesil beyler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 23 Kasım 2013; 1:26:44 >
  • Arkadaşlar iş icin frankfurttaym bir hafta sonra olsa ps4 zorlicam o derece hadi artk kaç 3 hafta kaldi yau

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Bu da bonus 23.11.2013 yeni gameplay,işte size Yeni nesil beyler;

teşekkürler ama önceden izledim diye hatırlıyorum. rüyamda falan gördüm galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: smurats

quote:

Bu da bonus 23.11.2013 yeni gameplay,işte size Yeni nesil beyler;

teşekkürler ama önceden izledim diye hatırlıyorum. rüyamda falan gördüm galiba

Yayınlanmış gözümden kaçmış anlaşılan,hatta kaynakhttp://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-inFamous_Second_Sondan_5_Dakikalik_Video-45157.htm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 23 Kasım 2013; 2:22:25 >

• psychocake kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • Kardeşlik konusu netleşti mi beyler ? Gerçi kesin olsa ne olur ,ps4 ana konuda fifa dijital sürüm 185 TL diye yazmışlar. Umarım doğru değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Kardeşlik konusu netleşti mi beyler ? Gerçi kesin olsa ne olur ,ps4 ana konuda fifa dijital sürüm 185 TL diye yazmışlar. Umarım doğru değildir

185 Lira olduğu doğru ama kardeşliği bilmiyorum.
  • Dün psn+ kartlar satılcak demiştim ama Mustafa Yiğit cevap gönderdi bugün ve kısa vadede olmayacağını söyledi. Bilginiz olsun yanlış yönlendirmiş olmayalım...

Ayrıca bugün işteyim ve sabahtan beri ps4 bf4 gameplay izliyorum.

Şafak 20 ooof of
  • Gece satışı olsa o ambiyansı yaşamak için gitmek isterim. ama almaya değil
    Hep merak etmişimdir teknolojik bir ürün için geceden mağaza önünde beklemek nasıl birşeydir diye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 23 Kasım 2013; 16:29:55 >
  • Derbi maçları için geceden kuyruğa girip çok bekledim ama konsol için bekleyemicez galiba

• 720P yayın kalitesiyle şu an canlı PS4 BF4http://tr.twitch.tv/monkiedemon
  • quote:

720P yayın kalitesiyle şu an canlı PS4 BF4http://tr.twitch.tv/monkiedemon

Kesinlikle bf4 çok iyi ya. dev ekranda çok zevkli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

quote:

720P yayın kalitesiyle şu an canlı PS4 BF4http://tr.twitch.tv/monkiedemon

Kesinlikle bf4 çok iyi ya. dev ekranda çok zevkli oluyor

Aynen BF4 ve FİFA14 bizi çok rahat 1 sene götürür.

• Grup olarak kullanılmasa dahi bir imza, bir amblem gibi , gruba özgün birşey hazırlayabilsek güzel olur.

Deneyimlerime dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim ki beni gruba ekle diyenlerin en az %30-35'lik kısmı grupta en ufak bir etkinliğe katılmayacaktır. Bu tür durumlar için kurallar getirmekte fayda var. her ne kadar sıkıcı kuralları sevmesem de süreklilik için bu can sıkıcı kurallardan bazılarına uymak gerekir.

Bu arada oyun günleri fikrine şahsen karşıyım..Oyuncuların hepberaber oynama istekleri dışında illa kı oyun oynamayacakları günler ( eşi ile çocuğu ile geçireceği vakitler olacaktır. Ya da dışarı çıkmak vb sosyal ihtiyaçlar ) veya single oynamak istediği günler olacaktır.

Gruba ortak 3-4 oyun belirlenmesi iyi olur. Sanırım çoğu kişide fifa,bf4,killzone,cod:ghost gibi popüler başlangıç oyunlarından en kötü 1 tanesi , ilerleyen zamanlarda ise drive club,the division,the crew tarzı bir oyun daha olur.

Son olarak diyeceğim şey ise sadece tek bir oyun oynamak için ( örnek sadece fifa turnuvası varken gelip beni de ekle diyenler ) gelenleri nazikçe geri çevirmek gerekebilir.

Siz ne dersiniz?
    @psychocake

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Grup olarak kullanılmasa dahi bir imza, bir amblem gibi , gruba özgün birşey hazırlayabilsek güzel olur.

Deneyimlerime dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim ki beni gruba ekle diyenlerin en az %30-35'lik kısmı grupta en ufak bir etkinliğe katılmayacaktır. Bu tür durumlar için kurallar getirmekte fayda var. her ne kadar sıkıcı kuralları sevmesem de süreklilik için bu can sıkıcı kurallardan bazılarına uymak gerekir.

Bu arada oyun günleri fikrine şahsen karşıyım..Oyuncuların hepberaber oynama istekleri dışında illa kı oyun oynamayacakları günler ( eşi ile çocuğu ile geçireceği vakitler olacaktır. Ya da dışarı çıkmak vb sosyal ihtiyaçlar ) veya single oynamak istediği günler olacaktır.

Gruba ortak 3-4 oyun belirlenmesi iyi olur. Sanırım çoğu kişide fifa,bf4,killzone,cod:ghost gibi popüler başlangıç oyunlarından en kötü 1 tanesi , ilerleyen zamanlarda ise drive club,the division,the crew tarzı bir oyun daha olur.

Son olarak diyeceğim şey ise sadece tek bir oyun oynamak için ( örnek sadece fifa turnuvası varken gelip beni de ekle diyenler ) gelenleri nazikçe geri çevirmek gerekebilir.

Siz ne dersiniz?
    @psychocake

İmza amblem gibi birşeyi ben açıkçası pek sıcak bakmıyorum ama bu işten anlayan bir arkadaş uğraşıp yaparsa isteyen kullanabilir.

Herzaman aktif olmayan kişiler çıkacaktır elbet. Daha ps4 çıkmadan birşey demiyoruz tabi ama elenecek arkadaş sayısı bencede bol olacak. Sonuçta birbirini tanıyan kemik bir gurup hedefimiz var. Bana sorsanız 5 kişi bile yeter ama insanları tanıştırıp birleştirmek herkes için çok daha güzel olacaktır. Misal adam bf4 sevmez ama fifa delisidir ve başka bir fifa delisi arkadaş bulursa gruptan kendine bu klüp hedefine ulaşmış sayılır.

Oyun günü mantıklı hatta çok zevkli olabilir ama kesinlikle zorlama olmayacak. Hepimiz evli barklı çalışan insanlarız. Bu yaştan sonra zorla kimseyi tutamazsınız.... Birde zorla kimseye oyun aldıramayız tabi ki ama genel olarak zaten çoğu kişi BF4 ve Fifa yanlısı.

Benim aklımda olan şu... sesli chatsistemi var.. Ben online oldummu açarım birtane party friends only yaparım ( kesin vardır böyle bir option ) online olan girer takılırız. Sonra hangi oyunda kendimizi buluruz, artık TV başından kalkıp işe mi gideriz bilemem

• Herk ikinizede katıldığım yanlar var arkadaşlar.Bencede anlayan biri tarafından imza oluşturalabilir,en azından forumda bu adamlar bu imzayı neden taşıyor diyip diğer oyuncu arkadaşları çekmek için,oyun günleri belirlemek başında olmayabilir,kemik yapımızla turnuva vs. düzenlenirse o zaman bakılır.Önemli olan doğru düzgün saygılı,amacı eğlenmek ve insan kazanmak olan arkadaşlarımızı bulmak.
  • imza şart değil tabii ki de yerimiz yurdumuz belli olsun diye işte :) olsa da olmasa da sıkıntı yok. Grup içinde muhakkak fifa turnuvası , bf4 server kiralama falan atraksiyonlar olur umarım. Drive Club için turnuva vs. yapacak çok şey var da önemli olan belli bir kemik grup oluşturabilmek. senin de dediğin üzere hayırlısı ile bu olur.

Battlefield 4 aşmış bir oyun olmuş. Dün girdim tabletten biraz commander kastım :) biraz sıkıcı geldi açıkçası. sesli iletişim ile güzel olur ama tanımadığın 32 kişiye commander olmak hiç zevkli değil en az iki squad olsa seni tanıyan dinleyen .. müthiş zevki olur.

BF3 total play time ( PC ) : 56 saat 18 dakika - K/D ratio : 1,57
    BF4 total play time ( PC ) : 58 saat 56 dakika - K/D ratio : 0,86

yaşlılık belirtileri .. deli danalar gibi haritada bayrak almak için oraya koş buraya koş , obliteration modunda bombayı almaya çalış derken ratio yerlerde. ne pis zor oyun oldun sen be bf4

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.