Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
174.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: recoakk

Bi kaç haftaya konuda boy boy ps4 resimlerı bekliyorum::)İnsallah aramızda konusulmayan tek konu arızalar olur.Hepimizin ps4 sapasaglam cıkar:)

Çoğu kişi burda garantili alıyor. Tabiki sıkıntısız çıksın hepsi ama olurda problem çıkarsa çokta problem olmaz.

+ dikkatinizi çekim ilk günkü saçma sapan birton yapılan bozuk ps4 videoları tutmayınca duruldu
  • Cuma günü geliyor benim PS4. Sorusu olana cevabimi yazabilirim cihaz gelince.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Cuma günü geliyor benim PS4. Sorusu olana cevabimi yazabilirim cihaz gelince.

Bol bol ss isterük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oh ne güzel. Şimdiden iyi oyunlar sana bizim şafak atarsa 19
  • owermars kullanıcısına yanıt
    Resmi ne edicen? Neyse koyarim. Don't panic :)

• psychocake kullanıcısına yanıt
    13.06.2013 siparisimi vermistim. O zamanlar bana gülenler, suan köse bucak ps4 ariyorlar.
    Insaalah, en kisa zamanda alirsiniz. Su son bir hafta gecmek bilmiyor valla.

• Arkadaslar bir bilgi paylasayim sizlerle. Önümüzde ki Cuma Amerika'da Black Friday oldugu icin, Playstation Plus Store'da sadece 29,99$ olacak. 1 senelik üyelik almak isteyenler kacirmasin. Benden söylemesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 23 Kasım 2013; 22:41:35 >
  • quote:

Resmi ne edicen? Neyse koyarim. Don't panic :)

Videoda olur yılbaşına kadar videolarla resimlerle idare edeceğiz artık

• Ps4 cikiyor ama ps3 e de gt6 geliyor. Ps3& ps4 birlikte devam edecek var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

Ps4 cikiyor ama ps3 e de gt6 geliyor. Ps3& ps4 birlikte devam edecek var mi?

Ps3un manevi bi değeri var.. ben satmayı düşünmüyorum, muhtemelen 3 ve 4 takılırım bende :)

• quote:

Hayırlı olsun ben en çok kardeşlik olayını merak ediyorum ps3te duruyorsa sizde deneyebilirmisiniz
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Ilk gün olmasada yakin zamanda deneyebilirim. Ama duydugum kadariyla olmuyor diye biliyorum. Yani oyunu oynamak icin hep satin aldigin Account ile Online/aktif olman gerekiyor. Artik sadece cihazda kayitli olmasi yetmiyor.

Edit: Usta simdi aklima geldi. Kardesligi nasil deneyebilirim ki? Cünkü elimde iki PS4 olmasi gerekiyor elimde. PS3 Modern Warfare 3 almistim, ama bunu da PS4'de deneyemem, PS3 oyunlari yeni sistemde calismadigi icin.
    Bi cözümü varsa denerim ama ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 23 Kasım 2013; 23:49:34 >
  • Arkadaşlar şu mesaj sistemi hiç iyi değil.
    Sürekli mail geliyor mesaj geldi diye sizler oradanmı konuşuyorsunuz ? Beni oradan çıkar dostum başedilmez çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil cikiliyor o mesaj yerinden. Bende dayanamiyorum gercekten maillere...

• arkadaşlar benim bir sorum var giresundaki sony center da teknosada ne zamn gelceğini bilmiyor ps4 ün hele sony centerdaki adam aralık değil ocakta çıkacak die benle iddaalaşıyor ben bu hafta istanbula gelceğim ama 3 aralık geri döneceim oradayken ödeme alan bi yer varmı çıakrçıkmaz 13 aralıkta ban kargolasalar öyle bir şansım varmı gelince ödeyeyim parasını
  • Uyarıları yaptık. Sadecebildirimler yapılacak oradan.

• Benim salonum da yarı açık mutfaktan bozma ufak bir salon ve ben de "40 çok büyük, istemem" diyerek 32 inç TV (kdl-32ex500 ki boyutun küçük gelmesi dışında muazzam) almıştım, ancak oyun oynarken gözlerimi kısmaktan yoruldum :) TV ile kanepe arasında 1,5m gibi bir mesafe var ama uzak geliyor. Kanepeyi TV'nin önüne çekip oynuyorum, keşke 40 inç alsaymışım diyorum. Özellikle split-screen'de o mesafe bile bayağı zor oluyor. Bir daha alacak olsam >42 alırdım sanırım.

Edit: Bir de bu fiyata Samsung? Koşarak uzaklaş bence, TV piyasasını çok takip etmiyorum ama çok güzel bir Sony Bravia ve LG alabilirsin eminim bu fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 24 Kasım 2013; 7:22:26 >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Başka nelerde indirim var acaba? Guzel haber bu sagi solu arastirayim ben de valla bi toparlama gerceklestireyim ps4 gelmeden

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    ınşlah fıfa 14 turnuvası yapcaz kardes @Zala_
  • arkadaşlar dün spotcuyla konuştum 4-5 yıllık bir dostluğumuz var kendisiyle oyunları alır oynar geri götürürüm para falan vermem yani o kadar samimiyiz.sordum ne zaman gelecek alet diye 29 kasımda alirsan 2000tl 13unde 1300 lira dedi ne alaka abi dedim aynı mal değil mi. bırak da azcık ekmek yiyelim acele etme sen boşver dedi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.