Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
174.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smurats

arkadaşlar dün spotcuyla konuştum 4-5 yıllık bir dostluğumuz var kendisiyle oyunları alır oynar geri götürürüm para falan vermem yani o kadar samimiyiz.sordum ne zaman gelecek alet diye 29 kasımda alirsan 2000tl 13unde 1300 lira dedi ne alaka abi dedim aynı mal değil mi. bırak da azcık ekmek yiyelim acele etme sen boşver dedi

Kızıyorum böyle tiplere tabi ki ama onlarda haklı bir açıdan. Sonuçta gülü seven dikenine katlanacak dimi?
  • Ya bazı şeyler çok abartılıyor, ps4 bozuuuk sorunlaaar diye insanlar ortadan ikiye ayrılıyor bizi de olumsuz etkiliyor ben şahsen arıza verir mi korkusuna kapıldım

Ama simdi ign'de okudum xbonelarda da disc okumama hatası oluyormuş...zaten doğal birsey bu insanların videolar çekmesi delirmesi sacma

Hatırlıyorum ericsson telefon almıştım ta ne zaman orijinal garantili marantili kutudan çıktı bozuk..degistirmislerdi tabii ki...elbette durum tatsız da tekrar hatırlatayım alabilen herkes garantili alsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde benim PS4 işi yattı gibi,Bakü'ye daha gelmemiş konsol,bu amazon.de den spariş veren var mı bana PM atsa nasıl alacağımla ilgili?
  • Çıkış tarihi bellimiydi Azerbaycanda? Geçmiş olsun valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

Çıkış tarihi bellimiydi Azerbaycanda? Geçmiş olsun valla

Yok belli bir tarih yoktu,hatt orda adamın biri Amerika'dan getirtmiş oyun salonuna.Bilemedim amazon.de den alayım diyorum bi killzone paket,oyunuda sadece BF4 marioo dan.Bilemedim siz ne dersiniz?Bu sparişi versem kaç güne gelecek konsol,maddi imkanımda belli Türkiye'den alırsam çok pahalı olacak,mecbur yurt dışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

quote:

Yok belli bir tarih yoktu,hatt orda adamın biri Amerika'dan getirtmiş oyun salonuna.Bilemedim amazon.de den alayım diyorum bi killzone paket,oyunuda sadece BF4 marioo dan.Bilemedim siz ne dersiniz?Bu sparişi versem kaç güne gelecek konsol,maddi imkanımda belli Türkiye'den alırsam çok pahalı olacak,mecbur yurt dışı.

Şimdi her halükarda garantiden yararlanamayacağın için en ucuzuna yönelmen mantıklı olan. amazon.de den versen siparişi herhalde 1 hafta içerisinde falan gelir bence
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi her halükarda garantiden yararlanamayacağın için en ucuzuna yönelmen mantıklı olan. amazon.de den versen siparişi herhalde 1 hafta içerisinde falan gelir bence

Şu an amazon.de üzerinden giriştim ama pek bişey anlayamadım herşey almanca,bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı skype dan konuşarak halletsek?

• Almancam yok ama .de ve .com falan aynı siteler sonuçta .comdan kopya çekerek .de'den rahat yaparsın gibime geliyor. En kötü google translate falan kullanırsın

Veya chrome kullanıyorsan türkçeye çevir siteyi.. oda olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychocake -- 24 Kasım 2013; 15:49:38 >
  • psychocake kullanıcısına yanıt
    Amazon.de'den ismarlayanlar bu sene icin unutsun PS4'ü. Kontenjan tamamiyle dolu. En iyi ihtimal Noel sonrasi, en gec Ocak sonu. Sitede de yaziyor zaten. Yani 1 haftada gelmesini unutun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Almancam yok ama .de ve .com falan aynı siteler sonuçta .comdan kopya çekerek .de'den rahat yaparsın gibime geliyor. En kötü google translate falan kullanırsın

Dediklerini deniyecem.Şimdi bi arkadaşla konuştum,Almanya'dan bi tanıdık daha çıktı ona soracam şu ayın 29 una kadar bekleyeyim en iyisi.Arkadaşında dediği gibi amazon.de sitesine yığılma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 24 Kasım 2013; 16:02:44 >
  • quote:

quote:

Almancam yok ama .de ve .com falan aynı siteler sonuçta .comdan kopya çekerek .de'den rahat yaparsın gibime geliyor. En kötü google translate falan kullanırsın

Dediklerini deniyecem.Şimdi bi arkadaşla konuştum,Almanya'dan bi tanıdık daha çıktı ona soracam şu ayın 29 una kadar bekleyeyim en iyisi.Arkadaşında dediği gibi amazon.de sitesine yığılma var.

Almanyada tanıdık olması iyi olmuş bak . Daha rahat ulaşabilirsin konsola

Hocam, mesajin bana degildi galiba

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    cevap yazıcaktım sanırım sana ama unuttum şimdi konu neydi Neyse aklıma gelince söylerim
    Senin psn nicklerin henüz aktif degil galiba. Dün kayit edeyim dedim, olmadi.

• 25 altıyım ama ergenlikten kurtuldum 23 yaşındayım.Alacağım lütfen katar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Senin psn nicklerin henüz aktif degil galiba. Dün kayit edeyim dedim, olmadi.

yok hocam şu anda değil.. Zaten US mi yoksa TR mi kullanıcam hala karar veremedim. Açıkçası bilmiyordum TR psn olmadığını ve satın alımların UK üzerinden gözüktüğünü... Bende millete TR kullanın destek olun diyordum, şaka gibi dimi? Ps4 gelsin aktif edicem ozamana kadar da kararımı vermiş olurum.. Ama muhtemelen madem öyle US kullanırım gibime geliyor.
    Peki türkiye'den şu türkçe oyunlardan alırsak ve ilerde bir gün dlc falan çıkarsa us hesapta sorun yaşar mıyız? ps3 kullanmadım net olarak bilmiyorum bu tür durumların nasıl çözüleceğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

Peki türkiye'den şu türkçe oyunlardan alırsak ve ilerde bir gün dlc falan çıkarsa us hesapta sorun yaşar mıyız? ps3 kullanmadım net olarak bilmiyorum bu tür durumların nasıl çözüleceğini.

Bende ilkkez ps kullanıcam ama iki tane hesap alıyormuşsun TR ve US..... oyunu TR alıp dlc sini TR ile satın alıyorsun US almana izin vemiyor.. Ama TR olarak aldığın içeriği US ile oynayabiliyorsun konsolda yüklü diye.. böyle saçma sapan birşey işte gözünü sevim live'ın
    hea iyi oldu bunu öğrendiğim, o değilde her sayfa açılırken gelen şu rekalm çok sinir bozuyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutesh

hea iyi oldu bunu öğrendiğim, o değilde her sayfa açılırken gelen şu rekalm çok sinir bozuyor :D

bende 2 kere açılıyor halimi sen düşün
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.