Şimdi Ara

PS4 25+ Oyuncu Kulübü (5.Yıl) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.233
Cevap
23
Favori
174.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Obliteration modunu sevmedim hiç gerçi 2 kere oynadım çok sıkıcıydı gerçektende.. ama domination çok iyi bildiğin MW ama daha iyi grafik ve gameplay ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

imza şart değil tabii ki de yerimiz yurdumuz belli olsun diye işte :) olsa da olmasa da sıkıntı yok. Grup içinde muhakkak fifa turnuvası , bf4 server kiralama falan atraksiyonlar olur umarım. Drive Club için turnuva vs. yapacak çok şey var da önemli olan belli bir kemik grup oluşturabilmek. senin de dediğin üzere hayırlısı ile bu olur.

Battlefield 4 aşmış bir oyun olmuş. Dün girdim tabletten biraz commander kastım :) biraz sıkıcı geldi açıkçası. sesli iletişim ile güzel olur ama tanımadığın 32 kişiye commander olmak hiç zevkli değil en az iki squad olsa seni tanıyan dinleyen .. müthiş zevki olur.

BF3 total play time ( PC ) : 56 saat 18 dakika - K/D ratio : 1,57
    BF4 total play time ( PC ) : 58 saat 56 dakika - K/D ratio : 0,86

yaşlılık belirtileri .. deli danalar gibi haritada bayrak almak için oraya koş buraya koş , obliteration modunda bombayı almaya çalış derken ratio yerlerde. ne pis zor oyun oldun sen be bf4

Giriş sayfası yenilendi... Umarım beyenirsiniz

İmza isteyen olursa onuda ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychocake -- 23 Kasım 2013; 18:18:15 >

• Evet
  • ps4 almayi düsünüyorum psn yok :) benide eklermisin
  • Ben önümüzdeki hafta oyunları alacağım. Fifa14 Cod Ghost ve Bf4 alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Ben önümüzdeki hafta oyunları alacağım. Fifa14 Cod Ghost ve Bf4 alacağım.

Nereden alacan hocam?
  • Grup sağlam gidiyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

quote:

Nereden alacan hocam?

Büyük ihtimalle spotçulardan alacağım. Ama hangisinden alacağım daha tam olarak belli değil.

• Eline sağlık

@psychocake

• quote:

quote:

quote:

Nereden alacan hocam?

Büyük ihtimalle spotçulardan alacağım. Ama hangisinden alacağım daha tam olarak belli değil.

Uygun veren bulursan haber edersin hocam sana zahmet tabi net satışıda varsa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nereden alacan hocam?

Hocam gittiğinde oyunların nereden geldiğini de öğrenirmisin ( kesin US ama genede sor sen )

• quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

quote:

quote:

quote:

quote:

Nereden alacan hocam?

Hocam gittiğinde oyunların nereden geldiğini de öğrenirmisin ( kesin US ama genede sor sen )

Öğrenirim hocam. Oyunları alınca haber ederim burdan.

• http://www.basarionline.com/22-le-32c650-samsung-lcd-tv.html
    Merhaba kulup =)
    Linkteki tv yeni nesil icin yeterli mi yoksa yeni nesille yeni bir tvye mi gecmeliyim..

• Anladığım kadarıyla zaten var sende bu ki bence 100Hz yeterlidir. Ama tabi geldiğinde ps4 bakarsın daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

http://www.basarionline.com/22-le-32c650-samsung-lcd-tv.html
    Merhaba kulup =)
    Linkteki tv yeni nesil icin yeterli mi yoksa yeni nesille yeni bir tvye mi gecmeliyim..

Boyutunu yükseltebilirsin bence 40-42 ideal

Bu arada AC4 alacak yok mu gruptan korsan olalım falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

Merhaba kulup =)

Ben konsolu 120 cm TV de oynuyorum ve kişisel fikrim ne kadar ufak o kadar iyi...

• quote:

quote:

Merhaba kulup =)

hocam yeni bir eve tasındım 2+1 70 m2 salon çok küçük aklımda daha büyük bir modele geçmek var ama kaldıramayacak. proje salonu öyle bir yapmış ki acık mutfaktan kullanarak salonu küçülmüş. yemek yaptığımız yok geniş bir Amerikan mutfak var evde.. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 23 Kasım 2013; 21:08:33 >

• Benimkisi 102cm olması lazım yeterli geliyor büyük ekranda fena değildir aslında ama işte 1080i zorladığı için biraz piksellerde sıkıntı olur mu bilmem açıkçası boyut değilde izleme mesafesi daha önemli ona göre alınabilir

@Stones Throw Öyleyse 1-2 sene kullanın bunu zaten OLED tvler geldi sayılır normal insan fiyatına gelince bir oled tv alırsınız
  • quote:

Benimkisi 102cm olması lazım yeterli geliyor büyük ekranda fena değildir aslında ama işte 1080i zorladığı için biraz piksellerde sıkıntı olur mu bilmem açıkçası boyut değilde izleme mesafesi daha önemli ona göre alınabilir

@Stones Throw Öyleyse 1-2 sene kullanın bunu zaten OLED tvler geldi sayılır normal insan fiyatına gelince bir oled tv alırsınız

1080i biraz eskimiş ama bekleyip daha yeni birşey almak mantıklı sonuçta teknoloji değişiyor. Ama bekleyip gene led alacaksan hiç gerek yok beklemeye

• Bi kaç haftaya konuda boy boy ps4 resimlerı bekliyorum::)İnsallah aramızda konusulmayan tek konu arızalar olur.Hepimizin ps4 sapasaglam cıkar:)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.