Şimdi Ara

PS4 32 içn TV ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun bir süredir araştırıyorum, aldım alacam derken hep bi sıkıntı çıktı ve aksadı olaylar. Ben de bir türlü karar veremiyorum ve teknoloji konusunda daha bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
    Şimdi ben arkadaki küçük odaya 32 inç bi Tv almak istiyorum ps4 için, bi de arada film izlerim o kadar.
    PS4 100 hz görüntü yollayabiliyor ancak satışta olan tv'lerin çoğu 50 hz. MCI ve CMR ile değerleri yazılımsal olarak arttırılıyor ama bu tam verim almak için yeterli midir?
    Hakkıyla kullanabilmek ve online oyun oynarken gecikmelerden kaçınmak için sizce hangi tv uygundur? Ve siz neleri kullanıyorsunuz memnun musunuz?

Ben LG 620S ve 660S arasındaydım ama son öğrendiğim bi kaç şeyden sonra allak bullak oldu kafam. Sizce bu modeller yeterli midir?

• model olarak bilgim yok ama samsung bence en iyisi tavsiye ederim, 32inç biraz ufak gibi ya da ben 50inç aldığım için bana öyle gelebilir
  • Arkadaki küçük oda için alıcam hocam, ebat itibari ile fazlası pek kurtarmıyor. Bana tam model söyleyebilirsiniz. Ya da sizinkinin özelliklerini ve memnuniyetinizi?
    Benim söylediğim modellerini ana panelleri 50hz MCI ile 200 ve 400'e çıkıyor. full hd smart falan onları söylemiyorum tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

Arkadaki küçük oda için alıcam hocam, ebat itibari ile fazlası pek kurtarmıyor. Bana tam model söyleyebilirsiniz. Ya da sizinkinin özelliklerini ve memnuniyetinizi?
    Benim söylediğim modellerini ana panelleri 50hz MCI ile 200 ve 400'e çıkıyor. full hd smart falan onları söylemiyorum tabi :)

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue-50es5500-127-ekran-fullhd-smart-led-82015089

benim tv bu linkteki hocam ben memnunum görüntü ve ses gayet iyi smart tv olmasıda artısı tabletten tv ye bağlanıp videoları o şekilde izleyebiliyorum mesela bu özelliğini çok tutmuştum özellikleride var linkte 100hz clear motion rate mevcut

• Hocam sizin orjinal panel değeri 50hz. Yazılımla 100 hz oluyor. Aslında tam da benim merak ettiğim konu sizinkiyle alakalı. Benim almayı planladiklarim da orijinali 50 hz MCI ile 200 ve 400 oluyor. Ancak ben bu cmr ve mci ne kadar başarili onu merak ediyorum. Hemen bi şey sorayim, cod ya da bf online olarak oynuyor musunuz? Eğer oynuyorsaniz takilmalar oluyor mu? Daha doğrusu komut verdikten sonra ekrana geç mi geliyor komut ve ekranda hareketli anlarda titreme ya da takılmalar, sahte görüntüler oluşuyor mu?
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    bu hz olayına tam hakim değilim hocam değerini görüpte yazdım onun için forumda araştırırsan ayrıntılı bilgi mutlaka bulursun, bf3 ve bf4 oynuyorum, oyunu dediğin kadar etkileyen sıkıntılar olmuyor gayet akıcı çok nadir lag veya fps düşmesi oluyor
    üstad konunu bozmak gibi olmasında bende arıyorum öyle bir televizyon şimdiden araştırıyorum alırsan fiyatını ve modelini yazarmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

üstad konunu bozmak gibi olmasında bende arıyorum öyle bir televizyon şimdiden araştırıyorum alırsan fiyatını ve modelini yazarmısın

Estağfurullah hocam konunun amacı da zaten ps4 için uygun tvler. Ben küçük oda olması nedeni ile 32 inç arıyorum. Şu anda bende ibre Samsung 6510'a kaymış durumda çünkü orjinal panelinin 100 hz olduğunu öğrendim. LG'ler daha uygun belki bi kaç artısı var bazı yönlerde ama orjinal panelleri 50 hz. PS4 de 100 hz yayın yaptığı için sıkıntı olur mu onu araştırıyorum. Bakalım dejin32 bugün yarın oynar birşeyler :) alırız yorumları.
  • Kliksa.com da tv indirimleri vardı hocam 100-200 Tl ye varan indirimler var bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de bakıyordun bi aralar ne ettin ne aldın :) ps mı aldın xbox mı aldın :) Kliksa'dan da hiç alışveriş yapmamış biri olarak, ilk alışverişte yüklü bir şey yapmak istemem açıkçası, tamam Sabancı da diğer sitelerin haftasonu indirimleri ile aynı fiyatlar. Hepsiburadayı falan tercih ederim.
    bide bu ara tvler pahalı ya oda var
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    doların ve euro'nun uçmasıyla normalde inmesi gereken fiyatlar geçen sene ile aynı kaldı maalesef :( TV'lerin yeni serileri tanıtılmış ne zaman çıkar bilmiyorum ama onlar çıkınca baya ucuzlar, lakin onları bekleyecek takatim yok :/
  • 2 yıl evvel xbox için LG 32LW4500 (400Hz) almıştım bir sene geçmeden Sony 46" aldım ve LG'yi kutusuna kaldırdım, düşünürsen anlaşabiliriz.

http://m.gittigidiyor.com/urun/aciklamasi/61325984
  • MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ama paneli 50 hz onun diye biliyorum. MCI'dan bahsetmiyorum.
  • Çok dikkat eden profesyonel bir kullanıcı değilim ama ben odam çatı katı tavanı düşük ve ufak olduğu için 32LA620S aldım.

Ps4'le Fifa, Nba, Bf4 oynuyorum ben hiç bir takılma ve lag hissetmedim. (Oyun modunda değil canlı modda oynuyorum.)

Tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jmkeenan -- 19 Mart 2014; 15:47:20 >
  • jmkeenan kullanıcısına yanıt
    İşte beklediğim cevap buydu hocam :) Hiç bir görüntü ya da titreme yok di mi hocam? Bir de 3d'si nasıl? Ayrıca Smart Tv üzerinden 720p'lik film falan izlerken hafıza doldu hatası falan veriyormuş. Sizde var mı aynı problem?
    Dediğim gibi ben ilk defa konsol aldım ve çok profesyonel ve ayrıntılı bilemem ama beni hiç rahatsız eden bir şey olmadı oyun oynarken.

3d kalitesi gayet iyi, benim odam aşağıdaki gibi ve yeterli geldi bana tv.

Smart tv bölümünde dediğin sorun var. Sadece belli playerlarla ama. Misal Youtube uygulamasında veya direkt tarayıcıdan youtube.com açarsan oradaki videolarda hiç yapmadı bende. Vk playerlarda çok fazla yapıyor o sorunu.

Benim gözüme çarpan diğer sorun da misal pc'yi tv'ye bağlayıp bluray film açtığımda belli-belirsiz yavaşlamalar oluyor. Aynı filmi Harici harddiskle tv'ye bağladığımda yapmıyor o şekilde hallediyorum.

PS4 32 içn TV ?

• jmkeenan kullanıcısına yanıt
    Benim koyacağım oda bundan birazcık daha küçük gibi, netten film izleyemiyorsunuz diyorlar :/ eğer bu sorunun çözümü olsa ibre yine o taraflara dönebilir ama şu anda samsung 6510 üzerinde duruyorum, yorum için çok teşekkürler hocam en azından konsol konusunda sağlam olması iyi.
    Evet netten film izleme konusunda vk player artık çok yoğun kullanıldığı için sıkıntı yapıyor. Lg'lerin bütün modellerinde aynı sorun var, o yüzden sana sıkıntı olacaksa Samsung mantıklı evet.

Ne demek, yardımcı olabildimse ne mutlu...
  • Hocam hz degerleri yazilim olarak 4 katina cikartilir misal bende lg 42la691s var yazilimla 400 hz ama panel hizi 100 hz o yuzden ps4 te bir sıkıntı yasamadim , sanirsam lgnin 32 inc 400 hz bir tvsi vardi ona bakmani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.