Şimdi Ara

PS4 alacağım Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önceden xbox360 sahibiydim fakat yeni jenerasyona geçmek istiyorum ayrıca konsola illegal bi işlem yaptırmak istemiyorum orjinal oynamak ve ayrıca multiplyer ve online oynamak istiyorum
    1.Konsolu nereden almalıyım ?
    2.Psn den nassıl multi oynaırım ör:Gta V
    3.2 el oyun alırsam multi oynayabilir miyim ve takas ve 2. el yöntemi ile oyunlar yaklaşık olarak ne kadar olur?
    4.slim vesaire modelleri beklemelimiyim ?

• 1 bilmiyorum hepsiburadaya bir bak gecen bi ucuzluk vardi sanki
    2 ps4te online hizmetler parali psn plus almalisin yillik 150tl
    150tl bayildiktan sonra oynarsin
    (ben bu yuzden ps4 almicam )
    3 ikinci el oyunlarin bazilarinda kod sinirlamasi vardir kod sinirlamasi olanlarda online sıkıntı çıkarabilir fiyatlar icin 2. El kismina goz atin
    4 slim beklemene gerek yok cihaz zaten gayet ergonamik bundan cok cok kucuk bir sey cikaramazlar hatta bence bu kez slim cikmayacak bile ama belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

1 bilmiyorum hepsiburadaya bir bak gecen bi ucuzluk vardi sanki
    2 ps4te online hizmetler parali psn plus almalisin yillik 150tl
    150tl bayildiktan sonra oynarsin
    (ben bu yuzden ps4 almicam )
    3 ikinci el oyunlarin bazilarinda kod sinirlamasi vardir kod sinirlamasi olanlarda online sıkıntı çıkarabilir fiyatlar icin 2. El kismina goz atin
    4 slim beklemene gerek yok cihaz zaten gayet ergonamik bundan cok cok kucuk bir sey cikaramazlar hatta bence bu kez slim cikmayacak bile ama belli olmaz

Bazen bilmeyince yazmamak gerek hocam. PS4'de kod olayı falan kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 17 Mayıs 2015; 10:03:08 >
  • hocam yani oyunu kutulu alsam bile multi oynayamazmıyım illa psn den mi almam lazım ayrıca sizler oyunu nereden ne şekilde temin ediyorsunuz ?
  • Bu tarz konular sürekli açıldığı için, önce araştırmanız gereken konulara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Eğer forumda sorularınıza yanıt verecek konular sizin için yetersizse, kurallar dahilinde yeni konu açabilirsiniz. Önce şu konuya bir göz atın;

http://forum.donanimhaber.com/m_90969703/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.