Şimdi Ara

Ps4 Ban Hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4 yıl önce ps4 almıştım 0 psn hesabı açıp kullanıyodum.Bundan 5-6 ay öncede ps4 pro aldım diğeri eskidi diye.Fakat ps4ü sadece fifa oynamak için oda arkadaşlarım bize gelince çok nadir ayda 1 2ay 1 tarzında kullanırım hep.Bugün arkadaşım gelmişti bize bi açıp oynayalım dedik.Psne giriş yapmaya çalışırken bir hata verdi psn hesabım süresiz ban yemiş.Hiçbir açıklama yok yapılan birşey yok psini kullanmıyorum bile.Aklıma şu geldi bundan 3 ay önce ps plusa her ay kendi kartımdan otomatik olarak çeker.Bir benim birde babamın kartı kayıtlı.Benimkinde para olmadığı için babamınkini çekmiş.Babamda ekstrelere bakarken ps ne alaka ben almaıdm diyerekten bankayı arayıp sonyyi şikayet etmiş.Acaba çalıntı filan falan diyemi ban yedi öyleyse nededinin nasıl öğrenebilirim çünkü bana hiç bir açıklama maili gelmemiş.Yardım lütfen

• Evet baban bankayı arayıp psn den bişey almadım dediği için olmuş. Psn ile iletişime geç inşallah açarlar senin işi onlar çözer daha doğrusu psn uk çözecek biraz zaman alır açmaları tabi açarlarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Evet baban bankayı arayıp psn den bişey almadım dediği için olmuş. Psn ile iletişime geç inşallah açarlar senin işi onlar çözer daha doğrusu psn uk çözecek biraz zaman alır açmaları tabi açarlarsa

Bankayı arayıp böyle olmuş desek hallolmazmı
  • bilgehanxxx B kullanıcısına yanıt
    Kısaca mevzu şu senin hesaptan çalıntı kredi kartı ile alışveriş yapılmış gibi olmuş sony bu şekilde değerlendiriyor. Senin bunu ispat etmen gerek sony bankaya aldığı parayı iade edeceği için senin hesap ban yemiş psn ile görüşüp durumu izah edersen sanırım açarlar ama o oyunu büyük ihtimal tekrar aldırırlar. Çünkü psn de iade olayı yok banka işi bitmiş psn dekiler ne derse onu yaparsın artık babanın kartına iade ettikleri parayı tekrar mı çekerler bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun değildi ps plus 1 aylık üyelik çekilmişti
  • ne çekildiği yada alındığı önemli değil. sonuçta ortadaki olay dolandırıcılık gibi birşey olarak değerlendirildiğinden geçmiş olsun hocam. umarım açarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.