Şimdi Ara

PS4 bozuldu!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yağmur yağarken şimşek çakmış, sigorta atmış evin.. ben spor yapıyordum o sırada..PS4 sadece fişteydi çalışmıyordu ama yinede etkilenmiş sanırım LED tv'de bozulmuş evde başka bozulan cihaz yok..Ps4'ün garantisi yok kaça tamir edilir acaba bilen varmı dostlar? bide cihazın içinde 2k15 kaldı onu nasıl alırım?

• Çöpe at ondan hayır gelmez

Edit;eksileyenler neyin kafasında? Cihaz garantisiz diyor arkadaş çöpe atsın daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 24 Mayıs 2015; 23:16:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek cozumu var. bir agacin altina koy, tekrar simsek carpmasini bekle yapacagin baska bir sey yok.
    tekrar carparsa eski haline gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanalidursun -- 24 Mayıs 2015; 21:20:55 >
  • Makinanin icini acabilirmisin? Acarsan toplayabilirmisn? Eger yapamazsan gotur bi tamirciye halleder o. Blurayi acack alacak cd ni

• ya adam derdini anlatıyor millet dalga geçiyor.geçmiş olsun dostum. cihaz yeni çıktığı için( 2 yıl oldu gerçi) herkes anlamayabiliyor. sony servise parasını vereceğim de belki ilgilenirler.kendi garantileri dışında bakmazlar pek ama şansını dene. olmadı ps4 cafecilere git 3-5 kuruş ver yol göstersin.
  • Akim korumalı priz kullanın pahalı elektronik aletler icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam ps4 konusunda sony kendisi ehil değil henüz merdiven altı tamirin şu ara gelişmediği aşikar muhtemelen adaptör kısmı arızalıdır sadece
  • Elektrik devresi adaptör vs. Yanmıştır sigortası muhtemelen vardır o da yanmıştır. Yine 200_300 tl arası olur sanırım tamiri.

• Cd cikarmak icin kasanin parlak kismini kaydirarak ac. Alt kisimlarda bir vida var bu tur durumlarda cd yi cikarmak icin kullaniliyor. Youtube de videosuna denk gelmisyim cd yi kolay cikarirsin.

Elektrik soruju ivin gecmis olsun ama tamir edilir tahminimce.

• Çok geçmiş olsun dostum gerçekten üzüldüm adına.
    Sorununun çözülebileceğini düşünüyorum. Büyük ihtimalle power'ı (adaptörü) yanmıştır. Kadıköyde bildiğimiz üzere çokça paralel ps4 satan mağazalar var belki ilgilenirler.

Geçmiş olsun tekrardan inşallah hallolur

• çalışmayan elektronik alet voltaj düşmesinden dolayı bozulabilir mi? tam bilmediğim için soruyorum ama çok mantıklı gibi değil.
  • Dostum büyük ihtimal sigortası atmıştır onu değiştireceksin. 1-2 TL olacak fiyatı. Eğer çalışmadı ise elektrik akımını kontrol et. Eğer buna rağmen elektrik anakarta gelmiyorsa şebeke bölümünde bir şeyler zarar görmüştür. Yaptırabilirsin. Şebeke kartını satan yerlerde var Alibaba vb siteler. Power supply geçer ismi. Ayrıca Youtube da PS4 Power Supply Fix yazarsan kendinde rahat yapabilirsin.
  • Arkadaslar benzer bir olay basima geldi. Power adaptoru yandi. Bir yeri aradim eger sadece power ise 130 anakart degismesi gerekiyorsa 200 tl dedi. Benim size sormak istedigim eger yaptirirsam tekrar power bozulma olayi sizce olur mu?yada ileride herhangi bir sükse yapar mi? Ps3 zamaninda basina boyle birsey gelen oldu mu?
    Aklima gelmiyor degil, belki ileride lensi yada vs gibi seyler de sorun olursa ben simdiden yeni bir konsol alip kafamin rahat olmasini isterim.ne dersiniz? Power adaptörünu yaptiriyim mi? Yoksa ekime kadar ( nathan drake coll) bekliyeyim mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.