Şimdi Ara

PS4-Bu televizyonda çalışır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğru yere açmışımdır umarım konuyu.Daha önce de yardım istemiştim,almaya karar verdim bu seferde forumda okuduğum televizyon sorunu ve grafiklerin çamur gibi olması yorumları gözüme çarptı bi kez daha yardımınızı istemek zorundayım,odamdaki televizyon bu küçük ama sorun değil yatağım yakın,salondaki televizyon daha büyük ama ben oturucam diye bencillik yapamam şimdi bu resimdeki özellikleri olan televizyonla ps4'de rahat edebilir miyim? odam küçük olduğu televizyonu büyük almak gibi bi lüksüm yok param da yok zaten,maalesef ilk defa konsol alacağım için pek anlamıyorum bu işlerden,yardımınızı istiyorum şimdiden teşekkürler  PS4-Bu televizyonda çalışır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrootiyFrancehs -- 25 Haziran 2016; 23:16:22 >

• HDMI girişi olan her tv'de çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    rahat edebilir miyim peki, yani grafikleri çamur gibi denilince gözüm korkmadı değil açıkcası bilgisayarı o yüzden bırakıyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrootiyFrancehs

rahat edebilir miyim peki, yani grafikleri çamur gibi denilince gözüm korkmadı değil açıkcası bilgisayarı o yüzden bırakıyorum zaten

PS4'ün mü grafiği çamur gibiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Forumlarda araştırırken dikkatimi çekti öyle yazmışlar,televizyondan kaynaklanabilirmiş bende almadan sormak istedim iyice.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.