Şimdi Ara

PS4 | Digital Oyun Alış-Satış-Takas WHATSAPP Grubu [ ÜYE ALIMI KAPALIDIR ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
6.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana konuya baktım daha demin bir arkadasın 2 hesabı patlamış, biz bu kurallarla artık kimsenin cani yanmasın istiyoruz, dogru bazıları esnetilebilir ama referans olmadan olmaz, niye hem para ver hem strese gir hemde oyunundan ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel mesajımızı attık bekliyoruz.

• Başvuru talepleri akşam 23:30 da gerçekleşecek toplantıda değerlendirilecektir, sonrasında başvuru yapanlar bilgilendirilecekler.

• Guvenli bir ortam olacaksa ben varim

• Katılım şartları dahilinde başvurunu yaparsan akşam ki toplantıda değerlendiririz.

• Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar :) İnşallah uzun süre kardeşlik işlerimizi bu grup altından sorunsuz bi şekilde güvenle yürütürüz.
  • cingene C kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz güzel hocam yalnız benim aklıma bir şey takıldı. Mesela elimizdeki bir oyunu grup içindeki herkes oynamışsa nasıl bir yol izlenecek? Böyle bir durumda o oyunu grup içinde satış ya da takasta kullanma imkanımız olmayacak.
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Herkes oynamışsa grup dışına satılabilir tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Önerileriniz güzel hocam yalnız benim aklıma bir şey takıldı. Mesela elimizdeki bir oyunu grup içindeki herkes oynamışsa nasıl bir yol izlenecek? Böyle bir durumda o oyunu grup içinde satış ya da takasta kullanma imkanımız olmayacak.

Herkes oynadiysa disari satilabilir secondaryde istenildiği zaman disari satilabilir.ama sec gruptayken preyi satamassn disari sec i beklemek zorundasin.çunku preyi alan konuda değiştirebilir ama sec te böke bisi söz konusu olmaz.ayrıca merak etmeyin yeterince kalabalık olacagiz kendi pazarimiz kendimize yeticek

• Evet böyle bir durumda dışarı satmak gerekecek gibi. O zaman da ciddi referansı olan birilerine satmaya herkes mutlaka dikkat etmeli.
  • Herkese merhaba, öncelikle yeni oluşum hayırlı olur inşallah. bende gruba dahil olmak isterim. daha önceden referanslarım profilimde ve diğer konunun ilk mesajında adım var. bazı arkadaşların dediği gibi gruptaki herkesin oynadığı oyunu dışarı verirken çok dikkatli olmak lazım. keza gruba adam alırkende o şekilde davranılmalı. 25 yaş sınırı banada makul geliyor. şimdilik aklıma bunlar geliyor. teşekkürler.
  • Arkadaşlar dün akşamki toplantıda aramıza katılmasına onay verilen tüm KARDEŞİLERİMİZE hoş geldin diyorum."Sorunsuz alış veriş güvenilir ortam" bu grubun sloganı olmaya devem edecektir :D
  • Arkadaslar grup hayirli olsun oncelikle.katilamamin sebebi whatsapp ve facebook u kullanmamamdandir tamamen ozel sebepden dolayi esim ve ben kullanmiyoruz.benim icin ozel bi durum soz konusu olursa aranizda olmak isterim tabikide.

• Ustadim yaz istersen benide

• Gelen herkese hoşgeldin dileklerimi iletiyorum umarın sorunsuz şekilde devam edeceğiz :)

• Grup olarak 'kardeşlik' teriminin hakkını gerçek anlamda veririz umarım. Watch dogs almayı planlıyorum, Primary hakkını kullanacağım, secondary hakkını almak isteyen var mı?
  • Ben de watch dogs alacağım sec isteyen 2. kişiyi beklemekteyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

Grup olarak 'kardeşlik' teriminin hakkını gerçek anlamda veririz umarım. Watch dogs almayı planlıyorum, Primary hakkını kullanacağım, secondary hakkını almak isteyen var mı?

Wacth Dogs için @Hernan Cortes ile anlaşmış bulunuyoruz.
  • Whatssapp kullanamıyorum maalesef ama içinizde olmayı çok isterim en azından forum kısmında .
  • Sanirim cogunluk banka havalesi seklinde ödeme yapacak

(Paypal)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.