Şimdi Ara

PS4| Dijital Oyun Kardeşlik-Satış-Takas Grubu [İlk Mesajı Okuyunuz] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.545
Cevap
405
Favori
1.612.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıdakine benzer benim de bir sorum olacak, kafam karıştı okudukça .

Arkadaşım şimdi oyunları US hesabından alıyor. TR hesabında da Plus'ı var. Multiyi TR hesabından oynayacak.

Ben arkadaşımın US hesabındaki oyunları nasıl oynayabilirim, kendi TR hesabımla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmshn

Yukarıdakine benzer benim de bir sorum olacak, kafam karıştı okudukça .

Arkadaşım şimdi oyunları US hesabından alıyor. TR hesabında da Plus'ı var. Multiyi TR hesabından oynayacak.

Ben arkadaşımın US hesabındaki oyunları nasıl oynayabilirim, kendi TR hesabımla?

Bildiğim kadarıyla ben cevap vereyim. Sen kendi hesabını ikincil hesap yapacaksın, arkadaşının us hesabını da ana hesabın yapıp, arkadaşının us hesabı ile oynayacaksın. Yani kendi hesabınla oynayamayacaksın. Yani kısaca olay şöyle normalde; Bir tane US hesap var bu hesabı ortak alışveriş için kullanıyorsunuz. Ama aslında bu senin hesabın diyelim, arkadaşın bu hesabı ana hesap yapıp, kendi hesabından oynayacak, sende arkadaşının asıl hesabını ana hesap yapıp, bu us hesaptan oynayacaksın. Ama senin durumunda; zaten arkadaşın bu hesabı ana hesap yapmış ve kendi hesabı ile oynuyor, sende bu us hesabın nimetlerinden faydalanabilmek için o hesabı kullanmak zorunda kalıyorsun. Kısacası kendi hesabından değil, arkadaşının us hesabından oynamak zorundasın. Umarım doğru anlatabilmişimdir?

• Benim bile kafam karisti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kendi TR hesabımdan US hesaptaki oyunu multi oynayamayacaksam o şekildeyken, kardeşliğin maalesef pek bir anlamı kalmıyor. :/
  • dunyao kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle bir sonuç çıkardım; kardeşlik yapacaksak kendi oynadığımız hesaptan oyunu alacağız ve paylaşımı öyle yapacağız.İşin içine us,uk hesap falan girince işler cidden karmaşıklaşıyor.En basit yol bu sanırım,diğer türlü kendi hesabından oynamak sıkıntı oluyor.

Bu olay özelinde konuşursak;kuzenimin oyun hesabı us(plus) -yanlış hatırlamıyorsam-, oyunu o alsa ben onun us hesabını kendimde primary yapsam ikimizde kendi hesabımızdan oynayabiliriz ancak onun pluslı hesabı bende primary olduğu için onda online oynama problemi çıkar mı?Benim ona us(plus) hesabımı vermem gerekir mi onlineda sıkıntı yaşamasın diye?

Dediğim gibi bu plus benim kafamı çok kurcalıyor.Pluslı hesap illa primary olmak zorunda mı yani?
  • altugfb A kullanıcısına yanıt
    Evet oyunu o alsa ve dedigin gibi yapsan problem cikmaz gibi duruyor.

Plus hesabinin primary olmasi gerekmiyor diye biliyorum, ama denemedigim icin yanlis bilgi vermeyeyim. Deneyen varsa yazsin. Bence kardeslik cok basit, burda bircok arkadas yapti, hatta alip satma takaslar da basladi. Ancak 4 tane cinlik tilkilik yapmaya calisinca karisiyor biraz isler.

• Şimdi kardeşlik olayına girmeden us'ten plus hesap alıp primary yaptığımda tr hesabımı secondry yaptığımda; plus hesabındaki her türlü ekstrayı tr hesabımdan kullanabiliyorum, oynadığım oyunların hepsi tr hesabımda gözükecek doğrumudur?
    Yılbaşında da milli piyango bana vurdu ve dedim ki arkadaş tr hesabımı da plus yapıyorum ben dedim ve aldım
    aynı şekilde ikisini de aktif olarak kullanabiliyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: honestboy

Selamlar,

NBA2K14 TR PSN hesap 1. hak 60 TL den kardeşlik yapılır. Ben 2. hak ile hesap üzerinden oyunu oynayacağım.
    Düzeltme: 1. hak değil 2. hak satılıktır. Alan kişi yeni hesap üzerinden oynayacak, ben 1. hak ile hesabı aktifleştirip kendi hesabımdan oynayacağım. 2. hak fiyatı 40 TL. Yok mu isteyen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

INJUSTICE gods among us ikinci hakki satiliktir, 55 tl

Up

• Cod Ghost PS4 secondary hesap satilik veya nfs rivals secondary ile takasliktir. Fiyat 50tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgili arkadaşlara sorularım olacak. Secondary hesap satmak veya almak nasıl oluyor?

Bende şimdilik sadece kutulu COD Ghosts var bunu secondary olarak satamam veya alamam diye biliyorum. Bu işlemleri yapabilmem için oyunu PSN den download etmiş olmam gerekiyor doğrumudur?

US PSN Plus üyesiyim ve TR PSN hesabım da bulunuyor.

Mesela Battlefield 4 veya Fifa 14 oyunlarından birinin secondary hakkını sizlerden birinden satın alırsam online olarak oynayabilirmiyim? Primary hesap sahibi o anda online olsa bile bu mümkün müdür?

Cevap verirseniz sevinirim. Bundan sonraki oyun alma stratejimi buna göre belirlemeyi düşünüyorum
  • schi8850 kullanıcısına yanıt
    Bunların cevabı ilk sayfada var.İlk mesajı oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K U N kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk mesajı okudum. Benim anladığım şu

1)Eğer online olarak oynamak istediğim bir oyunun (Fifa 14 BF 4 gibi) secondary hakkını forumdaki arkadaşlardan satın almak istersem sürekli bir kardeşlik ve paylaşım önerilmiş. Yani sürekli kardeş olmayacağım birininden online oynamak amaçlı oyun almak biraz zahmetli ve anlamsız gibi.

2)Knack gibi single oynanabilen oyunlarda secondary hakkını satın almak daha basit, sürekli bir kardeşliğe gerek duyulmadan oynayıp bitirilip bu hesap tekrar aynı yöntemle satılabilir.

Sonuç olarak ben sürekli bir kardeşlik aramıyorum, Trophy ler pek umrumda değil fakat kendi nickim ile oynamayı tercih ederim. Bu durumda online oynamak istediğim oyunları secondary hesap olarak almamalıyım gibi bir sonuç çıkardım. Doğru anlamadığım birşey varsa beni uyarırsanız sevinirim. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • schi8850 kullanıcısına yanıt
    Dogru

• Ps4 cod ghosts psn primary hesap 60 tl
    Ps4 injustice psn secondary hesap 55 tl

Ikisini alana 100 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Şimdi kardeşlik olayına girmeden us'ten plus hesap alıp primary yaptığımda tr hesabımı secondry yaptığımda; plus hesabındaki her türlü ekstrayı tr hesabımdan kullanabiliyorum, oynadığım oyunların hepsi tr hesabımda gözükecek doğrumudur?
    Yılbaşında da milli piyango bana vurdu ve dedim ki arkadaş tr hesabımı da plus yapıyorum ben dedim ve aldım
    aynı şekilde ikisini de aktif olarak kullanabiliyor muyum?

@dunyao hocam sorularımla ilgili olarak fikriniz var mı?
  • Çok karışık anlatmışsınız bravo valla.Daha complex anlatılamazdı
    Şunu soruyorum direkt olarak kendi hesabım kemalettinsert ve arkadaşımla paylaştım oyunlarımda fifa14 Bf4 PSPlus ta var.O benim hesabımı nasıl kullanıcak ?Kendi PSN i Player2 mesela.
    Player2 de PS+ yokki? Nasıl multiye giriyor benim BF4 ü oynuyor?
    İki oyuncudada Ps+ olması gerekmiyormu farklı PSN hesaplarında?
  • quote:

quote:

Selamlar,

NBA2K14 TR PSN hesap 1. hak 60 TL den kardeşlik yapılır. Ben 2. hak ile hesap üzerinden oyunu oynayacağım.
    Düzeltme: 1. hak değil 2. hak satılıktır. Alan kişi yeni hesap üzerinden oynayacak, ben 1. hak ile hesabı aktifleştirip kendi hesabımdan oynayacağım. 2. hak fiyatı 40 TL. Yok mu isteyen :)

2. hak hala satılıktır.
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Aynen dogru

• quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

Çok karışık anlatmışsınız bravo valla.Daha complex anlatılamazdı
    Şunu soruyorum direkt olarak kendi hesabım kemalettinsert ve arkadaşımla paylaştım oyunlarımda fifa14 Bf4 PSPlus ta var.O benim hesabımı nasıl kullanıcak ?Kendi PSN i Player2 mesela.
    Player2 de PS+ yokki? Nasıl multiye giriyor benim BF4 ü oynuyor?
    İki oyuncudada Ps+ olması gerekmiyormu farklı PSN hesaplarında?

Daha basit anlatmaya dilimiz donmedi kusura bakma

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.