Şimdi Ara

PS4| Dijital Oyun Kardeşlik-Satış-Takas Grubu [İlk Mesajı Okuyunuz] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55.545
Cevap
405
Favori
1.612.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4 te birden fazla ana hesap tanımlayabiliyormuyuz aynı anda? mesela bir hesabım plus olacak. Farklı us hesaplar açarak oyunları satın alıp ana hesap yaparak oynayabiliyormuyuz?
  • Nba2k14 var dediniz ya...hangi manada söylediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecelnico kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakpinar S kullanıcısına yanıt
    Elinde BF4 olan birisiyle hesap paylaşımı yapmak istiyorum
  • Assassin's Creed almış olan var mı ?
    Kaç para istiyorsa benimle iletişime geçsin.
  • NFS Rivals'ı olan birisiyle hesap paylaşımı yapmak istiyorum
  • Satilik Ps4 diskler:

Ac4 Black Flag, bolge kodu: All

Bf4 Limited Ed. (China Rising harita paketli), bolge kodu: All

Iclerinden cikan hic bir ekstra icerik kullanilmamistir. Amerikan hesabinda aktif edilip istenen hesapta oynanabilir.

Tanesi 100TL, kargo benden. Isteyen PM.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikelanj

Satilik Ps4 diskler:

Ac4 Black Flag, bolge kodu: All

Bf4 Limited Ed. (China Rising harita paketli), bolge kodu: All

Iclerinden cikan hic bir ekstra icerik kullanilmamistir. Amerikan hesabinda aktif edilip istenen hesapta oynanabilir.

Tanesi 100TL, kargo benden. Isteyen PM.

Forum ici forum disi gordugum en iyi fiyat, iyi satislar, bende olmasa bir dakika bile dusunmezdim

• INJUSTICE gods among us ikinci hakki satiliktir, 55 tl
  • Merhaba arkadaşlar elimde PS4 için US PSN hesabında Fifa14+40 dolar bulunmakta. Hesabın iki hakkıda satılacaktır yani direk hesabı satacağım hesap sizin olacak. Hesaptakileri tekrar yazayım;

1) Fifa14
    2) 40 Dolar

Hesap Us Psn hesabıdır. Ayrıca Playstation4 içindir Fifa14. Tekrar yazıyorum ki yanlış anlaşılma olmasın. İstediğim Fiyat;

Fiyat: 180TL
  • Guncelx
  • Selamlar,

NBA2K14 TR PSN hesap 1. hak 60 TL den kardeşlik yapılır. Ben 2. hak ile hesap üzerinden oyunu oynayacağım.
  • Nfs rivals almayı düşünen varsa ben secondary hesaba talibim

• Arkadaşlar merak ettiğim bir husus var ve başlıkların tümünü takip edip tam istediğim cevabı ya bulamadım ya da kaçırdım. Temel olarak sorum şu şekilde :

PS4 sistemimde bir "a" hesabına sahip olduğumu düşünelim ve oyunlarımı sürekli bü hesaptan oynuyorum ve ayrıca Plus var.

Ben Store'dan farklı bir adresle yani "b" adresiyle bir oyun alıp, yükleyip, daha sonra kendi "a" hesabım üzerinden single player olarak oynayabilir miyim ? Eğer Multiplayer var ise oynayabilir miyim?

Teşekkürler...
  • B hesabini da primary yapip oynayabilirsin

• Teşekkür ettim o zaman hesabı direk olarak deaktif edip daha sonra satabilirim PS3 te olduğu gibi .

@dunyao
  • aynen

• Satılık Ps 3 Battlefield 4 China Rising DLC paketli tek hakkı satılıktır. Fiyat 35 Tl. Ps 4. Aldığım için. Takas teklif etmeyiniz.

• Merhabalar,elbet sorulmuştur ancak göremedim sorayım dedim.Benim ana hesap tr,hep ordan oynuyorum,oyun alacağım zaman us hesaptan alıyorum.Black friday indirimi sırasında 30 dolara senelik plus kaptığım için Us hesabım plus olacak.Kuzenimle Fifa alacağım ancak bu plus kafamı karıştırıyor.

-Us hesaptan(plus) oyunu alıp hesap bilgilerini kuzenime versem yani o hesap onda ana hesap olacak ama bende olamayacak değil mi?
    -Us hesabım(plus) bende primary olamayacağı için ben kendi tr hesabımla multi oynarken sorun yaşar mıyım?
    -Eğer bu sorunlar oluşacaksa ben de kuzenimin pluslı us hesabını kendimde primary mi yapmalıyım?

Olabildiğince basit sormaya çalıştım ki,diğer arkadaşlar da bilgilensin.Paylaşımlarınız ve cevaplarınız takdire şayan çok teşekkürler şimdiden.
  • altugfb A kullanıcısına yanıt
    Soru biraz karisik kazik olmus,

Kuzenine senin us hesabini primary yaptirirsan, en basitinden o us hesap icindeki oyunlari ana tr hesabindan oynayamazsin.

Senin yerinde olsam, us hesabi primary yaparim kendime, plusindan ve icindeki oyunlardan tr ana hesabim da faydalanir, kuzenime de us hesabi secondary veririm, girsin oynasin diye.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.