Şimdi Ara

PS4| Dijital Oyun Kardeşlik-Satış-Takas Grubu [İlk Mesajı Okuyunuz] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.545
Cevap
405
Favori
1.612.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sonunda ben de anlamış oldum konuyu.

Peki bişey sormak istiyorum,

Şimdi benim kendi hesabım SERHAN - diyelim bu hesap ile Fifa14 Aldım. hesap zaten hali hazırda PRIMARY.
    Kuzenim de kendi PS4 üne yükleyecek bu oyunu ası AHMET - . Kuzenim kendi PS4 üne benim kullanıcım ile girip ACTIVATE AS PRIMARY PS4 dediği zaman , benim PS4 de ki SERHAN Kullanıcısı Secondary oluyor mu otomatikman? yoksa AHMET 'in PS4 ünde, YAPAMAZSINIZ BU ZATEN BAŞKA YERDE PRIMARY diyor mu?

PS4 yeni usül kardeşlikte, kendine doğru düzgün 1 kardeş bulursan, hiç sıkıntı kalmıyor çatır çatır bütün oyunları ikiye bölüyorsun yani dertsiz.
  • Cod Ghost PS4 secondary hesap satilik veya nfs rivals secondary ile takasliktir. Fiyat 40tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Evet sonunda ben de anlamış oldum konuyu.

Şimdi benim kendi hesabım SERHAN - diyelim bu hesap ile Fifa14 Aldım. hesap zaten hali hazırda PRIMARY.
    Kuzenim de kendi PS4 üne yükleyecek bu oyunu ası AHMET - . Kuzenim kendi PS4 üne benim kullanıcım ile girip ACTIVATE AS PRIMARY PS4 dediği zaman , benim PS4 de ki SERHAN Kullanıcısı Secondary oluyor mu otomatikman? yoksa AHMET 'in PS4 ünde, YAPAMAZSINIZ BU ZATEN BAŞKA YERDE PRIMARY diyor mu?

PS4 yeni usül kardeşlikte, kendine doğru düzgün 1 kardeş bulursan, hiç sıkıntı kalmıyor çatır çatır bütün oyunları ikiye bölüyorsun yani dertsiz.

YAPAMAZSINIZ BU ZATEN BAŞKA YERDE PRIMARY diyor

• dunyao kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

Evet sonunda ben de anlamış oldum konuyu.

YAPAMAZSINIZ BU ZATEN BAŞKA YERDE PRIMARY diyor

peki aldığım oyunu nasıl paylaşacağım birisi ile?

Önce kendi hesabımda DEACTIVATE mi yapmam lazım?

• Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok faydalı bir konu olmuş. Takip etmeye devam
  • serhanuygur kullanıcısına yanıt
    Şimdi oynayıp bitirip satmak istediğiniz oyunları ,kendi orjinal hesabınızla almayın..

sonra satarken kendi şifrenizi vermek lazım..

Soruya gelince kardeşlik yapacağın kişi hep aynı ise primary hesaplarınızı değiştiryorsunuz..seninki onda onun ki sende primary oluyor..

bu şekilde paylaşabiliyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Şimdi oynayıp bitirip satmak istediğiniz oyunları ,kendi orjinal hesabınızla almayın..

sonra satarken kendi şifrenizi vermek lazım..

Soruya gelince kardeşlik yapacağın kişi hep aynı ise primary hesaplarınızı değiştiryorsunuz..seninki onda onun ki sende primary oluyor..

bu şekilde paylaşabiliyorsunuz...

tamam o zaman kendi hesabımı PS4 den DEACTIVATE yapmam mı lazım önce, çunku aldık bi kere oyunu ve psn primary. istediğimiz kadar activate deactivate hakkımız var mı.
    deactive yapıp diğer makinada primary yapacaksın...ki diğer makinadaki arkadaş kendi hesabıyla senin oyununu oynayabilecek..
    evet, satacağın zaman ps3teki gibi deaktive edip, silip satarsın. aktif/deaktif sayı kısıtlaması yok
  • PEKİ,

kaç kere indirme hakkımız var oyunu? 2 mi.

yani ben aldım oynadım birine verdim 2. hakkını o da indirdi oynadı, ben hesabı birine satsam 3. kişiye, ben sildikten sonrahesabı PS4 ümden. o yine indirip oynayabiliyor mu
    sonsuz
  • quote:

sonsuz

Alan bir daha satabilir yani, sat sat sat sonsuza kadar. (PSN ile birlikte verilecek oyunlar için yani)

oha süpermiş.

dediğiniz gibi single oyunları bu şekilde sonsuz kadar satabiliriz. vay be. daha iyi bence PS3 sisteminden.
    ps3te de böyleydi zaten, orada 2 hesap da primary gibi oluyordu. başka da bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmanager

Cod Ghost PS4 secondary hesap satilik veya nfs rivals secondary ile takasliktir. Fiyat 40tl

"cathedral" nickli arkadaşa satılmıştır.
  • quote:

ps3te de böyleydi zaten, orada 2 hesap da primary gibi oluyordu. başka da bir fark yok.

nasıl yani.

Bir PSN den oyun alınca 2 farklı ps ye indirebiliyordun sonra hakkın bitiyordu diye biliyorum ben. yanılıyor muyum.

ben PS3 ümden hesabımı silip başka PS3 e kurduğumda 3. 4. kere de indirebiliyor muydum?? yanlışlık olmasın?
  • pmanager P kullanıcısına yanıt
    @pmanager

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfs rivals secondary hesap ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pmanager P kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..
    yanlış biliyormuşsun ,2 ps3 e diğerlerinden deaktive ettiğin sürece sonsuza kadar yüklersin..

yani Ahmet 'inkinden deaktive et, Mehmet e yükle, ondan deaktive et Kamil e yükle diye gider..........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 2 Ocak 2014; 17:35:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.