Şimdi Ara

ps4 drive club sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bende ps+ üyelik var. Oğluma driveclub almak istiyorum ps store dan. Oyunun full versiyonunda satın alınamaz diyo çünkü şuna sahipsiniz: ps plus.

Ama store da Driveclub Ps Plus tam Oyun yükseltmesi satın alınabiliyor. Buna anlam veremedim. Yani bunu alsam tam oyun gibi 50 araba falan olacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps plus versiyonunu indirdiyseniz 70 tl civari bir miktara kilitleri acabiliyorsunuz nasil yapicam diyorsaniz garaja gidin ve altta arabalarin oldugu yerde ps store ibaresi bulunan bir arabaya tiklayin sonra diyecek ki bu arac ps plus editiona ozel bir arac degil oyunu yukseltmek istermisiniz gibisinden sonra devama tiklayin ve ps store a gideceksiniz zaten satin ala tiklarsaniz oyundaki tum kilitler acilacaktir yardimci olabildiysem ne mutlu

• Çok sağolun Yanlız ben de oyun yok bunu alırsam oyunu oynayabilirmiyim oyunun asıl kendisi bu mu

• Ps plusiniz varsa oyunun denemesini indirin ilk basta indikten sonra plus versiyonu yukseltmek yani tam oyunu almak icin dedigim islemleri iygulayin oyun tam surum olacaktir.eger sorun yasarsaniz internettede arastirabilirsiniz driveclub ps plus edition upgrade adi altinda

• Denemesi inmiyorki nereden indirebilirim bunlar yerine kastettim sarı renkli olan 70 kusurluk ondan indirsem olurmu onun farki ne

• Ps plusum var demistiniz o sari renkli driveclubda satin al butonunun altinda demo indir gibi bir ibare bulunuyor ona tiklarsaniz indirmeye baslayacak ancak ps plusunuz yoksa indiremezsiniz o demoyu

• Evet buldum demoyu dene diyo indirmesi uzun surer bu bole indirsin sonra ne olscak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Play Station 2 VS XBox
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam o sarı olan paketi almanız lazım sanırım. Psn plus varmış zaten. Kırmızıya gerek yok sanırım. Onu alınca oyun full oluyor. Bende de disk şeklinde var tüm update ler yapıldı. Herşeyi görüyorum. 70 küsür liralık bir key yüzünden oyunun en az %50 si kilitli. Oyun full inmiş oynamaya izin yok. Bir oyuna 2 oyun parası veriyoruz.

• Evet 26 gb gibi bir sey inecek uzun surer indikten sonra oyuna girin garaja tiklayin play station magazasinin logosunun bulundugu bir araca gelin ona da tiklayin size soru soracak diyecekki bu arac plus versiyonuna ait degil oyunu yukseltmek istermisiniz sizde istersenoz devama tiklayacaksiniz o sari driveclub sayfasi gelicek onunuze sonra 70 kusur bir fiyata almak isterseniz alacaksiniz ancak oyunu denemeden almamanizi oneririm nitekim oglunuz begenmeyebilir.nitekim ben de cok begenmemistim

• Evet haklısınız o zaman demoya felan gerek yok sarı olanı sadece 70 kusur tl yi verip tamamliyorum

• Yinede indireceksiniz oyunu tavsiyem denemeniz olur

• Nasil zaten sariyi indirdimde oyunuda indirmis olmayacakmiyim

• Şimdi bakin ben tam anlayamadım en kisa kolay yoldan nasi indirebilirim şu sari seye para vererek sadece her seyi yapmis olurmuyum

• Yani hic demoya felan bulasmadan sarı seyi direk satin alip indirirsem bu is biter demi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holes

Yani hic demoya felan bulasmadan sarı seyi direk satin alip indirirsem bu is biter demi ?

Evet.
  • Teşşkekur ederjm herkese yanliz bu saroyi alinca alamayacagim seylerde olucakmi dezavantaji varmi onu aldiktan sonra hic para harcamak istemiyorum

• Ben hala anlayamadım valla su sari olandan alirsam onceden demo almayip olucakmi bu is

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.