Bildirim
PS4 E-800D847D HATASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sony desteği ararsanız yardımcı olurlar -
Hocam bu sorunla karşılaşanlar safe mode'da ps4'ü sıfırla seçeneğiyle kurtuluyorlarmış tabi ps4'ün içindeki her şey siliniyor. Bazıları sıfrlama işlemi yaptığı halde sorun devam etmiş HDD değiştirerek bu sorundan kurtulmuşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saol -
sıfırladım yıne olmadı usb guncelledım yıne olmadı herhalde dedıgın gıbı hdd degıstırcegız saol -
Önemli değil hocam, siz de saolun. Size tavsiyem bir yerden ödünç hdd bulup deneyin. Az önce baktım bu kod ps4 hata kodları arasında geçmiyor. Yukarıda belirttiğim gibi değiştirenler olmuş. Eğer sorun devam ederse boşuna hdd parası ödememiş olursunuz. İnşallah sorunu servise göndermeden çözersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sa arkadaslar hdd degıstırınce sorun ortadan kalktı. -
Adınıza sevindim, iyi, güzel, sorunsuz ve eğlenceli vakitler geçirmeniz dileğiyle. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X