Şimdi Ara

PS4'e takılabilecek harddisk kapasitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birde şu modeli var fiyatı daha uygun acaba sıkıntı çıkarmı bu modeli alsak.
    http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-25-2tb-expansion-usb30-usb20-tasinabilir-disk-21395.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT

Birde şu modeli var fiyatı daha uygun acaba sıkıntı çıkarmı bu modeli alsak.
    http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-25-2tb-expansion-usb30-usb20-tasinabilir-disk-21395.html

İçindeki harddiskin markası samsung bende kullanıyorum hiç bir sorun yaşamazsın. Yalnız her zaman olduğu gibi vatan da kazık fiyatlar devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT

Birde şu modeli var fiyatı daha uygun acaba sıkıntı çıkarmı bu modeli alsak.

İçindeki harddiskin markası samsung bende kullanıyorum hiç bir sorun yaşamazsın. Yalnız her zaman olduğu gibi vatan da kazık fiyatlar devam ediyor.

Teşekkürler hocam. Daha uygun nerede var acaba bulamadım bir türlü fiyatlar hep aynı

• arkadaşlar anlayan biri şu linkteki hddye bakabilir mi ps4 le uyumlu mudur?
    http://www.teknosa.com/urunler/125420668/seagate-1tb-25-usb-30-stea1000400-expansion-portab

Bu haricidir dahili lazım diyecekler videoyu izlesin lütfen. Bu şekilde yapacam
    https://www.youtube.com/watch?v=5KxPrMI7YRk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isocan01 -- 28 Ağustos 2016; 19:39:28 >

• Şu ara gerçekten 500gb yetmiyor.

Şimdi bir sorum var, güncel olarak tavsiyeniz nedir ?

Birde ekstra para vererek Hybrid Sshd takmaya gerek var mı ? Yoksa normal 1 veya 2tb taksak yeterli mi ?

SSD sormuyorum çok pahalılar. Ama SSHD ve normal HDD arasındayım. Fiyat farkına değmezse söyleyin. Bu arada 2 kullanan var mı bir problem oluştu mu ?

Model tavsyesi verebilirseniz sevinirim...
  • Harici hdd en iyisi 2 tb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  PS4'e takılabilecek harddisk kapasitesi bu ps4 içine uyumlu mu acaba....selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanpolat

PS4'e takılabilecek harddisk kapasitesi bu ps4 içine uyumlu mu acaba....selamlar

uyumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja Bjelica

quote:

PS4'e takılabilecek harddisk kapasitesi bu ps4 içine uyumlu mu acaba....selamlar

uyumlu

Hızlı cevap için teşekkür ederim.artık harddiski 500 gb den 2 tb ye yükselebilirim...selamlar

• quote:

quote:

quote:

uyumlu

Hızlı cevap için teşekkür ederim.artık harddiski 500 gb den 2 tb ye yükselebilirim...selamlar

4.50 güncellemesi gelince harici olarak kullanabilirsiniz bunu.toplam 2.5 TB hafıza ile kapasite derdine son verebilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

uyumlu

4.50 güncellemesi gelince harici olarak kullanabilirsiniz bunu.toplam 2.5 TB hafıza ile kapasite derdine son verebilirsiniz

Merhaba.4.50 güncellemesini yapınca usb den hdd bağlayıp oyunları usb hdd ye yükleyebilirmiyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

quote:

quote:

quote:

quote:

uyumlu

Merhaba.4.50 güncellemesini yapınca usb den hdd bağlayıp oyunları usb hdd ye yükleyebilirmiyiz.

evet yükleyebilirsiniz.ister PS4 hafızasına ister harici hdd ye oyunlarınızı indirebilirsiniz

• Selamlar. Evde bosta WD 500GB bir HDD vardi. 4,50 update ile deniyeyim dedim. En son format atmadan once bana harddiskin hizi iyi degil sorun yasayabilirsiniz dedi. Usb 3.0 ama kac rpm bilmiyorum. En az 7200rpm mi gerekiyor bilen var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: trancenden

Selamlar. Evde bosta WD 500GB bir HDD vardi. 4,50 update ile deniyeyim dedim. En son format atmadan once bana harddiskin hizi iyi degil sorun yasayabilirsiniz dedi. Usb 3.0 ama kac rpm bilmiyorum. En az 7200rpm mi gerekiyor bilen var mi acaba?

USB 3.0 ise çalışır.
    Bildiğim çoğu 5400 rpm oluyor.7200 olmasına gerek yok yani.
  • Bende cuh-2016 slim ps4 kullaniyorum. 2tb lik hdd baglamak istiyorum. Bu hdd yi degistirdigimde ps icindeki yazilimi yeniden kurmam gerekecek mi? Ps4 un yazilimi degistirecegimiz bu harddiskte mi yoksa baska.baska bir hdd daha mi var aletin icinde?

• korbey K kullanıcısına yanıt
    Cihazın içindeki hdd yi söküp yerine 2tb hdd yakacaksın değil mi,?

• Arkadaşlar merhaba.

Hard disk bağlantısı ile ilgili benmim de bir sorum olacak. Hali hazırda 1 adet 2tb harici hard disk bağladım PS4'e. Acaba 2. bir hard disk bağlanabiliyor mu PS4'e?

Bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse sevinirim.
  • Arkadaşlar yeni ps4pro aldım. Şimdi ben harici 2tb harddisc alırsam içindeki 1tb ile mi değiştiriyorum yoksa toplamda 3 tb mi oluyor ps ? Ve en uygun nerden bulabilirim sizce ?

• Merhaba, ps4 pro aahibiyim. 2 tb ssd alsam mevcut harddisk yerine takıp kullanabilir miyim? En fazla kaç tb yerleşik olarak kullanabilirim?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.