Şimdi Ara

(PS4-FİFA 14) EXCELLENT FC √ ••PRO CLUB•• FİFA 15 İLE YENİ PRO ALIMI OLACAKTIR (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.030
Cevap
11
Favori
28.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende çok özledim.Fakat nedense ben olmayınca takım toplanmıyor bana endeksli olmasını istemiyorum kulübün.Ben vardiyalı çalışan biriyim gecem gündüzüm belli değil ve şuan evlilik hazırlıkları içindeyim baya yoğun geçiyor günlerim.Psn e geldiğimdede bakıyorum kulüpten tek tük arkadas oluyor toplanma gereği duyamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 4 Mayıs 2014; 20:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,herkese hayırlı Ramazanlar,nerelerdesiniz,Fifa 15 e kadar kulüpte takılalım,kramponları giyme zamanı gelmedi mi:) malum tatil dönemi,tam kulüp zamanı:) nerde bu millet?
  • Aynen canlanalım artık..

• buralardayım bende, hazır topcu :)
  • Ben de buralardayım , öğrenci olarak bize işkenceden sonra dinlenme süresi olarak ikram edilen güzelim yazın tamamını tatil ya da gerçekten dinlenme yerine sıkıcı iş doldursa da her gün geceye doğru bi şekilde girebilirim ben

Ne zaman başlıyoruz ?
  • Kulupteyiz varsa müsait olan gelsin beyler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin lig seviyesi neydi bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 12 Temmuz 2014; 19:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

sizin lig seviyesi neydi bu arada ?

Biz division 2 ye kadar çıkmıştık bi ara sonralardan bocalama dönemi yaşadık şuan 5 te yiz devam ediyoruz.

• St Cf Cam Lw Lf Rw Rf lazım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

St Cf Cam Lw Lf Rw Rf lazım mı

Lazım her mevki lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

St Cf Cam Lw Lf Rw Rf lazım mı

Lazım her mevki lazım.

mbd1905 hocam.
  • oo ilkay abi, devam mi hala kulup? nasil gidiyor ayni keyifli sekilde devam mi? bol basarili maclar diliyorum

• kisin aslinda beraber oynuyoduk beto filan di galiba birkac kisi vardi baya da iyi gidiyorduk sonradan takim durmustu.

beni ekleyebilirsiniz sugosu82

90 overall cam

hatta bu sayfada ust mesajlarda ki arkadasla baya egleniyoduk takimda . M`Shinoda niki. o da halen takimda mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 13 Temmuz 2014; 21:26:55 >
  • Ekliyoruz arkadaşlar sizi.

Evren arkadaşları dahil edersin ben yarın gece online olucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 14 Temmuz 2014; 3:21:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2010 yılında kalecinin pro ya eklenmesi ile soyunmuştum kalecilige ilker abi ile aynı klupte top koşturmuştuk
    güzel bi ortamımız olmasına ragmen ileri senelere taşıyamadık bunu.
    Kalenizi koruyabilirim isterseniz kaleci açıgınız var gibi gördüm efsaneyimdir o konuda Tafarel derlerdi abilerim bana
    Yarından itibaren gk olarak kasmaya başlıyabilirim isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

2010 yılında kalecinin pro ya eklenmesi ile soyunmuştum kalecilige ilker abi ile aynı klupte top koşturmuştuk
    Kalenizi koruyabilirim isterseniz kaleci açıgınız var gibi gördüm efsaneyimdir o konuda Tafarel derlerdi abilerim bana

Kaleci sıkıntımız var evet bayadırda arıyorduk kaleci tamamdır ozaman kalecimiz sensin bundan böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: Haki_Tr

2010 yılında kalecinin pro ya eklenmesi ile soyunmuştum kalecilige ilker abi ile aynı klupte top koşturmuştuk

Kaleci sıkıntımız var evet bayadırda arıyorduk kaleci tamamdır ozaman kalecimiz sensin bundan böyle.

ben eski ekiptende 2-3 kişiyi çagırmayı düşünüyorum konuya inşallah gelirler teşekkürler
    Hakan yaş 22

• Haki_Tr kullanıcısına yanıt
    İyi olur.

• tamam İlkay yeni oyuncuları eklerim birazdan
  • Selamlar beyler,nasılsınız?

Bir süredir ailevi problemler yüzünden pek oyun vs uğraşamadığımdan elimdekileri satmıştım. Yavaştan toparlanma sürecine girdiğim için alıştıra alıştıra dönüyorum oyunlara :)
    Artık Fifa15'e hala takımdaysam katılırım aranıza,yok çıkarıldıysam canınız sağolsun
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.