Şimdi Ara

(PS4-FİFA 14) EXCELLENT FC √ ••PRO CLUB•• FİFA 15 İLE YENİ PRO ALIMI OLACAKTIR (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.030
Cevap
11
Favori
28.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet iftardan sonra takilalim bikac saat.
  • Ben yarim saate evdeyim 80 overall yaptim bi gunde. Toplanalim mac atalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klupteyseniz bi haber edin burdan gelirim bende
  • dün oldukça keyifli maçlar çıkardık özellikle sahura doğru olan kısım çok eğlenceliydi tamam div düşmüş olabiliriz ama bunuda neredeyse tamamen yeni kadrolarla oynayışımıza bağlıyorum,organizasyon pasta sıkıntı var,düzelecektir
    sizlerde düşüncelerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar..
    bu arada transferini binbir güçlükle gerçekleştirdiğimiz kalecimiz maçlara çıkmayıp hala takımdan ayrı düz koşu yapıyor
  • Kim nerede oynuyor napıyor herkes yerinde mevkisinde oynamalı defans sıkıntımız mevcut bir iki defansa ihtiyacımız var.Bir ara güzel strateji belirlemiştik iyide gidiyorduk buda takım içi oluşumdan kaynaklıydı kim nerede nasıl oynayacagını biliyordu yine öyle olacak önümüzdeki hafta full online olacagım teknik taktik diziliş işlerine düzgünce bir el atacağız takımda.

• aynen defans oyuuncumuz yok maleesef hala..kim nerede şöyle anlatalım,
    genelde 433 oynadık
    any:ben
    kanatlar musa,ventura
    st:woltran(yeni),emrah(yeni),selçuk(yeni)
    cam-cm:ronaldinho,yayofb(yeni),sugosu82(yeni),sedat(yeni)
    sürekli değişti tabi,bazıları çıktı falan.
    e tabi gel artık sende
  • ben sozde 12 den sonra gelecektim uyuya kalmisim : ) sahura zor kalktim.

bugun saat 21 - 03 arasi online im.

takim hakkinda ki birkac elestiriye gelince.

kesinlikle co-op kamera oynayin..tum sahayi neredeyse goruyorsunuz.camera diger ayarlari 10-10..

bakiyorum oyuncunun yaninda 3 tane bos adam var halen 5 tane defansin icinden gecmeye calisanlar var..Birisi ayagina topu alinca ilk secenek kime pas atabilirim olmali..dur topu tutayim akrobatik hareketlerle birkac kisiyi geceyim dediginiz anda top rakibe geciyor..

herkes mevkisinde oynamayi ogrenmeli.devamli bi o yana bi bu yana kosup staminadan yemeyin.forvet oyunculari kosu yapmayi siklastirmali.gelip orta sahaya top almaya calismak yerine top bizdeyken capraz kosu vs yapilmali ki lob pas veya ara pas atabilelim.Farkindaysaniz oynadigimiz maclarda simdiye dek 7-8 gol attiysak 5-6 sinda asistim vardi.

Defans hattina bence adam almayin..geri 4 lu de 1 manuel oldugu anda ofsayt taktigi kaciyor cok gol yeriz..

iyi takim olmak istiyorsak fedakarlik sart..4-5 oyuncu max oynanmali..7-8 oyuncu oldugu anda isin ucu kaciyor.oynayamayanlarin alinmamasi lazim..

• co-op kameraya geçtim akşam bikaç kişi daha geçti kesinlikle saha hakimiyetin artıyor
    söylediklerinde haklısın ayrıca forvetlerimizin son vuruşlarında sıkıntı var şimdilik,pas konusunda da ilerde topu yeterince tutamıyoruz.takım oyunu oynamalıyız.

Tabi aslında herkes elinden geleni yapıyor çoğu arkadaşımıızın da oyuncusu yeni,görüyorum gündüz team playda geliştirmeye çalışıyorlar.bazıları da kulup modunda yeni,o yüzden hatalar olacaktır bu yüzden özellikle herkesten ricamız oyun içinde birbirimizin moralini bozmayalım,hatalar eksiklikler tabiki dile getirilecek,gerek İLKAY gerek ben bu konuda zaten duyarlıyız.keyif almak için bir araya geldiğimiz bu oluşumda yeni arkadaşlıklar kurarak,güzel maçlar çıkararak yolumuza devam edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Evr-FB

co-op kameraya geçtim akşam bikaç kişi daha geçti kesinlikle saha hakimiyetin artıyor
    söylediklerinde haklısın ayrıca forvetlerimizin son vuruşlarında sıkıntı var şimdilik,pas konusunda da ilerde topu yeterince tutamıyoruz.takım oyunu oynamalıyız.

Tabi aslında herkes elinden geleni yapıyor çoğu arkadaşımıızın da oyuncusu yeni,görüyorum gündüz team playda geliştirmeye çalışıyorlar.bazıları da kulup modunda yeni,o yüzden hatalar olacaktır bu yüzden özellikle herkesten ricamız oyun içinde birbirimizin moralini bozmayalım,hatalar eksiklikler tabiki dile getirilecek,gerek İLKAY gerek ben bu konuda zaten duyarlıyız.keyif almak için bir araya geldiğimiz bu oluşumda yeni arkadaşlıklar kurarak,güzel maçlar çıkararak yolumuza devam edelim

co-op cameraya gectiyseniz daha iyi olacak.ben cam olarak co op oncesi ve sonrasi var asist sayim olarak oyle diyim : )

paslasmada da cok onemli takimdakilere soyleyin..saha hakijmiyeti sagliyor cunku..

• S.a alım yapıyorumusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwyane033

S.a alım yapıyorumusunuz ?

evet mevki,overal,psn vs. paylaşırsan ekleyebiliriz
  • Yusuf nerelerde ?

• Arkadaşlar dün gece tam girdim kulube hatta maça başladık elektrikler gitti bizim kusura bakmayın bekledim gelmeyince yattım artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde dedik niye çıktı

akşam daha iyiydik div yükseldik,devam ederiz umarım
  • Ben de günlerdir yaptığım düzen olarak , 9.00 da girip 12.30 da çıkmak zorunda kalıyorum . Maçlar sonuna kadar çok zevkli geçiyor , biraz daha düzenli hale geçip üst liglere çıkarsak efsane maçlar çıkaracağızdır
  • dün 4. lige çıkma başarısını gösterdik,tüm arkadaşları kutluyorum
    başarılı bir seri yakalamıştık ama 4. ligde biraz duraksadık gbi..eğlenceli maçlara devam
  • Dün kupa maçlarında çok sanssizdik ya Son dk larda yediğimiz saçma kafa golleri yüzünden elendik ama zevkli maçlar oldu hatam varsa kusura bakmayın arkadaşlar bir ara duraksadim coop kamera geçtim muhteşem oldu biri bana kayarak müdahale etmeye çalıştı o sırada en son onu gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Dün kupa maçlarında çok sanssizdik ya Son dk larda yediğimiz saçma kafa golleri yüzünden elendik ama zevkli maçlar oldu hatam varsa kusura bakmayın arkadaşlar bir ara duraksadim coop kamera geçtim muhteşem oldu biri bana kayarak müdahale etmeye çalıştı o sırada en son onu gördüm

dün keyifliydi evet,sen de gayet başarılıydın Yusuf,pasların takıma katkın iyiydi
  • Psn : batuhangs93
    Mevki : cam
    Overall 81 alım varsa gelmek isterim

• Abi senin freekicklerde bir bozulma söz konusu sanırım her topa geçtiğinde kesin atıyorsun dün iki tane oldu ama atamanın abi sen freekick kullanınca vurmadan seviniyorum rıdvan Dilmen oluyorum gol olur diyorum

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.