Şimdi Ara

(PS4-FİFA 14) EXCELLENT FC √ ••PRO CLUB•• FİFA 15 İLE YENİ PRO ALIMI OLACAKTIR (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.030
Cevap
11
Favori
28.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen dün kaçırmamalydıım onları,bizim Ronaldinho üzerinde baskı hissediyor sanırımama üstesinden geleceğiz
    Batuhan o mevkide çok oyuncumuz var gerçekten,hatta cam ler lb ye falan geçmek zorunda kaldı akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47FB47542 -- 21 Temmuz 2014; 18:01:19 >
  • KALECİ SIKINTIMIZI GİDERME YÖNÜNDE ÇALIŞMALARIM VAR ARKADASLAR :)) sayın yöneticilerimizde begenirse maç başına aldığım ücretin 100 tlden 150 tlye cıkmasını da rica ediyorum :))
  • yeni bir kaleci mi doğuyor acaba,bekleyip görelim
  • son 1 tane trophy im kaldı. pro clubs ta 1 galibiyet. takıma alıp yardımcı olursanız sevinirim. sağ bek felan oynarım takıma bir zararım olmaz (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: woltran07

KALECİ SIKINTIMIZI GİDERME YÖNÜNDE ÇALIŞMALARIM VAR ARKADASLAR :)) sayın yöneticilerimizde begenirse maç başına aldığım ücretin 100 tlden 150 tlye cıkmasını da rica ediyorum :))

Yuhh olmaz bu neya o paraya ronaldoyu alırız :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11-0 lık maç guzeldı :) o golü atmayacaktım orta sahadan topu alıp. Sonra dagıldı karsı takım :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamin aleykum Cumleten.Arkadaşlar beni de alabilir misiniz Rm oynuyorum nick eyupoksuz

• Takım isminizi bulamıyorum arkadaşlık isteği gönderebilir misiniz eyupoksuz oyun ismim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyupoksuz

Takım isminizi bulamıyorum arkadaşlık isteği gönderebilir misiniz eyupoksuz oyun ismim .

tamam ekliyorum birazdan
  • Teşekkür Ederim.

• Takım adı nedir acaba .Online olan varsa şuan takıma alabilir mi

• Ramazan bayramınız mübarek olsun beyler,herkese sevdikleriyle birlikte keyifli,güzel bir bayram dilerim
    Kısmetse yakında dönüyorum aranıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Ramazan bayramınız mübarek olsun beyler,herkese sevdikleriyle birlikte keyifli,güzel bir bayram dilerim

senin ve tüm kulüp üyesi arkadaşların bayramı kutlu olsun,bekliyoruz en kısa sürede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47FB47542 -- 28 Temmuz 2014; 20:56:09 >
  • Hayırlı bayramlar arkadaşlar..
  • Herkese hayırlı bayramlar...

• Selamlar beyler,nasılsınız?

Güzel haberler var bugün
    http://www.ligtv.com.tr/haber/fifadan-turkiyeye-buyuk-mujde

Artık Süper Lig ve Transferli Lig turnuvaları için çalışmalara başlayalım derim kulübe ek olarak
  • Arkadaşlar 15 ile yola devam ediyoruz.Birkaç yeni arkadaş dahil edeceğiz kulübe online olan oyuncu sayısının artış göstermesi açısından.

• Önsipariş patlattım,kısmetse 23 Eylül oyundayım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evr-FB

quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Ramazan bayramınız mübarek olsun beyler,herkese sevdikleriyle birlikte keyifli,güzel bir bayram dilerim

senin ve tüm kulüp üyesi arkadaşların bayramı kutlu olsun,bekliyoruz en kısa sürede

Evren hocam selamlar. Proclub severim bilirsin. Ben de dahil olsam nasıl olur. Fifa 15 sec veya primary hesap almak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.