Bildirim
PS4 Fifa 14 Güncelleme Kurulamıyor
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynen bendede hata veriyor indiriyor ama kurulamıyor diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: musty577
aynen bendede hata veriyor indiriyor ama kurulamıyor diyor
çözümü ne acaba -
Aynı sorun bende de var malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ofli61.1967
Aynı sorun bende de var malesef
çözümü yok mu bu işin acaba ya resmen kaldık -
arkadaşlar çözümü buldum,
fifa'nın üstüne gelip options'tan sil diyorsunuz. cd'yi cıkartıp takıyorsunuz ondan sonra tekrar güncelleme indiriyor ve kuruluyor.
Sevgiler -
O şekilde de kariyer dosyalarım silinmiş olur. Başka bir çözüm bulmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: ofli61.1967
O şekilde de kariyer dosyalarım silinmiş olur. Başka bir çözüm bulmak lazım
save et usb'ye verilerini öyle sil çözülmüş olur -
herkes bu şekildemi çözdü acaba -
hocam ben o şekilde çözdüm sorunsuzca worldcup oynayabiliyorum. -
yani karşılıklı dostluk maçı :) -
worldcup ultimate team oynuyorum ben :) -
Beyler allah rızası için bi yardım edin bu konuda yq
tam olarak sorunun ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: Venduss
fifa'nın üstüne gelip options'tan sil diyorsunuz. cd'yi cıkartıp takıyorsunuz ondan sonra tekrar güncelleme indiriyor ve kuruluyor.
Sevgiler
Üstadım Bildirimler + indirilinler kısmındanmı siliyoruz fifayı yoksa ana menüdekinimi sileceğiz. Dün cod ghost'u indirilenler kısmından sildim sonra güncelleme dosyası indi tam yüklenecekken güncelleme kurulamıyor dedi. Güncelleme 2.5gb dı. 2 saatte indirdi zaten. eziyet gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: kcoguz
quote:
Sevgiler
Üstadım Bildirimler + indirilinler kısmındanmı siliyoruz fifayı yoksa ana menüdekinimi sileceğiz. Dün cod ghost'u indirilenler kısmından sildim sonra güncelleme dosyası indi tam yüklenecekken güncelleme kurulamıyor dedi. Güncelleme 2.5gb dı. 2 saatte indirdi zaten. eziyet gibi.
hocam CD'yi taktıktan sonra oyun geliyor, o ekranda optionsa basıp sil'i seçecek ve oyunu komple sileceksin daha sonra cd'yi tekrar takarsın güncelleme yapıyor o şekilde
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kcoguz
quote:
Sevgiler
Üstadım Bildirimler + indirilinler kısmındanmı siliyoruz fifayı yoksa ana menüdekinimi sileceğiz. Dün cod ghost'u indirilenler kısmından sildim sonra güncelleme dosyası indi tam yüklenecekken güncelleme kurulamıyor dedi. Güncelleme 2.5gb dı. 2 saatte indirdi zaten. eziyet gibi.
hocam CD'yi taktıktan sonra oyun geliyor, o ekranda optionsa basıp sil'i seçecek ve oyunu komple sileceksin daha sonra cd'yi tekrar takarsın güncelleme yapıyor o şekilde
Teşekkür ederim üstad. Dediğini yaptım düzeldi. Sildim hemen güncelleme dosyası indirilmeye başladı ve kuruldu. Paylaşım için sağol.
-
rica ederim iyi eğlenceler. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X