Şimdi Ara

PS4 FIFA 14 ONLINE TURNUVASI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
1
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes puan durumunu guncelermsın puanım 33 olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koroglu69 -- 16 Şubat 2014; 8:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

kardes puan durumunu guncelermsın puanım 33 olcak

tamam hemen hallediyorum

Lizbon 1-2 Malaga

Güzel maçdı hocam .. bu arada skor 2-1 miydi ya ? yanlışlık olmasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutovic1217 -- 16 Şubat 2014; 13:55:01 >
  • maç 1-1 bitti

dostum söylemem gerekir ki sürekli aynı hareketi yapıp çalıma girmeye çalışman insanı rahatsız ediyor ama yine de güzel maçtı eline sağlık :)

S.Lizbon online beyler yapmak isteyen varsa yazabilir psnden hepinizi ekledim zaten herkesle de maçım var malaga ve parma hariç.Bu arada diğer arkadaşın yaptığı 3.kişi kim? sayfalard göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 16 Şubat 2014; 16:00:18 >
  • maç yapmadığım takımlar: CSKA-Lizbon-hoffeinheim-genoa-getafe bu takımlardan gün içinde maç yapmak isteyen varsa eklesin veya msj atsın asparagas39-hamburg...
  • kardes puan durumunu guncelemmıısıısnnn
  • S.Lizbon 3-1 Hamburg
    Hamburg 0-1 S.Lizbon

çok güzel maçlardı eline sağlık rakibimin
  • sevılla ıle mac yapmayan arkdaslar yarın saat 6 dan son ra 12 ye kadar musaıtım
  • Puan durumu güncel beyler...Bi puan durumuna bi göz atın lütfen bi yanlışlık varsa bana bildirin lütfen ...teşekkürler...
  • sürekli online ım gelenle yapıyorum maçları ama mesaj atmama rağmen cevap vermeyenler oluyor sonra biz yapmadık sorunları olmasın...
  • psv 0-2 s.lizbon
    s.lizbon 1-3 psv

güzel maçlardı baya rakibime maçlarında başarılar :)
  • sevılla ıle mac yapmayan arkdslar onlınem oynayabılrız
  • lizbon online
  • lizbon 6-0 genoa
    genoa 1-2 lizbon
  • sevıllaa onlıne mac yapmadıgım arkdslarım oynayabılırz
  • geneo ve lızbon oynamadıklarım
  • gercekden guzel maclardı arkadası oyunundan ve centılmnlıgınden dolayı tebrık edıyorum dıger maclarında basarılar dılıyorum

s lızbon 1-3 sevılla

sevılla 4-4 lızbon
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

gercekden guzel maclardı arkadası oyunundan ve centılmnlıgınden dolayı tebrık edıyorum dıger maclarında basarılar dılıyorum

s lızbon 1-3 sevılla

sevılla 4-4 lızbon

teşekkürler eline sağlık.Valla bu turnuvada aut atışından pası tazı gibi koşan adamla alıp taça attıklarımla fairplayleri toplarım herhalde
  • sevılla ıle oynamayan varsa onlınem
  • turnuva iyice soğudu fakat.Sanırım fikstür olmayışı heyecanı azaltıyor
  • puan durumunu aksam güncellicem arkadaslar...internetimde sorun vardi 2 gundur kusura bakmayin...evet fikstürlü yapicam bi sonraki turnuvada maclari daha iyi olur haklisiniz ...kusura bakmayin pek iyi bir organizasyon olmadi ancak bir sonrakine telafi edicem insallah.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.