Şimdi Ara

PS4 FIFA 14 ONLINE TURNUVASI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
1
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alt sıralarda çok fazla maç eksiği olan takımlar var artık onlar da maç yapsa da iyi kötü eşitlense oynanmış maç sayıları
  • Beyler puan durumu güncel...maçları bitirmeniz için son gün pazar gecesi...eğer oynanmamış maçlar olursa o maçlar 0-0 berabere bitmiş sayılacaktır.

Ligi ilk 4 de bitiren takım yarı final statüsünde maçlar oynayacaklar. Lig 1.cisi lig 4.cüsüyle , lig 3 .cüsü de lig 4.cüsüne karşı mücadele edeceklerdir.

Deplasman gol kuralı geçerlidir. örnek : deplasman takımı ilk maçda 1-1 yapıpda rövanşda evinde 0-0 yaparsa deplasmanda attığı gol sayesinde finale çıkacaktır.

yarı final ilk maçları ligi 3.cü ve 4.cü bitiren takımların sahasında oynanacaktır.Lütfen buna dikkat ediniz.

YARI FİNAL MAÇLARI ÇİFT MAÇ ÜZERİNDEN , FİNAL MAÇI İSE TEK MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAKTIR.

Bir sonraki turnuva fikstürlü yapıcağız.Böylece organizasyon anlamında sıkıntı çekmeyiz.Teşekkürler bu öneri için tekrar kusura bakmayın.

• ben online ım hep herkesi de ekledim ps4 başında olmasam bile maç yapan olursa diye ps4 ekranı hep açık gelen olursa yaparız maçları
  • SEVILLA ONLINE MAC YAPAMYN ARKDSLA YAPABILIRIM
  • Evet son gün olarak pazar belirlemen iyi olmuş hocam yoksa bitmeyecek turnuva

Benim maç yapmadığım iki arkadaş kaldı biri hoffeneim diğeri aston villa sanırsam. Ben online'ım bu iki arkadas müsaitse haber versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 21 Şubat 2014; 20:23:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mac yapmak ısteyenn var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

mac yapmak ısteyenn var mı ?

sevllla ıle oynadınmı oynmadınsa oynayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

mac yapmak ısteyenn var mı ?

sevllla ıle oynadınmı oynmadınsa oynayalım

oynamıstık herhalde sızınle , ılk maclarımı sızınle yapmıstık.

konuya 4-5 defa yazdım mac yapalım mı mac yapalım mı dıye.

su an en az mac yapan ben gozukuyor , gene yazdım gene onlıne kımse yok.

bı yapamadım su macları gıttı.

mac yapmadıgım arkadaslar onlıne saatlerını yazarsa o saatlerde onlıne olurum , extra bır ısım yoksa.
  • googlex27 turnuvada mı hala? yoksa yerine biri mi geçti 4 kere mesaj attım 1 haftada hiçbirine dönmedi şuanda da online ama cevap yok
  • evet turnuvada hala.
  • cevap vermiyor artık kendisi galiba ya da kardeşi falan ps4 oynuyor da olabilir neyse.

S.lizbon 4-1 CSKA
    CSKA 0-3 S.Lizbon

rakibimin eline sağlık bu maçta şanslıydım en olmadık yerlerden girdi goller
  • maç yapmak isteyen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

cevap vermiyor artık kendisi galiba ya da kardeşi falan ps4 oynuyor da olabilir neyse.

S.lizbon 4-1 CSKA
    CSKA 0-3 S.Lizbon

rakibimin eline sağlık bu maçta şanslıydım en olmadık yerlerden girdi goller

tesekkurler , tebrıkler.
  • Getafe 3 - 0 S. Lizbon
    Getafe 1 - 0 S. Lizbon

Arkadaşımı tebrik ederim, çok güzel maçlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Getafe 3 - 0 S. Lizbon
    Getafe 1 - 0 S. Lizbon

Arkadaşımı tebrik ederim, çok güzel maçlardı

tebrikler umarım kazanırsın ligi çok zevkliydi maçlar başarılar
  • beyler tekrar hatırlatim bu gece den sonra play-off maçlarına geçiyoruz ve hayırlısıyla bitiriyoruz ligi.bir sonraki ligde telafi edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

beyler tekrar hatırlatim bu gece den sonra play-off maçlarına geçiyoruz ve hayırlısıyla bitiriyoruz ligi.bir sonraki ligde telafi edeceğim.

Maç sayıları farklı nasıl seçim yapacaksın ? Direk puana mı bakılacak ?
  • quote:

quote:

beyler tekrar hatırlatim bu gece den sonra play-off maçlarına geçiyoruz ve hayırlısıyla bitiriyoruz ligi.bir sonraki ligde telafi edeceğim.

yapılmamış olan maçları 0-0 berabere saymak zorundayım...en adaletlisi bu olur herhalde...
  • quote:

quote:

quote:

yapılmamış olan maçları 0-0 berabere saymak zorundayım...en adaletlisi bu olur herhalde...

Mantıklı ama mesela ben aston villa'yı oynayan arkadaşa ulaşamadım hiç. Mesajıma geri dönmedi, son zamanlarda da hiç online değil. Bu gibi durumlarda beraberlik pek adil olmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

quote:

quote:

quote:

Mantıklı ama mesela ben aston villa'yı oynayan arkadaşa ulaşamadım hiç. Mesajıma geri dönmedi, son zamanlarda da hiç online değil. Bu gibi durumlarda beraberlik pek adil olmaz bence.

Ama başka da yapacak bişey yok ne yazık ki hocam. Öbür türlü arkadaş kimin kimle yapamadığını kontrol edemez ki

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.