Şimdi Ara

PS4 FIFA 14 ONLINE TURNUVASI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
1
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

Sevilla 0-2 PSV
    PSV 3-1 Sevilla

Rakibimi tebrik ederim ben daha şanslıydım :) Umarım finalde de kazanmayı bilip zafere ulaşırız

Ne zaman isterseniz yapalı maçı :) yayınlayabiliriz de izlemek isteyenler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

arkadaşlar final maçı ligi diğer rakibinin önünde bitiren takımın sahasında oynanacak. başarılar. şimdiden final maçını oynayabilirsiniz istiyorsanız , final maçı biter bitmez çok güzel bir turnuva sizleri bekliyor..

DIGER TURNUVAYA BENI YAZ KARDES

Tamam hocam direk seni yazıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

quote:

Sevilla 0-2 PSV
    PSV 3-1 Sevilla

Rakibimi tebrik ederim ben daha şanslıydım :) Umarım finalde de kazanmayı bilip zafere ulaşırız

link atın lütfen memnuniyetle izlemek isterim.
  • quote:

quote:

Sevilla 0-2 PSV
    PSV 3-1 Sevilla

Müsaitim şu an, yapabiliriz :)
  • quote:

quote:

quote:

Sevilla 0-2 PSV
    PSV 3-1 Sevilla

Müsaitim şu an, yapabiliriz :)

15 dk içinde online olucam :)http://www.twitch.tv/c_ertug Bu adresten izlenilebilir maç

• FİNAL İLK MAÇ PSV 1-1 GETAFE ... Son dakikada geldi beraberlik golü beyler maçınızı izliyorum 2 tarafda çok iyi oynuyor...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_88487357/f_//tm.htm#88487357 BEYLER YENİ TURNUVA LİNKİ BURDA...HEMEN KATILIN...
  • Bir türlü şampiyon belli olmuyor

1-1
    1-1
    0-0
  • quote:

Bir türlü şampiyon belli olmuyor

1-1
    1-1
    0-0

galip gelene kadar sabaha kadar oynayın :D
  • Sonunda arkadaş son dakika golüyle yendi beni Tebrik ediyorum kendisini
  • Rakibimin de ellerine sağlık finale yakışır bir heyecan oldu. 3 maç beraberlikten sonra 1-0 geriden 2-1 son saniye goluyle çevirerek şampiyonluğu aldık. Mutluyuz
  • quote:

Sonunda arkadaş son dakika golüyle yendi beni Tebrik ediyorum kendisini

Maçlarınızın hepsini canlı canlı izledim arkadaşlar hakikaten tam final maçlarıydı 2 nizi ayrı ayrı tebrik ediyorum gerçekten..çok iyi oynadınız...sonunda 1 kazanan oldu ama dostluk kazandı diyelim...

http://forum.donanimhaber.com/m_88487357/f_//tm.htm#88487357 yeni turnuva linki burada beyler buyrun katılın.

• aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    selamın aleyküm aykut aldım makineyide oyunuda eklersen maçlara iştirak ederim

PSN:TURK_55
  • Arkadaşlar merhaba,

PS4 Fifa 2014 online oynuyorum benim gibi bu oyunu oynayan türk arkadaş yokmu eklesin oyanalım PSN: milletinefendisi
  • selamlar çok fazla zaman ayıramıyorum fakat yine de ekleyin arkadaşlar PSN : istanbul-ege
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.