Şimdi Ara

PS4 FIFA 14 ONLINE TURNUVASI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
1
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saattir onlıne durumdayım 1 mac yapamadım. cıkıyorum sımdı , 12'den sonra yapmak ısteyen alıntılayabılır mesajımı.
  • ajax 2-2 hoffenheim
    hoffenheim 1-0 ajax
  • Hamburg:0 Malaga:1

Malaga:0 Hamburg:2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimle maç yapmayan üç dört arkadaş kaldı (takımım PSV). Bu arkadaşlardan şu an müsait olan varsa mesajımı alıntılasın da tamamlayalım maçları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

1 saattir onlıne durumdayım 1 mac yapamadım. cıkıyorum sımdı , 12'den sonra yapmak ısteyen alıntılayabılır mesajımı.

Yapalım hocam, müsaitsen cevapla da açayım ps4'ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

quote:

1 saattir onlıne durumdayım 1 mac yapamadım. cıkıyorum sımdı , 12'den sonra yapmak ısteyen alıntılayabılır mesajımı.

musaıtım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

quote:

musaıtım.

Davet gönderdim.

• CSKA 1-0 PSV
    CSKA 0-1 PSV
  • Merhaba Arkadaşlar , turnovaya katılma gibi bir imkan varmıdır , yada birdahaki turnova düzenleme nezaman olucaktır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Merhaba Arkadaşlar , turnovaya katılma gibi bir imkan varmıdır , yada birdahaki turnova düzenleme nezaman olucaktır ?

bu turnuvadan sonra , daha bir cok turnuva düzenlenecektir , merak etmeyin , eger olurda mac yapmayan olursa ligde haber veririm size.

bu arada arkadaslar atletic bilbao takimiyla lige smyrna-US psn nickli arkadasimiz girmistir , diger arkadasin baglantisinda sorun varmis maclara giremiyormus , dolayisiyla yerine bu arkadasimizi aldim.Herkez eklesin listesine.

Puan durumunuda bu gece güncellicem haberiniz olsun.Saygilar.
  • aykut arkadaşım bilgi icin teşekkür ederim , katılmak cok isterdim , şu an sadece sezon bölümünde oline takılıyorum ama bir kac türk arkadaş ile oynamak daha sevkli olur diye düşünmüştüm , bu arada 2006 tan bere Fifa oynuyorum ve gelenlinde PS3 te FIWC oynuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

aykut arkadaşım bilgi icin teşekkür ederim , katılmak cok isterdim , şu an sadece sezon bölümünde oline takılıyorum ama bir kac türk arkadaş ile oynamak daha sevkli olur diye düşünmüştüm , bu arada 2006 tan bere Fifa oynuyorum ve gelenlinde PS3 te FIWC oynuyordum

Rica ederim , ben tesekkür ederim ilginizden dolayi.
  • Benimle mac yapmayanlar bu gece 10 a kadar musaitim

• Puan Durumu Güncel...
  • ajax'la maç yapmayan varsa müsaidim
  • TURNUVAYI DUZENLEYEN AYKUT KARDES BU HOFENNAM TAKIMIN SAHIBINE DUNDE BUGUNDE BI KAC MESAJ ATIM OYNAYLIM DIE HIC CEVAP ALAMADIM ADAM ONLINE MAC YAPIYO BENIM MESAJLARIMI TAKMIYO BILE CEVP BILE VERMIYO BU TARZ ADAMLARLA BEN TURNUVA YAPMAK ISTEMIYORUM PESINDEN KOSUCAK DEGILIM YA ADAMIN BILGINE AYKUT KARDES
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

TURNUVAYI DUZENLEYEN AYKUT KARDES BU HOFENNAM TAKIMIN SAHIBINE DUNDE BUGUNDE BI KAC MESAJ ATIM OYNAYLIM DIE HIC CEVAP ALAMADIM ADAM ONLINE MAC YAPIYO BENIM MESAJLARIMI TAKMIYO BILE CEVP BILE VERMIYO BU TARZ ADAMLARLA BEN TURNUVA YAPMAK ISTEMIYORUM PESINDEN KOSUCAK DEGILIM YA ADAMIN BILGINE AYKUT KARDES

teşekkürler , aranızda 3 kişiyi maç yapma konusunda çok isteksiz görüyorum , maadem maçlarınızı yapmıcaksınız lütfen bana bildirinki , lig aksamasın diye yedekdeki arkadaşları alma imkanım olsun çünkü onlar da benden haber bekliyorlar.Lig başlayalı 1 hafta oldu , sadece 3 maç ve 2 maç yapan arkadaşlar var.Bu tempoda ligi bitiremeyiz.Cuma akşamına kadar bu arkadaşlara süre veriyorum eğer yine aynı tempoda devam ederse yerlerine yedekdeki arkadaşları alacağım.Bilginize.

• A.Bilbaoyla yapacak varsa eklesin yapalım.

• fikstür yapsak iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 12 Şubat 2014; 23:58:07 >
  • Bilbao-Genoa 1-2
    Genoa-Bilbao 0-0

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.