Şimdi Ara

PS4 FIFA 14 ONLINE TURNUVASI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
1
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne saçma bi turnuva oldu bu ya rakibimi duvara yazıp arıyorum yap kardeşim fikstürü anlassin rakipler gun icinde gelmeyene hukmeni ver gec ben rakip aramaktan bıktım haberin olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    yedek oyuncu gerekiyor ise beni hemen yazabilirsin aykut arkadasım , bu arada arkadaşların hic bir seklide zorunluğunu olmadığından cok rahat ve ilgisizde olabiliyorlar , aslında cok yazık, cünkü gercekten Fifa yı online üzerinden turnova halinde oynamak cok güzel hobbi olabilir ama bunun icin kadro bence kemiklenmiş olması gerekiyorki herkez birbirine saygı göstermelidir , ben sahsen bir kac turnovalarda oynadım daha doğrusu bundan 2 yıl önce güzel bir kadromus vardı ( ödüllü turnovalar bile düzenliyorduk ve ayrıca istanbulda bile toplanıyorduk ) ama coğu gittmek zorunda kaldılar ( askere ve evlenenler ). Bu arada benim yaş olarak sanırım hepnizden baya bir büyük olmam gerekiyor :) , cünkü benden daha yaşlısı ile daha Fifa oynamadım ( yaş 44 ) :)
  • var mı online olan?
  • Bilbao-ajax 2-0
    Ajax-Bilbao 2-1

• nacizhane bidahaki turnuvada fikstür oluşturursanız herkes planını programını ona göre yapar.neticede aranızda çalışan insanlar olduğunu da bilmelisiniz.karşınızdakine bu adm diye hitap etmeden önce biraz daha kibar olmaya çalışalıp üsluba dikkat edelim öncelikle.bugün benimle olan maçlarını tamamlamak isteyen varsa buyursun oynayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

TURNUVAYI DUZENLEYEN AYKUT KARDES BU HOFENNAM TAKIMIN SAHIBINE DUNDE BUGUNDE BI KAC MESAJ ATIM OYNAYLIM DIE HIC CEVAP ALAMADIM ADAM ONLINE MAC YAPIYO BENIM MESAJLARIMI TAKMIYO BILE CEVP BILE VERMIYO BU TARZ ADAMLARLA BEN TURNUVA YAPMAK ISTEMIYORUM PESINDEN KOSUCAK DEGILIM YA ADAMIN BILGINE AYKUT KARDES

emre kardeş geçen turnuvada finalde bana yenildiğin için sanıyorum bu agresifliğin.bu akşam veya yarın akşam müsaitim oynayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk-o-

quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

TURNUVAYI DUZENLEYEN AYKUT KARDES BU HOFENNAM TAKIMIN SAHIBINE DUNDE BUGUNDE BI KAC MESAJ ATIM OYNAYLIM DIE HIC CEVAP ALAMADIM ADAM ONLINE MAC YAPIYO BENIM MESAJLARIMI TAKMIYO BILE CEVP BILE VERMIYO BU TARZ ADAMLARLA BEN TURNUVA YAPMAK ISTEMIYORUM PESINDEN KOSUCAK DEGILIM YA ADAMIN BILGINE AYKUT KARDES

emre kardeş geçen turnuvada finalde bana yenildiğin için sanıyorum bu agresifliğin.bu akşam veya yarın akşam müsaitim oynayabiliriz.

gerek kalmadı , yerinize başka birinizi aldım lige. 1 hafta geçti ve sadece 3 maç yapılmış tamam anlıyorum tabiiki çalışan insansınız ama maadem sadece 1 hafta içerisinde sadece 3 maç için vaktiniz oldu bence katılmamanız daha doğru olurdu..Ben özellikle belirttim turnuva başlamadan önce rica ettim lütfen sadece maçlarını yapacaklar lige katılsın diye temzi ettim.

Fikstür olayına Gelince bir sonraki turnuvada fikstürü düşünebiliriz.

• her gün iki maç yapılacak şekilde bir ayarlama yapsanız daha sağlıklı olur.neticede saat 8 -12 arasında makşnanın başında oturup hadi maç yapalım diye sadece 2 maç yapıp kalktığım gün de oldu.herkes birbirinin peşinden koşmak zorunda kalıyor.neyse siz neticede iyisini bilirsiniz tabi.herkese bol turnuvalı günler

• A.bilboa:0 Hamburg:1

• berk-o- B kullanıcısına yanıt
    kardesım yok ya tebrıkler sana degıl bı arakdasa mesaj yazdım yazdım cevp vermedı ondan kızdım bıraaz
  • beyler müsait olan varsa söylesin psn : googlex27
  • Getafe 1 - 2 Aston Villa
    Getafe 3 - 1 Aston Villa

Arkadaşa tebrikler ve başarılar
  • Aston Villa 2-1 Getafe

Getafe 3 - 1 Aston villa
  • Aston Villa 3-1 Ajax

Ajax 1 -3 Aston Villa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelpbci

Aston Villa 3-1 Ajax

Ajax 1 -3 Aston Villa

kutlarım ancak arkadaşa yaptığı gol sevinçleri yakışmadı.
  • Onları Bilerek yapmadım . Ayrıca Nerden gördünüz
  • Puan Durumu Güncel Beyler.
  • sporting lizbon olarak sürekli online takılan biriyim pm atarsanız görürüm kesin psn:erayyt herkese iyi eğlenceler beyler
  • lizbon ekibi ligteki ilk galibeyetlerini almaya başladı

S.Lizbon 1-0 Parma
    Parma 2-4 S.Lizbon

ilk maçta neler kaçtı öyle 2 penaltı 2 direkten sonra sadece 1 gol girebildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 14 Şubat 2014; 3:33:15 >
  • sporting Lizbon yeni teknik direktörü erayyt arkadaşımızı ekleyin arkadaşlar.Kendisine hoş geldin diyor , bol gollü maçlar diliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.