Şimdi Ara

PS4 FİFA 15 PRO KASTIRMA :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 arkadaş toplandık pro club kurduk biz bize maç yapıyoruz... EAFC levelı yüksek olup bize hediye gönderebilecek yada friendly maç yapıp karşılıklı pro ları kastırmak isteyen varsa bana ulaşsın güzelcene 90 level yapalım :P

Kolay gelsin

• Eğer önceki senelerde Virtual Pro'yu bol bol oynadıysanız ya da EAFC level'ınız 50 civarında falansa, offline kariyer modu açarken +3 veya +5lik attirbute boost veriyor size başlarken.
    Online virtuaş pro'nuzu yarattıktan sonra, offline player career açıp bi tane, bu +3 boost'u seçip, gerçek oyuncu ile oynamak istiyorum seçeneğini seçerseniz, ve kaydedip çıkarsanız.
    Online pronuza sağlam bi boost geliyor. Böyle glitchimsi bişey var oyunda.
    Dediğimi yapabiliyorsanız eğer bi deneyin. Patchle falan düzeltilmediyse bu şekilde Online Virtual Pro'nuzu kasabiliyorsunuz.
    Ama bilmiyorum ban riski falan var mı ?.. Sonuçta oyunda saçma bi glitch var ve biri bu dediğimi bilmeden yalnızca şansına denk gelerek de başına bu olay gelebilir. O yüzden EA banlamayabilir ama sonuçta glitch'tir. Dikkat ediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Eğer önceki senelerde Virtual Pro'yu bol bol oynadıysanız ya da EAFC level'ınız 50 civarında falansa, offline kariyer modu açarken +3 veya +5lik attirbute boost veriyor size başlarken.
    Online virtuaş pro'nuzu yarattıktan sonra, offline player career açıp bi tane, bu +3 boost'u seçip, gerçek oyuncu ile oynamak istiyorum seçeneğini seçerseniz, ve kaydedip çıkarsanız.
    Online pronuza sağlam bi boost geliyor. Böyle glitchimsi bişey var oyunda.
    Dediğimi yapabiliyorsanız eğer bi deneyin. Patchle falan düzeltilmediyse bu şekilde Online Virtual Pro'nuzu kasabiliyorsunuz.
    Ama bilmiyorum ban riski falan var mı ?.. Sonuçta oyunda saçma bi glitch var ve biri bu dediğimi bilmeden yalnızca şansına denk gelerek de başına bu olay gelebilir. O yüzden EA banlamayabilir ama sonuçta glitch'tir. Dikkat ediniz.

Hocam eski fifada oluyordu o bunda olmuyor ama yinede teşekkürler

• Up Up
  • Fifa 15 tede oluyo ama herkezde olmuyo.Arkadasin soyledigi gibi ya Fifa leveli yuksek olacak yada Fifa14te pro modunu cok oynamis olmaniz gerekiyo.Ayrica Friendly yapilan maclarda yapmis oldugunuz haraket gol v.s. sayilmaz, kayda gecmez (zira herkez bunu yapardi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkaaaann

Fifa 15 tede oluyo ama herkezde olmuyo.Arkadasin soyledigi gibi ya Fifa leveli yuksek olacak yada Fifa14te pro modunu cok oynamis olmaniz gerekiyo.Ayrica Friendly yapilan maclarda yapmis oldugunuz haraket gol v.s. sayilmaz, kayda gecmez (zira herkez bunu yapardi)

14 te geçiyordu diye okumuştum ama yapıcak imkan olmamıştı ... friendly maçlarda olmadığına eminmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.