Şimdi Ara

PS4 - FIFA 2015 SÜPER KUPA / TRANSFERLİ LİG - (SÜPER KUPA BUGUN BAŞIYOR.29.09.2014) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
4.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ufak bir tavsiyede buluncam :)
    Dün Fifa 15'i bütün gün oynadım ve teknik olarak oldukça fark var online oynanışta. Demoda pc'ye karşı tam anlaşılmıyomuş. Defans ve hücum dinamiki baya bir farklı geldi bana. Birkaç online maç yapmadan kupaya adım atmayın derim :)
  • D GRUBUNDA BULUNAN ASTON VILLA NIN MENEJERİ ÇAĞRI ARKADAŞIMIZIN PSN ADRESİ DEĞİŞMİŞTİR. AYNI GRUPTA OLANLAR İLK MESAJDAKİ RESME GÖRE LİSTESİNİ GÜNCELLEYEBİLİR.
  • A GRUBUNDA BULUNAN FENERBAHÇE ile LIVERPOOL takımlarının menejerleri karsilikli olarak yer değiştirmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoneman -- 23 Eylül 2014; 15:01:03 >
  • F GRUBUNDA BULUNAN INTER IN OYUNCUSU DEĞİŞMİŞTİR. AYNI GRUPTAKİLERİN YENİ LİSTEYE GÖRE PSN ADRESLERİNİ EKLEMELERİNİ RİCA EDERİZ.
  • Arkadaslar bu arada su manual assisted olayina bir kesinlik getirecek miyiz?

Ben manualden baska oynamam mesela. Ama karsimdaki assisted oynuyorsa haksizlik olacak. Buna bir ayar getiremez miyiz?

Dun cok farkettim bunu cunku. Ne zevk aliyor insanlar assisted dan anlamiyorum. Komik yani.

Nasil ki tactical defending zorunluluksa online da, manuale de zorunluluk getirmeliyiz. Olmaz boyle yoksa.

Assisted oynayanlari rakip olarak degerlendirmiyorum acik soyleyeyim. Gidip manuale alisip oyle gelsinler lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Eylül 2014; 9:43:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaslar bu arada su manual assisted olayina bir kesinlik getirecek miyiz?

Ben manualden baska oynamam mesela. Ama karsimdaki assisted oynuyorsa haksizlik olacak. Buna bir ayar getiremez miyiz?

Dun cok farkettim bunu cunku. Ne zevk aliyor insanlar assisted dan anlamiyorum. Komik yani.

Nasil ki tactical defending zorunluluksa online da, manuale de zorunluluk getirmeliyiz. Olmaz boyle yoksa.

Assisted oynayanlari rakip olarak degerlendirmiyorum acik soyleyeyim. Gidip manuale alisip oyle gelsinler lutfen.

Merhaba,

Kimseye nasıl oynaması gerektiği hakkında zorunluluk getiremeyiz. UT Mode oynarken nasıl manual ile oyanacaksın diye bir zorunluluk yoksa burda da kimseyi sınırlayamayız. Sen manual oynuyorsun diye de X kişisi manuel oynamak zorunda değil ki.

Ayrıca bizim sistemimizde de ilk amaç eğlenmek. Bu sebeple biz yapacağımız bu turnuvalarda kimseyi sınırlamıyoruz. (TACTICAL , LEGACY dahil) Tabiki de hırs, mücadele olacak. Ama kimseyi kırmadan. Alt tarafı bir oyun.

Mesela Bir çok arkadaş Legacy oynuyor ama ben Tactical oynuyorum. Bana bu keyifli geliyor, ona da Legacy keyifli geliyor.

Yani işin özü, Bizim sistemimizde kesinlikle bir kısıtlama yoktur. İsteyen istediği gibi oynar. Bu sistemin, kendisine uygun olmadığını düşünen varsa bize yol yakınken söylerlerse çok seviniriz. Teşekkürler.

• Selamlar,
    forumda yeni fifa da eskiyim, gruba katarsanız sevinirim
    PSN: eromania7 LİG + KUPA
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem7

Selamlar,
    forumda yeni fifa da eskiyim, gruba katarsanız sevinirim
    PSN: eromania7 LİG + KUPA

Erdem merhaba hoşgeldin. Kupada gelmeyenler olacak. Eksik olan bir gruba girebiirsin. Haber veririm ben sana.

Lig içinse hayırlı olsun
  • turnuva ne zman başlayacak ben hazırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

turnuva ne zman başlayacak ben hazırım :D

SUPER KUPA 29 EYLUL PAZARTESI START ALIYOR.

NORMAL SARTLARDA LIGI EKIM SONU BASLATIRIZ. AMA ACELE ETMEYELIM. OYUN GUNCELLEMELERLE IYICE BIR OTURSUN. LIG BASLAYANA KADAR KUPA BIZI BAYA IDARE EDER ZATEN.

• HERKESIN KUPA ONAYINDAN SONRA YEDEK OYUNCULAR KUPAYA DAHİL EDİLMİŞTİR. YEDEK OYUNCULARIN TAKIM ÇEKİLİŞ VİDEOSU AŞAĞIDADIR.

AYRICA İLK MESAJDAKİ GRUPLAR DA TEKRARDAN DÜZENLENMİŞTİR .LÜTFEN HERKES GRUBUNDA BULUNAN KİŞİLERİN PSNLERİNİ EKLESİN. 29 EYLÜL PAZARTESİ GÜBÜ KUPAYA BASLIYORUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoneman -- 26 Eylül 2014; 13:21:41 >
  • SÜPER KUPA BUGUN START ALIYOR LÜTFEN HERKES GRUBUNDAKİ KİŞİLERİ PSN LERİNE EKLESİN.

GRUP MAÇLARININ SON BİTİŞ TARİHİ 03.10.2014 CUMA GÜNÜDÜR.

PS4 - FIFA 2015 SÜPER KUPA / TRANSFERLİ LİG - (SÜPER KUPA BUGUN BAŞIYOR.29.09.2014)

• Merhaba,

Bende Kupa (Yedek) + Lig' e katılmak isterim.
    PSN ID : Black_Tower__TR (Volkan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Tower

Merhaba,

tabi. Hoşgeldiniz

PM attım size
  • G Grubundaki arkadaşlar, bu akşam 7 den sonra hepinizle karşılaşma yapabilirim. Müsait olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Tower

Merhaba,

tabi. Hoşgeldiniz

PM attım size

Hocam Hababam Sınıfı romanı'nın muciti büyük yazar RIFAT ILGAZ'la bir akrabalağınız var mı ?

Mehmet Rıfat Ilgaz (7 Mayıs 1911;[1] Cide, Kastamonu - 7 Temmuz 1993, İstanbul), Türk şiir, roman ve öykü yazarı. Özellikle Hababam Sınıfı romanıyla tanındı. Hem yazılarında hem de kişisel hayatında toplumcu bir çizgi devam ettirdi. Türkiye'nin en çalkantılı siyasi dönemlerinde devam ettiği dergiciliği, aynı dönemdeki birçok yazar gibi, onun da adliye koridorlarında ve hapishanede zaman geçirmesine neden oldu. Oldukça üretken olan yazın hayatına şiirden mizah öykülerine, romandan çocuk kitaplarına birçok farklı alanda eser sığdırdı. Bir zamanlar toplatılan Karartma Geceleri eseri 2004 yılında 100 Temel Eser listesine girdi. Yazarın eserleri günümüzde, oğlu Aydın Ilgaz ile birlikte kurduğu, Çınar Yayınları'ndan çıkmaktadır.
     PS4 - FIFA 2015 SÜPER KUPA / TRANSFERLİ LİG - (SÜPER KUPA BUGUN BAŞIYOR.29.09.2014) PS4 - FIFA 2015 SÜPER KUPA / TRANSFERLİ LİG - (SÜPER KUPA BUGUN BAŞIYOR.29.09.2014) PS4 - FIFA 2015 SÜPER KUPA / TRANSFERLİ LİG - (SÜPER KUPA BUGUN BAŞIYOR.29.09.2014) PS4 - FIFA 2015 SÜPER KUPA / TRANSFERLİ LİG - (SÜPER KUPA BUGUN BAŞIYOR.29.09.2014) PS4 - FIFA 2015 SÜPER KUPA / TRANSFERLİ LİG - (SÜPER KUPA BUGUN BAŞIYOR.29.09.2014)

• Tepecikli :

yok
  • Yine bir turnuvayı kaçırdım galiba :( Takım vs fark etmez. genel olarak hafta içi saat fark etmez fakat hafta sonları ise 10'dan sonra online oynayabiliyorum. Yer varsa katılmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Yine bir turnuvayı kaçırdım galiba :( Takım vs fark etmez. genel olarak hafta içi saat fark etmez fakat hafta sonları ise 10'dan sonra online oynayabiliyorum. Yer varsa katılmak isterim

Merhaba hosgeldin.

Kupa bugun basliyor. Orada katilacaklarin ayri ayri onayini aldik. Eksik yok gibi gözüküyor. 1-2 gun icinde gelmeyen olursa sizi kaydirabirim bostaki takimlardan birine.

Eger kupa olmazsa uzun solulklu olacak lige katilabirsiniz isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Yine bir turnuvayı kaçırdım galiba :( Takım vs fark etmez. genel olarak hafta içi saat fark etmez fakat hafta sonları ise 10'dan sonra online oynayabiliyorum. Yer varsa katılmak isterim

Merhaba hosgeldin.

Kupa bugun basliyor. Orada katilacaklarin ayri ayri onayini aldik. Eksik yok gibi gözüküyor. 1-2 gun icinde gelmeyen olursa sizi kaydirabirim bostaki takimlardan birine.

Eger kupa olmazsa uzun solulklu olacak lige katilabirsiniz isterseniz.

Katılmak isterim tabiki
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.