Şimdi Ara

PS4 GELİNCE PS3ün Pabucu Dama Atılacak mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar ps4 çıktığı gün, ps3'ün tedavülden kaldıralacağını zannediyorlar.Ya da uydudan bir sinyal ile ps3'lerinin kullanılmaz hale geleceklerini düşünüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bazı arkadaşlar ps4 çıktığı gün, ps3'ün tedavülden kaldıralacağını zannediyorlar.Ya da uydudan bir sinyal ile ps3'lerinin kullanılmaz hale geleceklerini düşünüyorlar.

Sony PS3 lere özel EMP atacak sanki
  • 2 yıl daha oynanılır
  • Vay arkadaş bu konu açıldıktan sonra ortaya amma çok ps3 ü yeni alacak arkadaş çıktı eğer sağlam bi bilgisayarınız varsa zaten çoğu oyun bilgisayarada ps3 le aynı zamanda geliyor onda oynayın istediğiniz oyunları yok illa exclusivleri oynayacam diyorsanız 15-20 günlüğüne ucuz bi PS kiralayın bitirin exclusive leri yok para biriktirdim yok almayı erteledim kasmayın bu kadar yiyin o parayı nasılsa Ps 4 ü de çıktıktan bi 4-5 yıl sonra alırsınız o zamana kadarda yenisini biriktirirsiniz
  • PS3 çıktığında PS2'ye de bazı oyunlar bir süre boyunca gelmeye devam etti.Dolayısıyla anında dama atılmayacak.1-2 sene daha gider diye düşünüyorum.Kendi adıma öyle olmayacak ama gidip hemen PS4 alacağım PS3'ü elden çıkartacağım.
  • 2-3 sene daha devam eder
  • bisi olmaz ama ps4 slim cikinca pert olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nontheist

Atılacak eet

Video çok çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_23

Vay arkadaş bu konu açıldıktan sonra ortaya amma çok ps3 ü yeni alacak arkadaş çıktı eğer sağlam bi bilgisayarınız varsa zaten çoğu oyun bilgisayarada ps3 le aynı zamanda geliyor onda oynayın istediğiniz oyunları yok illa exclusivleri oynayacam diyorsanız 15-20 günlüğüne ucuz bi PS kiralayın bitirin exclusive leri yok para biriktirdim yok almayı erteledim kasmayın bu kadar yiyin o parayı nasılsa Ps 4 ü de çıktıktan bi 4-5 yıl sonra alırsınız o zamana kadarda yenisini biriktirirsiniz

Sankı pc leri kızılayda beleşe dağıtıyorlar. Bu neyin kafasıdır arkadaş

• aahh ahh eski zamanlarıma gittim ps3 çıkacağı zaman da böyle konular açılıyordu sonuçta ne oldu ps2 ye yeterince oyun çıkmamıştı 1-1.5 yıl anca gider ondan sonra ps4 devri başlar bu yüzden yeni nesilde ps3 almamıştım ben
  • İnşallah destek verirler ya çıkar çıkmaz ps4 para vermek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: myze

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bazı arkadaşlar ps4 çıktığı gün, ps3'ün tedavülden kaldıralacağını zannediyorlar.Ya da uydudan bir sinyal ile ps3'lerinin kullanılmaz hale geleceklerini düşünüyorlar.

dünyada öyle bir uydu yok, yasadışı olur. hem ben bütün uyduları biliyom. türksat c, hotbird, hubble uzay teleskobu. dediğiniz tarzda hacker bir uydu yok, yanlış bilgi vermeyelim.

• Arkadaşlar ps3 grafikleri güncel bilgisayarlardan kötü olmasına rağmen , AYDINLATMA yüzünden mi bilmiyorum gözüme hep daha iyi görünüyor , tamam AA fazla değil ve çözünürlük düşük ama yine de güzel geliyor .
    Ps4 galiba en az 5 yıl boyunca benim için kusursuz olcaktır , sırf bilgisayarın sesinden , sorunlarından sıkıldığım için laptop aldım ve ps4 bekliyorum .
  • Bu nesil kolay kolay kalkmaz,şu an PS2 bile satsan alıcı çıkar ki imkanım olsa ben alırdım-elimde oynamak istediğim oyunlar var :D ps4 çıktıktan sonra 2 sene PS3'e oyunlar çıkmaya devam eder.Millet zaten hemen yüklenmez konsol çıktıktan sonra fiyatların biraz daha oturması bekleyip o zaman alır çoğu kişi ve oyunların da çıkması gerekiyor konsolun satması için.PS vitada bile oyun kıtlığı var.Ayrıca PS3'ü yaşatıcak,ömrünü uzatacak diğer bir etken PSN,bu yüzden hiç sanmıyorum PS3'ün papucunun dama atılacağını kolay kolay...
  • PSN oldugu surece ps3 'un modasi kolay kolay gecmez..

• Bence desteği hemen çekmezler.En azından 2 sene desteklerler PS3'ü.
    Ayrıca The Last of Us ve God of War'ı oynadıktan sonra makineyi elden çıkarmak aptallık olur.
    GTA 5 Eylül'de çıkacak,yeni nesil konsollar ise 2014'te.Yani GTA 5 oynamak için de konsol bekletilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tancredi -- 2 Şubat 2013; 22:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tancredi

Bence desteği hemen çekmezler.En azından 2 sene desteklerler PS3'ü.
    Ayrıca The Last of Us ve God of War'ı oynadıktan sonra makineyi elden çıkarmak aptallık olur.
    GTA 5 Eylül'de çıkacak,yeni nesil konsollar ise 2014'te.Yani GTA 5 oynamak için de konsol bekletilmeli

Bide 60fps AA ile oynamak var o GTA 5 i bunuda düşün açıkçası o oyunun tarihinin ileri döneme alınmasının nedenide ps3 ve yeni nesilede geliştirilmiş olması gün gelir alıntılarsın bu mesajı

• 2016'ya gider.

• Benim merak ettiğim konu da şu, PS3 ve PS4 online oyuncuları aynı odalarda oyun oynayabilecekler mi?
  • PS3 veXbox360 standartların çok gerisinde kaldı artık. The Last of Us, Uncharted ornekleri dısında başka yok. Yeni bir kan lazım. Gelistiricilerin %85 i yeni nesile yönelecek. PS4'e oyun geliştirmenin çok daha kolay olacağı söyleniyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.