Şimdi Ara

PS4 GELİNCE PS3ün Pabucu Dama Atılacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar ps4 gelince yeni çıkan oyunları ps3 te oynayabilecek miyiz?

• Bkz.
    Doğmamış çocuğa don biçmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Bkz.
    Doğmamış çocuğa don biçmek...

Ya çocuk yoldaysa.

PS4 çıktıktan en az 2 sene sonraya kadar Sony, PS3'e şimdiki gibi destek verir.
    />
    2 senenin ardından destek yavaş yavaş azalır.
    />

Yani PS3 için epey süre destek devam edecek. PS3 rahat 2017'ye kadar gider.

• 16 nın 2.çeyreğine kadar ps3 oyunları tatmin edecektir Sony sayesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja BJELICA_8 -- 1 Şubat 2013; 17:46:35 >
  • 2013 PS3'ün son senesi başkada oyun çıkmaz aha benden yazması
    ps2 kadar başarılı olmadıki ps3 150 milyonmu sattıda oyun çıksın zaten süresi bitti hala devam ettiler 2011'de bitmişti aslında.

Bu sene beyond gta 5 last of us god of war bioshock metal gear solid gelir
    sonra artık ps4'ten port her yıl fifa falan gelir bişi beklemeyin
  • ps2 kadar olmasada sürecek çünkü herkes ps 4 üalacak güçte değil bende değilim şahsen daha 1 sene önce aldım ps3'ü hatta bugün 372. günümüzü kutluyoruz
  • daha ps3 alalı 1 sene olmadan ps4'ü çıkaracak herifler. fiyatı filan biraz ucuzlasın belki o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0toban

daha ps3 alalı 1 sene olmadan ps4'ü çıkaracak herifler. fiyatı filan biraz ucuzlasın belki o zaman.

zorla aldıran falan yok daha oynayacak çok oyununuz var ama bu aletlerin kaç yıldır çıktığını değiştirmiyor siz ps4 çıktıktan sonra alsaydınız daha yeni aldım ne iş mi dicektiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

2013 PS3'ün son senesi başkada oyun çıkmaz aha benden yazması
    ps2 kadar başarılı olmadıki ps3 150 milyonmu sattıda oyun çıksın zaten süresi bitti hala devam ettiler 2011'de bitmişti aslında.

tabi tabi öyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

quote:

2013 PS3'ün son senesi başkada oyun çıkmaz aha benden yazması

tabi tabi öyledir

adam gibi yorumun varsa söylede dinleyelim
    yoksa yol karşılıklığı yapma
  • Ps3'ün CEO'su 10 yıl ömrü var demişti Ps3 için. Gerisini siz hesap etin.
  • Ps3 oyunlarını desteklerse çıktığında alabilirim sonrasında tabiki bu nesile elveda
  • O değil de allem ettiler kallem ettiler the last guardian ı patlattılar. Ne haber var ne bir ses ne bir ışık. Tüm exc oyunlar bir kenara benim için ps3 aldıran bir oyundu devamı gelecek diye. Dolandırılmış gibi hissediyorum kendimi şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geçmişten Gelen Adam

O değil de allem ettiler kallem ettiler the last guardian ı patlattılar. Ne haber var ne bir ses ne bir ışık. Tüm exc oyunlar bir kenara benim için ps3 aldıran bir oyundu devamı gelecek diye. Dolandırılmış gibi hissediyorum kendimi şuan.

Aynen Depro reis.

Tee tek haneli sayılı yıllardan beri
    gerçek efsaneyi, yani The Last Guardian'ı bekliyorum.

Ama hâlâ bir
    ses, seda, nabız, yaşam belirtisi yok.

• Sony'nin son kozları: God of War Ascension, The last of Us.

Başka da yok. Çıkarsa Call of Duty falan çıkar son çöp oyunlar. Çöp çünkü artık bu nesilde yapacak bir şey kalmadı. Akıllı olan The Last of Us'i oynar ve satar makinayı. Yıl sonunda Amerika ve Japonya için çıkacak zaten. PS4 söylentileri son okuduklarima göre gumbur gümbur. Edge güzel haberler vermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0toban

daha ps3 alalı 1 sene olmadan ps4'ü çıkaracak herifler. fiyatı filan biraz ucuzlasın belki o zaman.

zorla aldıran falan yok daha oynayacak çok oyununuz var ama bu aletlerin kaç yıldır çıktığını değiştirmiyor siz ps4 çıktıktan sonra alsaydınız daha yeni aldım ne iş mi dicektiniz

merak ettim neden böyle bir tepki gösterdin bu kişisel bir yorum tepki gösterebilirdin veya farklı düşündüğünüde söyleyebilirdin opriçnik. açıkcası yeni aldığım bir ürünün hemen ardından o ürünün kullanım ömrünü kısaltacak bir ürün çıkmasını istemezdim.

• Atılacak tabi yüzüne dahi bakılmayacak..

Ben şahsen bakmam..
  • Ps3'ü yeni alıyorum daha durun bismillah :)
  • PS3 ü yeni aldım , adamlar, herifler vb PS4 çıkarıyorlar gibi komik şeyler yazan arkadaşlara : PS3 2006 yılında çıktı, Sony sizin almanızı mı bekleyecekti? Yani 2015 te alırsanız PS3 ü 2017 de mi çıkartsınlar? Yapmayın komik oluyor...
  • paraya biriktirdim tam alacaktım ama bu son ps4 haberleri, 20 şubatta çıkış tarihi verilebilir haberleri çıkınca almayı erteledim (durdurdum). Eğer 2014ün ilk çeyreğine kadar çıkma şansı olursa bekleyeceğim ama 2014ün sonu falan diye tarih verirlerse ps3ü hemen alacağım.. Sonuçta ps3de de çok güzel oyunlar var, beni de uzun süre idare eder. Bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.