Şimdi Ara

PS4 GELİNCE PS3ün Pabucu Dama Atılacak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0toban

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: 0toban

daha ps3 alalı 1 sene olmadan ps4'ü çıkaracak herifler. fiyatı filan biraz ucuzlasın belki o zaman.

zorla aldıran falan yok daha oynayacak çok oyununuz var ama bu aletlerin kaç yıldır çıktığını değiştirmiyor siz ps4 çıktıktan sonra alsaydınız daha yeni aldım ne iş mi dicektiniz

merak ettim neden böyle bir tepki gösterdin bu kişisel bir yorum tepki gösterebilirdin veya farklı düşündüğünüde söyleyebilirdin opriçnik. açıkcası yeni aldığım bir ürünün hemen ardından o ürünün kullanım ömrünü kısaltacak bir ürün çıkmasını istemezdim.

Siz ürünü yeni aldınız diye o ürünü 6 senedir kullanıp yenisini bekleyenlere ne diyeceksiniz peki? Siz yeni alınca, yeni sürümü çıkmasın mı yani? :))

• Tahminimce 2015 kadar oyun desteği gelecektir. bir 10 senede fifa ve pes çıkar sanırım . Bana sorarsanız ps3 çıktığı gibi almam çünkü 1-2 sene millet kullansın sarı ışık felan varmı yine yoksa başka bir hatamı var yoksa çok sağalam bir aletmi gider ona göre alırız 1-2 yıl sonra fiyatlar düşünce.
  • 2014 mart ps4 türkiyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privetki

Ps3'ü yeni alıyorum daha durun bismillah :)

aynen bende. ps4 cıkmasına çok üzüldüm daha ps3 almadan

• quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

paraya biriktirdim tam alacaktım ama bu son ps4 haberleri, 20 şubatta çıkış tarihi verilebilir haberleri çıkınca almayı erteledim (durdurdum). Eğer 2014ün ilk çeyreğine kadar çıkma şansı olursa bekleyeceğim ama 2014ün sonu falan diye tarih verirlerse ps3ü hemen alacağım.. Sonuçta ps3de de çok güzel oyunlar var, beni de uzun süre idare eder. Bakalım ne olacak.

bende senle aynı fıkırdeyım ama alıcam ps3 .Ps 3 network oldugu ıcın destek uzun sure gelır.Birde Bunun fat , slim versıyonları Hdd versıonları cıkana kadar 3-4 sene gecıcek.

Ben kara verdım alıcam ps3 ü.sende düşünme al goldta 320gb-600tl 500gb-650tl
  • Ben de alıcam. Teknolojiye ayak uydurulmaz. 2014 başı bile olsa 11 ay var. Çıktı etti Türkiye'ye geldi derken ömür geçer. Hem destek de sürecekse bir sorun yok demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privetki

Ben de alıcam. Teknolojiye ayak uydurulmaz. 2014 başı bile olsa 11 ay var. Çıktı etti Türkiye'ye geldi derken ömür geçer. Hem destek de sürecekse bir sorun yok demektir.

destek sürmez boşuna umutlanmayın ama elinizde hali hazırda bir sürü güzel oyun var
  • Destek çabuk kesilmez rahat olun, ps3 çıktıktan sonra bile sony ps2 ye exc oyun yaptı zamanında (bknz. GoW II)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiedźmin

Destek çabuk kesilmez rahat olun, ps3 çıktıktan sonra bile sony ps2 ye exc oyun yaptı zamanında (bknz. GoW II)

ps2 zamanı oyun yapmakla aynı değil fiyatlar. ne kadar para harcanıyor. yeni konsol çıkmışken kimse o kadar maliyetli oyun yapıp vs uğraşmaz
  • Konunun gazı ile poşete koyup attım balkondan.

Not: Tamirciye gidiyorum yoldayım.

Not:İlla mobil sürümden atmam gerekmiyor yolda olduğum için.
  • quote:

quote:

Destek çabuk kesilmez rahat olun, ps3 çıktıktan sonra bile sony ps2 ye exc oyun yaptı zamanında (bknz. GoW II)

ps2 zamanı oyun yapmakla aynı değil fiyatlar. ne kadar para harcanıyor. yeni konsol çıkmışken kimse o kadar maliyetli oyun yapıp vs uğraşmaz

Zararına yapmıyorlar ya, AAA kalite bir oyun her zaman satacaktır kaldı ki ps4 ilk 1-2 yılında ps3 kadar yaygın olmayacak piyasada belkide ps4 oyunlarından çok satacaklardır..
    Edit: ayrıca yeni nesil konsollar gelince oyun maliyetleri daha da artacak bu oyun yapmamak için bahane değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 2 Şubat 2013; 9:21:49 >
  • ben aticam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4'de de PS3'de yaptıkları PS2 olayını yaparlar gibime geliyor. İlk çıkan PS4'lerde PS3 desteği olur ama sonraki revizyon konsollarda bu desteği çeker Sony. Her zaman bunu yapıyor Sony zaten hiç şaşırmam.
  • quote:

quote:

quote:

Zararına yapmıyorlar ya, AAA kalite bir oyun her zaman satacaktır kaldı ki ps4 ilk 1-2 yılında ps3 kadar yaygın olmayacak piyasada belkide ps4 oyunlarından çok satacaklardır..
    Edit: ayrıca yeni nesil konsollar gelince oyun maliyetleri daha da artacak bu oyun yapmamak için bahane değil

PS3'te bile yaptıkları oyunlar karşılamıyor maliyetleri çoğu exc yapan firma iflas oldu gitti

• quote:

quote:

quote:

quote:

PS3'te bile yaptıkları oyunlar karşılamıyor maliyetleri çoğu exc yapan firma iflas oldu gitti

Oyunları satmayan firmalar iflas eder uzatmaya gerek yok ps4 çıkınca desteğin kısa sürede kesileceğini düşünüyorum

• Atılacak eet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerSoldier -- 2 Şubat 2013; 11:15:32 >
  • ps3 e olan destek en erken ps4 ün 3. yılında biter

• Milyonlarca ps3 satılmış ve hazır bir müşteri kitlesi var elinde ve oyun satarak asıl parayı kazanıyorsun. Sizce bir firma bu durumda hemen desteği keser mi? Yeni çıkacak konsolun satış rakamları eskisinin yarısına ulaşmadan ben eskisine desteği kesmem. Çünkü sony aksesuar ve oyunlsrdan asıl geliri elde eden bir firma. Yani ticaretten bi çoğunuzun anlamadiği belli. Ps 2 ye destek 6 sene surdu ps3 ten sonra. Daha yeni urettimi durdurdu ps2 nin. Y yıl olmasa da ps3 e 4 yıl daha destek verir sony. Eğer ticaretten anlamıyorsanız bosuna burda yer kesmeyin. Her yil cihaz cikaran bir firma olsa sony dediginizi anlarim. Bu ceo telefonu degil yenisi cikti eskisibe destek azaldi denilecek bir durum yok. Ps4 satis rakami belli bir seviyeye ulasinca perderpey azalir ps3 destegi. Neyse bosuna endiselenmeyin. Oynamanin keyfine varin sadece...

2

• 3.5 yıldır beraberiz valla ps3 ümle gayet mutluyuz ama ps4 cıkınca tabi onuda almak lazım ama bu ps3 ün pabucunun dama atılacagı anlamına gelmıyor.Boru degil sonucta un3 gow3 kz3 gt5 biz bu oyunları ps3 de oynadık gördük unutulurmu
  • PS4'e Uncharted 4, God Of War 4, GT6 gibi exc. oyunlar çıkarken, multiplatform oyunlar (Assassin's Creed, Call Of Duty, Fifa/Pes vs.) yüksek kalite ve çözünürlükte PS4'e, şuan ki mevcut kalitede PS3'e çıkmaya devam eder. Yani benim gibi grafiğe çok da önem vermeyen oyuncular, PS4'e sağlam exc. oyunlar çıkana kadar PS3 ile her türlü idare eder O yüzden PS3'ü randımanlı kullanmanın 2 senesi daha var, ömrünün ise ICO gibi 2017'ye kadar olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.