Bildirim
PS4 harddiskten oynanan oyun yavaş olurmu ?
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki hocam bloodborne order 1886 ve ac unity arasında kaldım önerebileceğiniz nedir ? -
Bloodborne tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
Bloodborne tabiki
Peki hocam hemen alıcam indirimdeyken bu arada teşekkürler yardımın için ve ekliyorum psnden -
Olmaz ve bloodborne
quote:
Orijinalden alıntı: Deve Katili
Olmaz ve bloodborne
Tesekkur ettim birsey sorcaktim 28 gb ti yeniden baslattim 5 e dustu ve 3 gbda guncelleme yukluyor o 5 gb indirirken oynamak icin mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_Slayer
quote:
Olmaz ve bloodborne
Tesekkur ettim birsey sorcaktim 28 gb ti yeniden baslattim 5 e dustu ve 3 gbda guncelleme yukluyor o 5 gb indirirken oynamak icin mi acaba ?
5 gb inince oyunun çok kısa bir bölümunü oynatır. Sonra arkadan devamını indirmeye devam eder. Kalan indirmeyi görmek için oyunun üzerine gelip options>bilgi'den bakabilirsiniz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_Slayer
quote:
Olmaz ve bloodborne
5 gb inince oyunun çok kısa bir bölümunü oynatır. Sonra arkadan devamını indirmeye devam eder. Kalan indirmeyi görmek için oyunun üzerine gelip options>bilgi'den bakabilirsiniz
Cok tesekkur ettim hocam psn varsa ekliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 klavye mouse destekleyen oyunlar
- ingiltere ps5 fiyat
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- dualsense drift sorunu
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- god of war xbox
- uncharted 5 çıkacak mı
- playstation 6
- the last of us part 3
- en iyi hayatta kalma oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X