Şimdi Ara

Ps4 hata kodu CE-34878-0 Artık en fazla 15 dakika çalışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
9.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K U N

Veritabanını yapılandırdın mı?

Denemediğim yöntem kalmadı.
  • başka bir harddiskle deneme imkanin varmi sata kullanan bir laptop diski yeterli birde oyle bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

başka bir harddiskle deneme imkanin varmi sata kullanan bir laptop diski yeterli birde oyle bak.

elimde hdd olsa denerdim. Laptopunkini soksem simdi ugras dur :D Hdd den değil bence çünkü Cihaz durduk yere kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 14 Aralık 2013; 21:51:37 >
  • disk pörtlemiş olabilir.temiz bir disk takip firmwareyi yükleyip denemek mantikli gorundu bana.
    laptopu yedeklemen gerekebilir tabiki

• Fazla kurcalamadan garantiden yeni ürünler gelince değişim iste... Sonra kurcalamışsın, kullanıcı hatası derler..

Burası Türkiye.. Değişim yapmamak için bin takla atarlar..

• quote:

disk pörtlemiş olabilir.temiz bir disk takip firmwareyi yükleyip denemek mantikli gorundu bana.

açılır açılmaz ce-34878-0 hatası veriyor. arada surekli bu hatayı veriyor. hdd sokmek garanti dışı bırakmıyor sanırım. Yanlış bilmiyorum değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

quote:

disk pörtlemiş olabilir.temiz bir disk takip firmwareyi yükleyip denemek mantikli gorundu bana.

açılır açılmaz ce-34878-0 hatası veriyor. arada surekli bu hatayı veriyor. hdd sokmek garanti dışı bırakmıyor sanırım. Yanlış bilmiyorum değil mi?

hdd değişimi garanti dışı değil. hatta klavuzda bile var. ayrıca dh videolarda hdd değişim videosu bile yayınlandı.
  • Yahu tamamda adam sıfır aldığı cihazda hdd neden değiştirsin,sorun hdd de olsa bile sonra o hdd i sony servisinde değiştiremezki.Hocam geçmiş olsun garantili olması iyi ama şimdi ps4 ülkeye yeni girdiği için servisde sorun çözümü falanda uzun sürer,yenisini istesen stok zaten yok ellerinde,sıkıntılı bir durum.
  • Hdd den şüphelenmeye başladım. Şu an makine açık. bir problem yok. Fakat oyuna girdiğimde donuyor. Fakat ps tusuna bastıgımda ana menuye geri donuyor. yarın bir hdd alıp deneyeceğim.
  • Makineyi güvenli modda açın.Kapatırken 7 sn.den fazla basılı tutun.Açarkende bikereye mahsus açılıp yeniden kapanana kadar parmağınızı çekmeyin.Tekrar açtığınızda 6-7 seçenek olan kurtarma modu gelecek.Ordan PS3ü sıfırla seçeneğini seçin.4 yada 5. seçenek olması lazım.Daha sonra PS3ü yeni almış gibi kurup güncellemenizi baştan yaparsanız sorun ortadan kalkacaktır inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Makineyi güvenli modda açın.Kapatırken 7 sn.den fazla basılı tutun.Açarkende bikereye mahsus açılıp yeniden kapanana kadar parmağınızı çekmeyin.Tekrar açtığınızda 6-7 seçenek olan kurtarma modu gelecek.Ordan PS3ü sıfırla seçeneğini seçin.4 yada 5. seçenek olması lazım.Daha sonra PS3ü yeni almış gibi kurup güncellemenizi baştan yaparsanız sorun ortadan kalkacaktır inşallah.

güvenli modda zaten 7 seçenek var. Sıfırlaya bastıgım zaman makine hata veriyor. sıfırlamıyor.
  • Peki internetten 1.52 update indirip flash ile kurmayı deneseniz?
  • Sorun yazılımsalsa yeni bir harddisk takıp işletim sistemini baştan kurmakta çözüm olabilir.Bu konuda Mesut Çevik'in videosundan faydalanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Peki internetten 1.52 update indirip flash ile kurmayı deneseniz?

denedim netten flaşa indiriyorum fakat cihaz update dosyası hatalı diyor. sony sayfasından ve farklı kaynaklardan defalarca indirdim denedim. sonuç hüsran. Hdd olabilirde olmayabilirde. Servise götüreceğim pazartesi bakalım orda ne yorum yapacaklar.hocam hdd değişimi hariç
  • dostum zor bi durum
  • Yeni hdd + sistem yazılımı yada PS4 hddyi bir laptopa takıp formatlayıp PS4'e takıp sistem yazılımını baştan kurmanız sorunu çözebilir.Servise verirseniz garanti yapılır ama bekleme süresi canınızı sıkar millet oynarken...
  • benım gıbı yurtdısından almayı planlayanlar almasın.100-200 tl kar edicem diye 1000 liralık makineyi riske atmak hic mantıklı degil
  • HDD değişimi umarın çözüm olur
  • Bende amazondan sipariş verdim ve şuan yolda ama bu konuyu görünce içime bir korku düştü,geçmiş olsun buarada
  • usb yi fat32 olarak formatla ,856 mb küsür olani degil 300 mb küsür 1.51 i olan ini usb ye at ps4 ü calistirmadan usb yi tak ,ds4 usb ile makinada takili kalsin ve acik olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.