Şimdi Ara

Ps4 hata kodu CE-34878-0 Artık en fazla 15 dakika çalışıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
9.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: konsoldede

devam edin denemelere save modunda calistirin

maalesef olmuyor. Safe mode ta yeniden yapılandırmayı seçiyorum. Cihaz açılıyor. Bf4 yada başka bir oyunu çalışıtrdıgım zaman 34878-0 hatası veriyor. sonra makine dağılıyor. Bu sefer ana menude bile bu hataları vermeye başlıyor.
  • kardes senin bf de cizik mizik olmasin oyun bozuk olabilir
  • quote:

kardes senin bf de cizik mizik olmasin oyun bozuk olabilir

çizik yok. Artı plus oyunlarındada yapıyor aynı şeyi
  • Yeni hdddene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb de hata olabilir degisik usb ile dene, güncellemeyi internetden yapmayi dene usb kullanmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 15 Aralık 2013; 14:54:12 >
  • yeni hdd denedim. Fakat surekli update dosyası bozuk diyor.
    4 farklı usb disk te denedim. Değişen bir şey yok.
  • O zaman degisim. Yapilacak sikinti kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 sana geldiginde bantrolu yirtilmismiydi eminmisin ilk sen actigina aleti
  • quote:

ps4 sana geldiginde bantrolu yirtilmismiydi eminmisin ilk sen actigina aleti

kutuda şeffaf bant gibi bir şey vardı kutuda. Bandrol neye benziyor?
  • EU bölgesine ait dosyayı indirdiğinize emin misiniz? Bir forumda görmüştüm.
  • sizin makina NTSC mi pal mi ? NTSC makinayi pal firmware atmak yada tersi sorun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

quote:

quote:

quote:

152 de sorun cikti ise 1.51 ile anlattigimiz sekilde deneyin, ayrica her kafadan bir ses cikiyor hepsini denemeyin, benim anlattigim sekilde yaparsan makinan düzelir cünkü ben öyle yaptim sorunsuz

1.51 bulabileceğim link verebilirmisin. Benim bulduklarım hep 1.52. İşlemlerin nasıl yapılacağını biliyorum.

burada veriyor , 300 ve 800 mb seklinde ilk cikan sayfada biraz asagida download seklinde alt alta yaziyior

http://www.pslife.dk/news/8283/playstation-4-firmware-opdatering-151-klar-til-download.html

sonuç denedim husran 1.51 de su hatayı veriyor. SU-30649-2

makineyi nete bağlayım yapmaya çalış

• Netten bağlayıp denedim olmadı.
    Cihaz pal made in japan. Sony tr garantili. firmwire doğru.
    Eu bolgesi ayrımını araşıtırırken görmüştüm bu konuya dikkat ettim.
  • quote:

Netten bağlayıp denedim olmadı.
    Cihaz pal made in japan. Sony tr garantili. firmwire doğru.
    Eu bolgesi ayrımını araşıtırırken görmüştüm bu konuya dikkat ettim.

sana yol gözüktü bu sefer de yazılımdan dolayı garanti dışı ederler cihazı
  • tamam arkadasim durumunu anliyorum moralini bozmaya gerek yok sakin ol bu söylediklerimizi yapmaya ara ara devam et donanim olarak bir sorunu yoksa makinanin birden oldugunu görebilirsin
  • İyide arkadaşım cihaz aldığımdan beri problemli neden garanti dışı etsinler. yaptıgım işlemler cihazın garantisini devre dışı bırakacak etkenler değil.
    2 gündür deniyorum hala deniyorum. müşteri hizmetleri ile görüştüm. Pazartesi yetkili arkadaş arayacakmış. İsmini falan verdiler. Bakalım sonuç ne olacak?
  • quote:

İyide arkadaşım cihaz aldığımdan beri problemli neden garanti dışı etsinler. yaptıgım işlemler cihazın garantisini devre dışı bırakacak etkenler değil.
    2 gündür deniyorum hala deniyorum. müşteri hizmetleri ile görüştüm. Pazartesi yetkili arkadaş arayacakmış. İsmini falan verdiler. Bakalım sonuç ne olacak?

dostum o zaman değişim talei yap burası türkiye bunuda unutma yazılımla oynama fazla
  • dostum ps4 ilk açıldığında 1.52 güncellemesi yapmıştı sende o sorunsuz bir şekilde olmuşmuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

dostum ps4 ilk açıldığında 1.52 güncellemesi yapmıştı sende o sorunsuz bir şekilde olmuşmuydu?

sorun güncelleme falan değil bence. Makinede web browseri bile açsam 15 dkka sonra makinede görüntü gidiyor. Mavi ışık yanıp sonuyor sürekli.
  • Galiba sende de Battlefield var.Sorun oyundan kaynaklı olabilir. Bende de camping oynarken 2 kere çöktü ve aynı hatayı verdi. 1.52 versiyonu kurarken diski taktığımda diskin içinden 1.07 yi kurmaya çalışmıştı ve 1.52 yi yüklemesinde problem olmuştu. Zaten bu hatayı araştırırsan Battlefield kaynaklı bir çok link buluyorsun. Pek çözümü yok araştırdığım kadarıyla. Battlefieldin patch güncellemesinden önce daha çok çökme meydana geliyormuş. Genelde oyunu ve save dosyasını silin baştan kurun demişler. Yapmadıysan deneye bilirsin, kolay gelsin...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.