Şimdi Ara

Ps4 hata kodu CE-34878-0 Artık en fazla 15 dakika çalışıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
9.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m_akan

Galiba sende de Battlefield var.Sorun oyundan kaynaklı olabilir. Bende de camping oynarken 2 kere çöktü ve aynı hatayı verdi. 1.52 versiyonu kurarken diski taktığımda diskin içinden 1.07 yi kurmaya çalışmıştı ve 1.52 yi yüklemesinde problem olmuştu. Zaten bu hatayı araştırırsan Battlefield kaynaklı bir çok link buluyorsun. Pek çözümü yok araştırdığım kadarıyla. Battlefieldin patch güncellemesinden önce daha çok çökme meydana geliyormuş. Genelde oyunu ve save dosyasını silin baştan kurun demişler. Yapmadıysan deneye bilirsin, kolay gelsin...

Bende herşeyde yapıyor. Battlefield kurulu olmasa bile yapıyor. Ana menude 15 dkk durayım yine yapıyor. oyun kaynaklı değil.
  • Aslında hatanın manası uygulama çöktü, uygulamayı yeniden başlatın demek. Herşey çöktügüne göre firmwareinda sıkıntı var galiba.Muhtemelen serviste yazılımı baştan kuracaklardır.Merkezde illaki Playstation vardır, belki hemen değişim de yaparlar.Çözümü ögrenebilirsem paylaşırım, sen de çözersen bilgilendir de hazırlıklı olalım.Tekrar kolay gelsin kardeş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aslında hatanın manası uygulama çöktü, uygulamayı yeniden başlatın demek. Herşey çöktügüne göre firmwareinda sıkıntı var galiba.Muhtemelen serviste yazılımı baştan kuracaklardır.Merkezde illaki Playstation vardır, belki hemen değişim de yaparlar.Çözümü ögrenebilirsem paylaşırım, sen de çözersen bilgilendir de hazırlıklı olalım.Tekrar kolay gelsin kardeş...

Ürün müdürü Mustafa Yiğit'e twitter den soruyorum arızalı playstationlar için stoğunuz var mı yurtdışındaki gibi hızlı değişim imkanı? cevaplamıyor. Var dese iade ile falan uğraşmayacağım vereceğim servise. Ama cevap vermemesi olmadığını gösteriyor gibi. O yüzden iade edeceğim.
  • Belki denemişsindir de sorayım genede internet bağlatısı olmadan denedin mi? Bende hatayı araştırırken görmüştüm.Bugün modem kapalıyken denediğimde çökme olmadı.Belki tesadüftür fakat denemek lazım.Birde bildirim merkezinde firmware kuruluyor diyor fakat kuramıyordu.Ayarlardan direk yazılım güncelleme bölümünden inmiş dosyayı sorunsuz kurabildim.

• quote:

Belki denemişsindir de sorayım genede internet bağlatısı olmadan denedin mi? Bende hatayı araştırırken görmüştüm.Bugün modem kapalıyken denediğimde çökme olmadı.Belki tesadüftür fakat denemek lazım.Birde bildirim merkezinde firmware kuruluyor diyor fakat kuramıyordu.Ayarlardan direk yazılım güncelleme bölümünden inmiş dosyayı sorunsuz kurabildim.

maalesef denemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreuger

devam edin denemelere save modunda calistirin

Alıntıları Göster
    bide bunu dene bakalım sonuç ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

bide bunu dene bakalım sonuç ne olacak?

Bunla alakası yok benim sorunun. Bende direk ekran kararıyor hata msjı vermeden oyun axmaya calıstıgımda.

• arkadasim yabanci forumlarda internetten firmware yükleyip SU-30645-8 bu hatayi alanlar modemi restartlayarak sorunu cozmusler yani internet network problemi olabilirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gogomogo

arkadasim yabanci forumlarda internetten firmware yükleyip SU-30645-8 bu hatayi alanlar modemi restartlayarak sorunu cozmusler yani internet network problemi olabilirmi.

Hocam usb den yapmayı denediğimdede aynı hatayı alıyotum

• firmware region bölgesi dogrumu? dogru firmware attigina emin ol. bence senin sorunun firmware atarken bir yerde yanlis yapiyorsun cihaz daha cok yeni internette bir cok bu sorunla karsilasan insan var biraz nette arastir.eminim duzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gogomogo

firmware region bölgesi dogrumu? dogru firmware attigina emin ol. bence senin sorunun firmware atarken bir yerde yanlis yapiyorsun cihaz daha cok yeni internette bir cok bu sorunla karsilasan insan var biraz nette arastir.eminim duzelir.
    benim makinada fifa 14 te skıll game girince veriyo bu hatayı bende birşey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

arkadaşlar sürekli CE-34878-0 hatası alıyorum. Store girdiğimde, oyunları açmayı çalıştıgımda hatta ana menudeyken bile sürekli bu hatayı alıyorum. Biraz araştırdım ama yeterli bilgi bulamadım. Yazılımsal bir sorun sanırım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hocam son durum nedir cihazında ? Son 1 haftadır benim cihazda ce-34878-0 hata kodu vermeye başladı.Cihaz nete bağlı fakat psn'e bağlanamıyorum.İnternet testi yaptığımda psn seçeneğine geliyor ve ce-34878-0 hatası ağ sunucusu zaman aşımı hatası alıyorum.Çözüm bulabildinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangoxel

quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

arkadaşlar sürekli CE-34878-0 hatası alıyorum. Store girdiğimde, oyunları açmayı çalıştıgımda hatta ana menudeyken bile sürekli bu hatayı alıyorum. Biraz araştırdım ama yeterli bilgi bulamadım. Yazılımsal bir sorun sanırım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hocam son durum nedir cihazında ? Son 1 haftadır benim cihazda ce-34878-0 hata kodu vermeye başladı.Cihaz nete bağlı fakat psn'e bağlanamıyorum.İnternet testi yaptığımda psn seçeneğine geliyor ve ce-34878-0 hatası ağ sunucusu zaman aşımı hatası alıyorum.Çözüm bulabildinmi?

Modemi kapat ac duzelir ayni hata banada oldu psne giris basarili diyor ama arkadaslarimi falan goremiorum. Aslinda online oluyorum ama millet beni offline goruyor gibi modemi kapa ac duzelir

• ghost-riley kullanıcısına yanıt
    Modemi kapatıp açınca düzeliyor fakat belli bir süre geçtikten sonra yeniden bağlantı hatası alıyorum.
  • quote:

Modemi kapatıp açınca düzeliyor fakat belli bir süre geçtikten sonra yeniden bağlantı hatası alıyorum.

Dnsleri manuel ayarla google dnslerini gir kardesim musteri hizmetleri oyle soylemisti internet ayarlarini bastan yap dnsleri manuel google dnslerini gir

• ghost-riley kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost-riley

quote:

Dnsleri manuel ayarla google dnslerini gir kardesim musteri hizmetleri oyle soylemisti internet ayarlarini bastan yap dnsleri manuel google dnslerini gir

Ps4 menusunden degil ama modemin arayuzundeki dns ayarini degistirince cihaz duzeldi.Psn ve oyunlarda sıkınti yok.Dns ayarini google dns olarak degistirdim.Cok tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

Ps4 menusunden degil ama modemin arayuzundeki dns ayarini degistirince cihaz duzeldi.Psn ve oyunlarda sıkınti yok.Dns ayarini google dns olarak degistirdim.Cok tesekkurler

Rica ederim aman sıkıntı olmasın makine yeni moral bozuyor bi hevesle alıyosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim aman sıkıntı olmasın makine yeni moral bozuyor bi hevesle alıyosun

Alıntıları Göster
    bende fifa 14'te ki 1-2 modda bu hatayı alıyorum. misal görevi yapıyorum , maç bittiğinde xmb menusune donuyor alet , gorevı yapmadım sayıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: haskoy3167

bende fifa 14'te ki 1-2 modda bu hatayı alıyorum. misal görevi yapıyorum , maç bittiğinde xmb menusune donuyor alet , gorevı yapmadım sayıyor.

Alıntıları Göster
    Bende Battlefield 4'de bu hatayı almaya başladım. Multiplayer'da tak diye bu ekrana atıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.