Şimdi Ara

Ps4 HDD Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ufak bir sorum olacaktı size. Geçen malum black friday indirimleri ile PSN store'de %60 %70e yakın indirimler oldu . Benimda cihazım 500 GB ve Kutulu oyunlarıda toplayıp oynuyorum. Bu yüzden Ps4'ün içinde 2-3 tane oyun sığacak kadar yerim yok . Harici bir HDD alsam cihaza bağlasam PSN'den yüklediğim oyunları ona aktarabilir miyim ? Bunu yapan varmı ? veya bu şekilde yapabilmemin farklı bir yolu varmı ? Çünkü şuan Ps4'ümde sadece 80 GB kullanılabilir alan var silebileceğim herhangi bir data vs yok

• Ps4 te disaridan hdd baglama yazilimi maalesef yok ama su konsolda 16 Tb e kadar external destegi var

Ps4 HDD Kullanımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz Harici hard disk desteği yok. Yapacağınız tek şey 2TB Seagete 2.5 inç HDD alıp PS4'e takmak. İkinci alternatif ise oyunu oynadıktan sonra silip diğer oynayacağınız oyunları yüklemek
  • Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Henüz Harici hard disk desteği yok. Yapacağınız tek şey 2TB Seagete 2.5 inç HDD alıp PS4'e takmak. İkinci alternatif ise oyunu oynadıktan sonra silip diğer oynayacağınız oyunları yüklemek

Hocam bu şekilde yaptığımızda cihazda herhangi bir yavaşlama vs vs olur mu ? Garantiden felan çekinmiyorum cihazı yurt dışından aldım zaten garantisiz geldi . Birde bu Hdd inçleri fark ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krowner

quote:

Henüz Harici hard disk desteği yok. Yapacağınız tek şey 2TB Seagete 2.5 inç HDD alıp PS4'e takmak. İkinci alternatif ise oyunu oynadıktan sonra silip diğer oynayacağınız oyunları yüklemek

Hocam bu şekilde yaptığımızda cihazda herhangi bir yavaşlama vs vs olur mu ? Garantiden felan çekinmiyorum cihazı yurt dışından aldım zaten garantisiz geldi . Birde bu Hdd inçleri fark ediyor mu ?

Hocam sabit disk yerini dikkatli açarsanız kırmadan, dökmeden kopardan garanti dışı kalacağını düşünmüyorum açıkcası. Yada şöyle yapabilirsiniz 2TB HDD alın 2.5 inç hangisi uyumluysa ben Seagete olanını almıştım gidin garantiye orada taksınlar zaten yarım saat bile sürmüyor takması çok kolay hem garantiden çıkmaz hem siz uğraşmazsanız onlar düşünsün

• Hdd değiştirme ile garanti dışı kalmıyor cihaz. Üst kapağı söküyorsun hdd karşında değiştirmesi çok basit. Yeni hdd yi takınca sistem yazılımını yüklersiniz 1gb kadar bir dosya usb flash belleğe pc den atıyorsunuz. Konusu da var forumda. 2tb hdd yeterli olur uzun süre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 Slim 1Tb 2 oyun
    3 yıl önce açıldı
    PS3 Ultra Slim 12 GB için HDD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sabit disk yerini dikkatli açarsanız kırmadan, dökmeden kopardan garanti dışı kalacağını düşünmüyorum açıkcası. Yada şöyle yapabilirsiniz 2TB HDD alın 2.5 inç hangisi uyumluysa ben Seagete olanını almıştım gidin garantiye orada taksınlar zaten yarım saat bile sürmüyor takması çok kolay hem garantiden çıkmaz hem siz uğraşmazsanız onlar düşünsün

Bu çok iyi haber oldu hocam bi link yollayabilir misiniz ? Sizin HDD'yi aldığınız linki alıp takayım . Cihazın garantisi yok zaten evde yapabilirim umarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu çok iyi haber oldu hocam bi link yollayabilir misiniz ? Sizin HDD'yi aldığınız linki alıp takayım . Cihazın garantisi yok zaten evde yapabilirim umarım

Tabikide hocam buyurun;http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-25-2tb-expansion-usb30-usb20-tasinabilir-disk-21395.html garantisi yoksa forumda nasıl yapılacağını dair video anlatımlar mevcut onları göz atın. Ben zamanında 275 küsür liraya almıştım doların artışı sebebinden baya bi pahalanmış uygun yerleri araştırın öyle alın

• geçenlerde alttaki diski aldım alır almaz da psn deki oyunları doldurdum. yine disk yetersiz geliyor. paran varsa böyle bi modelin 2tb olanını al. yoksa bu da yeterli olur ama bir süre sonra yine silmek zorunda kalırsın.internette değişim videoları var. kapağı yana itip söküyorsun montaj çok kolay. hdd değişimlerinde hiçbir şekilde garanti dışına çıkmıyor cihaz. zaten o yüzden içini açmadan kenardan kapağı açıp değiştirilecek şekilde yapmışlar. performansı eskisine göre daha iyi gibi. ssd cacheli disklerden alırsan daha performanslı olur.

bir üstteki mesajdaki disk external usb disk. içini söküp mü takacaksınız? yapılabilir mi bilmiyorum ama yapılamazsa belirttiğin amaca uygun değil.

http://www.hepsiburada.com/seagate-mobile-1tb-2-5-5400rpm-sata3-128mb-cache-notebook-disk-st1000lm035-p-BD805698

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 29 Kasım 2016; 16:42:48 >

• whoops W kullanıcısına yanıt
    hocam ben seagete expansion 2tb hdd yi içini söküp ps4'ün diskini çıkarıp taktım fakat yedekleme işini felan yapmadım hiç uğraşmadım oyunları en baştan yüklemek zorunda kalmıştım. Kesinlikle yedekleme işini yapın çok oyunlarınız varsa ben yüklemekle çok sıkıntı çekmiştim. Forumda bir başlık vardı sanırsam oradan bakmıştım ben ayrıntısına kadar anlatımı var sıkıntı çekmezsiniz zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.