Şimdi Ara

Ps4 Slim 1Tb 2 oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Ps4 Slim 1Tb 2 oyun

Garantisi bitmiş kutusu vs mevcut olan ps4 slim 1tb oyun konsolumu satıyorum xbox series s + nakit verebilirim. Konsolla beraber 2 oyunlu dijital hesabıda vericem çift hak olarak.

Tek problemin olduğu yer joistikte şarj girişi bir temassızlık oluyor benim için sıkıntı değil yıllardır öyle kullanıyorum nihayetinde şarj ediyor kablo ile yukarı aşşağı oynayınca.

Ps4 Slim 1Tb 2 oyun
    Ps4 Slim 1Tb 2 oyun
    Ps4 Slim 1Tb 2 oyun
    Ps4 Slim 1Tb 2 oyun
    Ps4 Slim 1Tb 2 oyun

2600₺

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Doğru mu anladım, sizin için sorun olmasa da neticede sorunlu bir kontrolcüsü olan Ps4 için yeni nesil xbox series s ve üstüne nakit para mı istiyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AlperÇorapçıgil kullanıcısına yanıt

Doğru okursan doğru anlarsın istersen tekrar dönbi oku bakalım paramı istemişim paramı vermek istemişim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ike kullanıcısına yanıt
    Xbox series s + nakit verebilirim yerine xbox series s ile takas düşünüyorum, ps4 + nakit verebilirim yazmanız gerekmiyor mu?

Edit: yani doğru yazarsanız doğru anlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 30 Ekim 2021; 18:14:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam çok uyguna veriyorsanız satmadıysanız uyarmak isterim, malum sitelerde tek kollu ps4 fat 500 gbları, 3500-3000 bandına satıyorlar. bence 3500tl en az fiyat belirleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 PRO 1TB + 2 Kol (Satıldı)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.