Şimdi Ara

PS4 İlk seri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim ps4 fan sesi icin yenisi verildi spotcudan almıstım cuh1116a serisiydi ancak gittiğimde 1003a serisi verildi ben dedim onlara cuh 1116a olması gerekiyo farketmiyo öyle birşey dediler baktım hepsi aynı 1003a bende şüphelendim actım ve orda kurdurdum Konsolu mavi ışık falan hatası vermedi ve Konsol 1004a serisiydi altta yazıyodu kutuda 1003a yazıyordu arkadaşlar eski serinin spotcuda ne işi var ve ilk parti olduğu için nelere dikkat etmem gerek ve neden kutuda 1003a yazıyorda konsolda 1004a yazıyor sizce?
    Teşekkürler..

• up
  • Eee spotcudan alirsan hersey olur. Gidip adam akilli sony garantili alsan 12xx serisi urun verirlerdi degisim olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Eee spotcudan alirsan hersey olur. Gidip adam akilli sony garantili alsan 12xx serisi urun verirlerdi degisim olarak

Peki neden acaba kutuda 1003a yazıyorda konsolda 1004a yazıyor baktım hepsi öyle bu arada spotcu nerden bulmus acaba eski seriyi bi fikrin varmı depodamı saklamıştır
  • Konsol ile gelen kutu degistiriliyor yada oradan buradan ilk seri konsol alinip sifir diye satiliyor . Klasik dolandirici mantigi iste .
    Spotcudan konsol almamaliydin

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Konsol ile gelen kutu degistiriliyor yada oradan buradan ilk seri konsol alinip sifir diye satiliyor . Klasik dolandirici mantigi iste .
    Spotcudan konsol almamaliydin

ikinci el olsa kurulum istemezdi ama istedi ve nasıl yani değiştiriliyor? başkalarıda almıs aynı baktım kutusu internette 1003a yazıyor kutuda ancak konsolda 1004a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rex67 -- 3 Ocak 2016; 15:07:44 >
  • Adam elindeki ürünü vermiş ne yapsın spotcuya sorsan biz de para veriyoruz der. İlk çıkan konsolu vermiş. Sony garantili olsaydı 1200 serisini verirlerdi. Sen almasan başkasına satacaklardı o cihazı. Ben de 1004 serisi var gayet sesli yuvarlanıp gidiyoruz alıştık. 1004 serisi az değil 1116 dan fazladır çok da Bi şey değişmemiş senin için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Seri Playstation 5 Slim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Adam elindeki ürünü vermiş ne yapsın spotcuya sorsan biz de para veriyoruz der. İlk çıkan konsolu vermiş. Sony garantili olsaydı 1200 serisini verirlerdi. Sen almasan başkasına satacaklardı o cihazı. Ben de 1004 serisi var gayet sesli yuvarlanıp gidiyoruz alıştık. 1004 serisi az değil 1116 dan fazladır çok da Bi şey değişmemiş senin için

neden ve nerden bulmustur peki ilk cıkan konsolu? ve elindekini derken anlamadım? hepsi aynıydı ve 1116a cok fan sesi yapıyodu bu yapmıyo o sorunluydu oyüzden değiştiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rex67 -- 3 Ocak 2016; 15:18:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rex67

quote:

Adam elindeki ürünü vermiş ne yapsın spotcuya sorsan biz de para veriyoruz der. İlk çıkan konsolu vermiş. Sony garantili olsaydı 1200 serisini verirlerdi. Sen almasan başkasına satacaklardı o cihazı. Ben de 1004 serisi var gayet sesli yuvarlanıp gidiyoruz alıştık. 1004 serisi az değil 1116 dan fazladır çok da Bi şey değişmemiş senin için

neden ve nerden bulmustur peki ilk cıkan konsolu? ve elindekini derken anlamadım? hepsi aynıydı ve 1116a cok fan sesi yapıyodu bu yapmıyo o sorunluydu oyüzden değiştiler

Muhtemelen aldığı toptancının elindek kalan ürünlerdir. Tabi ona gelişi 1200 serisi kadar pahalı olmaz daha ucuza getirmiştir. Sendeki 1116 sorunlu cihazdır. Sorunsuz 1004 serisini kullanınca sessiz sanıyorsun. 1004 ve 1216 serisinin sorunsuz cihazlarını karşılaştıran anlarsın. Neyse keyfine bak bence ben alıştım şahsen. Ama ps4 ü ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Şimdi alsam 1216 alırım

• quote:

quote:

quote:

Muhtemelen aldığı toptancının elindek kalan ürünlerdir. Tabi ona gelişi 1200 serisi kadar pahalı olmaz daha ucuza getirmiştir. Sendeki 1116 sorunlu cihazdır. Sorunsuz 1004 serisini kullanınca sessiz sanıyorsun. 1004 ve 1216 serisinin sorunsuz cihazlarını karşılaştıran anlarsın. Neyse keyfine bak bence ben alıştım şahsen. Ama ps4 ü ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Şimdi alsam 1216 alırım

Çok Teşekkürler şimdi anlıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok Teşekkürler şimdi anlıyorum

Bişey değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.