Şimdi Ara

PS4 ilkinde takılan oyun Discklerini okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps4 üm çok eski model mat kasalardan 500gb 3 sene önce dh ikinci el den birinden almistim aldigim zaman da garantisi yoktu simdi cihaza cd olarak oyunu takiyorum yada bazen zaten oyun icinde oluyor oyunu baslat diyorum simdi oyunu baslat dedigimde makinadan cikan sesi taklit edecegim takur tukur takır tukur dıvvvvvvvvvvvvın dıvvvvvvvvvvvvvn takır tukur takır tukur :D yapıyor sonra hata veriyor oyunu açmıyor sonra diski cikartip tekrar takiyorum sonra oyuna giriş yapabiliyorum eskiden böyle yapmazdi makine artik suan hangi oyunu takarsam takayim basta bi acmamazlik yapiyor sonra cd cikartip tekrar takiyorum 2. De oyuna girişi yapabiliyorum sizce makine nin sıkıntısı nedir abi ben çözemedim ilerde daha da kotuye gidip hic cd leri okumama gibi bir luksu olabilirmi ? Birde bazen ww2 oynarken makinenin normalinden asiri ses cikartmasi da beni deli etmeye başladı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 29 Nisan 2018; 4:55:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lens ölmeye baslamis artik yapacak bir sey yok tam bozulana kadar idare edin sonra servise verirsiniz ama yeni lens fiyatina ikinci el ps4 alinabilir nerdeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Lens ölmeye baslamis artik yapacak bir sey yok tam bozulana kadar idare edin sonra servise verirsiniz ama yeni lens fiyatina ikinci el ps4 alinabilir nerdeyse.
    Hocam ozamansa oyunlari digital olarak mi oynayacagiz bu gidişle?

• 2tb hdd alırsın hiçbir derdi kalmaz. Disk devri bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

2tb hdd alırsın hiçbir derdi kalmaz. Disk devri bitti
    Ps5 çıkana kadar beni idare etsinde gerisi önemli değil abi su zamanda tekrar bir ps4 almak istemiyorum :)

• Benim makinada eski mat kasa. Aynı sorun oldu. Servis garantisi bittiği için 1300 tl ye yeni makina veririz dedi. Ben de Ankarada play elektronik isimli bir tamircide parçayı değiştirerek lens ve okuyucuyu sorunu çözdüm hocam.Yalnız 250 tl tuttu. Ellerinde ilgili parça varsa yapıyorlar. İstdrseniz bi araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanaksu

Benim makinada eski mat kasa. Aynı sorun oldu. Servis garantisi bittiği için 1300 tl ye yeni makina veririz dedi. Ben de Ankarada play elektronik isimli bir tamircide parçayı değiştirerek lens ve okuyucuyu sorunu çözdüm hocam.Yalnız 250 tl tuttu. Ellerinde ilgili parça varsa yapıyorlar. İstdrseniz bi araştırın.
    Hocam benim bu saaten sonra yapacağım lens tamamen diski okumadığı vakit oyunlari digital olarak oynamaya başlamak olacak büyük şehirlerde yasamadigimdan dolayi tamirci de bulmam imkansiz gibi görünüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.