Şimdi Ara

PS4 Joystick üzerindeki ışıklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
32.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar merhaba,

PS4 joystick üzerindeki ışıklar sürekli değişiyor bazen mavi, bazen kırmızı, bazende beyaz oluyor bunların bir açıklaması varmıdır? Oyun içerisinde renk değiştirmesini anlıyorum efekte göre değişiyor fakat makine açılışında sabit renkler var bunları öğrenmek istiyorum, açılışta beyaz yanması bağlandığında mavi olması gibi. Makine üzerindeki ışık renkleride değişiyor yardımlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4 Joystick üzerindeki Işıkların Anlamları ve Kişiselleştirme

PS4 oyun konsolunun DualShock 4 joystick'i, çeşitli oyun içi durumları ve uyarıları gösteren bir dizi renkli ışık içerir. Bu ışıkların anlamlarını anlamak ve hatta tercihlerinize göre kişiselleştirmek oyun deneyiminizi geliştirebilir.

PS4 Kol Işık Anlamları:

• Mavi Işık: Genelde joystick'in bağlı olduğunu ve kullanımda olduğunu gösterir.
    • Kırmızı Işık: Oyuncunun 2 numaralı oyuncu olduğunu veya oyunda "ölü" olduğunu belirtir.
    • Yeşil Işık: Oyuncunun 1 numaralı oyuncu olduğunu gösterir.
    • Pembe Işık: Oyuncunun 3 numaralı oyuncu olduğunu veya ekran paylaşımı aktif olduğunu belirtir.

PS4 Kol Rengi Değiştirme:

PS4 oyun konsolunda, DualShock 4 joystick'inin ışık rengini değiştirme seçeneği mevcuttur. Bu, oyun içi tercihlerinize veya kişisel estetik zevkinize göre joystick'inizi özelleştirmenize olanak tanır.

DualShock 4 Işık Rengi Değiştirme (PC):

Windows kullanıcıları, DualShock 4 joystick'inin ışık rengini DS4Windows adlı üçüncü taraf bir yazılım kullanarak değiştirebilirler. Bu yazılım, çeşitli renk seçenekleri ve efektler arasından seçim yapmanıza olanak tanır.

DualShock 4 Işık Rengi Değiştirme (Diğer Platformlar):

PS4, PS5 ve Android cihazlarda, DualShock 4 joystick'inin ışık rengini doğrudan kontrol etmek için yerleşik seçenekler yoktur. Bununla birlikte, yukarıda belirtilen yazılım çözümlerinden birini kullanarak yine de değişiklikler yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mavi ana hesabın rengi, turuncu ikinci hesap, yeşil üçüncü hesap. Bazende oyuna göre değişiyor renkler. Mesela Killzone'da sağlık barı full olduğunda yeşil oluyor, vurulduğun zaman turuncu, ölmeye yakın kırmızı oluyor.
  • Onu öyle ayarlamışlar sen değiştiremiyorsun veya kapatamıyorsun bâzı oyunlar için can rengini gösterdiğini söylüyolardı ben daha göremedim mesela blacklight oynarken ateş ettiğinde gereksiz yere beyaz ışık yanıp sönüyo ama bf4'te bu olay yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23sith

Mavi ana hesabın rengi, turuncu ikinci hesap, yeşil üçüncü hesap. Bazende oyuna göre değişiyor renkler. Mesela Killzone'da sağlık barı full olduğunda yeşil oluyor, vurulduğun zaman turuncu, ölmeye yakın kırmızı oluyor.

Hocam benim ana hesap'ta mavi yan hesapta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Onu öyle ayarlamışlar sen değiştiremiyorsun veya kapatamıyorsun bâzı oyunlar için can rengini gösterdiğini söylüyolardı ben daha göremedim mesela blacklight oynarken ateş ettiğinde gereksiz yere beyaz ışık yanıp sönüyo ama bf4'te bu olay yok.

Outlast oynarken Beyaz oluyor, kameranın Flash ışığı gibi yapmışlar. Bir de yukarıda yazdığım Killzone var, başka kullanan oyun yok diye biliyorum.

Bar'ın rengini şu taktikle değiştirebiliyorsun;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 18 Mart 2014; 13:47:59 >

• Sound shapes oyununda disko topuna dönüyor ds4. Her bölüm farklı renk oluyor ve bölüm içerisinde de sürekli renk değişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Sound shapes oyununda disko topuna dönüyor ds4. Her bölüm farklı renk oluyor ve bölüm içerisinde de sürekli renk değişiyor
    Bu durumdan şikayetçi olan kullanıcılarda varmış LCD ekranlarda parlama yaptığı için oyun oynarken gözü yoruyormuş, Sony led ışığın kullanıcı tarafından kapatılamayacağını bildiren bir tweet yayınlamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad'te Titreşimi Kapama?
    14 yıl önce açıldı
    Gamepad Analog Takılı Kaldı.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fifada da kaçıncı oyuncuysan onun rengini alıyor;)

• quote:

Mavi ana hesabın rengi, turuncu ikinci hesap, yeşil üçüncü hesap. Bazende oyuna göre değişiyor renkler. Mesela Killzone'da sağlık barı full olduğunda yeşil oluyor, vurulduğun zaman turuncu, ölmeye yakın kırmızı oluyor.

PS4 konsol üzerinden şarj yaptığımda renk mavi, joystick'i bilgisayar usb'sinden şarj ettiğimde renk sarı oluyor. Konsol üzerinde renk sürekli mavi olduğu için kol şarjının tam dolup dolmadığını anlayamıyorum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanozmen34

PS4 konsol üzerinden şarj yaptığımda renk mavi, joystick'i bilgisayar usb'sinden şarj ettiğimde renk sarı oluyor. Konsol üzerinde renk sürekli mavi olduğu için kol şarjının tam dolup dolmadığını anlayamıyorum???

Home tuşuna basılı tutarsan eğer açılan menüde sağ alt tarafta DS4'ün pil durumunu gösteriyor. Eğer şarj halindeyken gösterge hareket etmiyorsa tam dolmuş demektir. Light Bar şarj durumunu göstermiyor çünkü, sadece oyunlar üzerinde kullanıyorlar.
  • Oyun oynarken ekrana mı bakacaksın yoksa gamepad'in üzerindeki ışıklara mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Home tuşuna basılı tutarsan eğer açılan menüde sağ alt tarafta DS4'ün pil durumunu gösteriyor. Eğer şarj halindeyken gösterge hareket etmiyorsa tam dolmuş demektir. Light Bar şarj durumunu göstermiyor çünkü, sadece oyunlar üzerinde kullanıyorlar.

Menüden baktığımda batarya simgesi oynamıyordu, teşekkür ederim ;)
  • quote:

quote:

quote:

Menüden baktığımda batarya simgesi oynamıyordu, teşekkür ederim ;)

Alıntıları Göster
    Işık beni rahatsız etmiyor ama mükemmel derecede çok çabuk şarjı bitiyor cihazın. kapatma gibi bir opsiyon koyulsa iyi olurmuş.

• quote:

quote:

Playstation i stand by yani uyku moduna alip kolu sarja koyarsabiz gene sari oldugunu goreceksiniz. Ps acikken sarj ettiginizde mavi olur sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

quote:

Bekleme modunda iken gösterir. Şarj dolduğunda ışık soner.

Edit: baya bi hortlatmışım nasıl denk geldiysem konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 24 Eylül 2014; 21:27:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Işık beni rahatsız etmiyor ama mükemmel derecede çok çabuk şarjı bitiyor cihazın. kapatma gibi bir opsiyon koyulsa iyi olurmuş.

Ayarlardan ışığın parlaklığını ayarlayabiliyoruz. En azından o var, ben en düşüğe aldım bi işime yaramıyor zaten
  • home tusu nerede ps4 u yenı aldımda ds4 un sarj tam doldugunu dolmadıgını anlayamıyorum
  • DS4 te iki analoğun arasında ps simgesi home tuşu ona bir kere bastığında ekranın en alt kısmında şarj simgesini ve doluluğunu görebilirsin
  • LaToZaR kullanıcısına yanıt
    anladım cok saol. bır sey daha sorcam ps4tekı goruntulerı ve vıdeoları Bluetooth ıle telefona atabılırmıyz.. ben ps4 tekı Bluetooth araması yaparken telefonun Bluetooth unu buldu ama eslesmedı ps4 tarafından desteklenen bir profıl bulanamadı dıyor neden boyle bırsey dıyor googlede arastırdım bazı kısılerınde oyle oluyomus pc dekı Bluetooth da buldu fakat yıne aynı seyı dedı
  • O konu hakkında hiç bir bilgim yok malesef diğer arkadaşlar yardımcı olucaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.