Şimdi Ara

PS4 - Kardeslik konusu cozum onerileri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
9
Favori
18.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açmama sebebleri baska sitelere kaydırmak üyeleri başka nedeni yok bu olayın
  • Şu foruma girişimin bir kaç nedeni var sırasıyla yazayım.

1 Elektronik alet alacağım zaman ön araştırma yapmak... Bu çok uzun bir süre almıyor, iki üç saatlik bir araştırma yapıldığı zaman fikir edinilip iyi bir ürün alınabiliyor. Forumda 1 sene bulunuyorsam 20 saati buna gider.

2 Kitap bölümü ... Amatör bir yazar olduğum için ara sıra diğerlerine bakmak , gündemi takip etmek hoşuma gidiyor. En son yayınladığım denememi kimse sallamayınca o bölümden de vazgeçtim. : )

3 Psn kardeşlik bölümü. İşte bu bölüm günde minimum 1 saatimi alıyor. Senede 365 saat eder.

Bu bölüm kapatılınca açıkçası ilgimi çeken başka bir bölüm olmayacak. Başka sitelerden bir tanesi Psn kardeşliğe el attığı zaman donanım haberin psn bölümünün tüm kullanıcılarını çekeceğine eminim. Ondan sonra güven müven her kimse o adminler isimleri aklıma gelmiyor öyle ağzı açık kalacaklar. Sonra da kuzu kuzu bölümü tekrar açacaklar. Ama çok afedersiniz ama bu üyeler N.H gelecekler.

Kullanıcılara karşı takındıkları bu tavırlar. Bu atar giderler beni çok ama çok rahatsız ediyor. Bir müşteriyiz. Sayemizde ekmek yiyorsunuz. O konuda ahkam kesmek yerine adam gibi sahip çıkacak ve koruyup kollayacaktınız. Biz gidince size de yakında tekmeyi basacaklarına eminim.

Geçmiş olsun şimdiden.

Edit: Sinirden çözüm sunmayı unutmuşum

Eski sisteme devam edin sorun kalmayacaktır. O karalistedeki kimse oraya durduk yere eklenmedi. Araştırıldı delil sunuldu. Konuşmalar yayınlandı. Kara liste öyle oluşturuldu. O listeye girip vik vik edenlere delliler suınulunca hepsi kuzu gibi oldu ve kabul etti. Zaten alışverişte şu an bile hiç bir sorumluluğu kabul etmiyorsunuz. E o halde neden karışıyorsunuz ki konuya. Bırakın çekin gidin. Biz başımızın çaresine bakarız. Derler ya. Gölge etmeyin başka ihsan istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapsody_izmir -- 7 Eylül 2015; 9:43:59 >

• Bende 1 yıldır 30 civari oyun alıp sattım herhangi sorun yaşamadım (1 kişi mail sifre degisti hesap gitti sec sahibi ortada olmadıgı için oldu sorun ) ama ucuz oyun oynamak adına bu konunun devam etmesi gerekiyor.

eski sistem çok iyidi sorunlu alışveriş listesi vardi. insanlar o listeye girmemek için ugrasıyordu.daha az sorun vardi.

sonrasında artık hep çift hak alıp satmaya calısıyorum
  • Bundan sonra kardeslik nerde yapilacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın yöneticiler her şeyi anladım da. Konu kilitlenmeden bir gün önce bir yönetici arkadaşımız: 'ŞİKAYETLER YÜZÜNDEN İLANLAR ARADA KAYNIYOR' yazıyor;

Buna çözüm olarak ise ilanların bulunduğu konunun tamamen kilitlenmesi bu sonuçla :BİR DAHA ASLA İLAN VERİLEMEMESİNİ öneriyor ve umduğunu söylüyor. Hakeret vs. etmiyorum sadece size ve bu arkadaşımıza soruyorum, sizce mantıklı mı bu açıklama ?

Tatmin eder miydi siz bu konunun ciddi bir kullanıcısı olsanız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 7 Eylül 2015; 9:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Biliyorum bunu isteyen benmişim gibi görünüyor fakat hep dile getirdiğim üzere, kendi başıma karar almıyorum.

Sağda solda "veriyorum gazı yönetime" diye mesaj atmayı biliyorsun ama. Hodri meydan atmadım öyle bir mesaj de hadi. koyalım ss'leri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

Şu foruma girişimin bir kaç nedeni var sırasıyla yazayım.

1 Elektronik alet alacağım zaman ön araştırma yapmak... Bu çok uzun bir süre almıyor, iki üç saatlik bir araştırma yapıldığı zaman fikir edinilip iyi bir ürün alınabiliyor. Forumda 1 sene bulunuyorsam 20 saati buna gider.

2 Kitap bölümü ... Amatör bir yazar olduğum için ara sıra diğerlerine bakmak , gündemi takip etmek hoşuma gidiyor. En son yayınladığım denememi kimse sallamayınca o bölümden de vazgeçtim. : )

3 Psn kardeşlik bölümü. İşte bu bölüm günde minimum 1 saatimi alıyor. Senede 365 saat eder.

Bu bölüm kapatılınca açıkçası ilgimi çeken başka bir bölüm olmayacak. Başka sitelerden bir tanesi Psn kardeşliğe el attığı zaman donanım haberin psn bölümünün tüm kullanıcılarını çekeceğine eminim. Ondan sonra güven müven her kimse o adminler isimleri aklıma gelmiyor öyle ağzı açık kalacaklar. Sonra da kuzu kuzu bölümü tekrar açacaklar. Ama çok afedersiniz ama bu üyeler N.H gelecekler.

Kullanıcılara karşı takındıkları bu tavırlar. Bu atar giderler beni çok ama çok rahatsız ediyor. Bir müşteriyiz. Sayemizde ekmek yiyorsunuz. O konuda ahkam kesmek yerine adam gibi sahip çıkacak ve koruyup kollayacaktınız. Biz gidince size de yakında tekmeyi basacaklarına eminim.

Geçmiş olsun şimdiden.

Edit: Sinirden çözüm sunmayı unutmuşum

Eski sisteme devam edin sorun kalmayacaktır. O karalistedeki kimse oraya durduk yere eklenmedi. Araştırıldı delil sunuldu. Konuşmalar yayınlandı. Kara liste öyle oluşturuldu. O listeye girip vik vik edenlere delliler suınulunca hepsi kuzu gibi oldu ve kabul etti. Zaten alışverişte şu an bile hiç bir sorumluluğu kabul etmiyorsunuz. E o halde neden karışıyorsunuz ki konuya. Bırakın çekin gidin. Biz başımızın çaresine bakarız. Derler ya. Gölge etmeyin başka ihsan istemez.

Cok dogru yazmissin. Ancak suan amacimiz
    Baska bir kardeslik yapan site bulmak
    Bence dh yonetimine sony firmasinin reklam para v.b. nedenlerle bunu yaptirdigini dusunuyorum. By nedenle acilacagina inanmiyorum.
    Bu grubu kaybetmeden acilen farkli bir yer bulmaliyiz

• o GRUBUN SUYU CIKTI ADMİNLER EL ATMAMALIYDI.

+ Dolancıdırıcılar listesi yayınlamamak suça ortak olmaktır.

Refarans işleri cok uzun ve karışık 30dan fazla alışverişim var tek ref işlemiyle uğraşmadım

yönetim bu işi idare edemedi

sanırım çözüm eski ve bilinen üyelerle iş yapmak.

2 defa dolandırıldım bu arada
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Yazdığım uyarıları dinlemeyip, "yönetimle konuşacağım" yazdığımda bunu "yönetime gaz vermek" olarak algılarsanız karar sizindir. O kadar yazı yazıyoruz hala "reklam" için diyenler var. E biz buraya, kardeşlik konusuna boşuna yazıyoruz ve yazdık o zaman.

Siz bizim yazdıklarımızı okumuyorsunuz ki? İstediğiniz kadar "ss" koyabilirsiniz sakladığım bir şey yok çünkü. Konuya giren herkes yazdıklarımı okumuştur. Okumadan hareket ediliyorsa problemi birazda üyeler kendilerinde aramalı diye düşünüyorum.
  • Ben foruma sadece okumak için giriyorum artık. Doğru veya yanlış ne konu açılırsa açılsın bir iki haftaya batıyor siliyorlar. Ben böyle düşünce özgürlüğüne ...

• quote:

Yazdığım uyarıları dinlemeyip, "yönetimle konuşacağım" yazdığımda bunu "yönetime gaz vermek" olarak algılarsanız karar sizindir. O kadar yazı yazıyoruz hala "reklam" için diyenler var. E biz buraya, kardeşlik konusuna boşuna yazıyoruz ve yazdık o zaman.

Merak etme bu foruma yazdığın bir cümle değil ve kör değilsek sanırım orada bariz olarak "veriyorum gazı yönetime" yazıyorsun.

Birazdan banlanırım olur biter merak etme. O resmi koydurmamak için elinizden geleni yaparsınız.
  • Araldan talimat alınarak bu konunun kapatıldığını düşünüyorum aral bu konu yüzünden çok büyük zarara uğramıştır ama haklıyız kazanacağız ben bu operasyonu 3 temmuz operasyonuna benzetiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 7 Eylül 2015; 10:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Bende 1 yıldır 30 civari oyun alıp sattım herhangi sorun yaşamadım (1 kişi mail sifre degisti hesap gitti sec sahibi ortada olmadıgı için oldu sorun ) ama ucuz oyun oynamak adına bu konunun devam etmesi gerekiyor.

eski sistem çok iyidi sorunlu alışveriş listesi vardi. insanlar o listeye girmemek için ugrasıyordu.daha az sorun vardi.

sonrasında artık hep çift hak alıp satmaya calısıyorum

Evet en büyük sorun bu

ve malasef bizim bu kardeşliğimiz oyunları ele ayağa düşürdü.

adam 200 lira vereceğine 10 liraya oyun alınca

internet kafeler devreye girdi ve çok seviyesiz bir kiltle girdi.

Mesala sana örnek vereyim diablo 3 sec hesap aldım 4 ay o charın prisi yoktu

ve genede pri yapmadım hesabı sattım adamada sec hesap diye sattım ve bidaha ne şifesine dokundum
    ne prisine

ama sattım adamada prisini ara ve şifreyi değiştir hesap cok el değiştirdi dedim.

Daha geçem ay başıma gelen hadise pes 15 malum oyun kötü
    aldım oynamadım
    geçen canım sıkıldı takılayım dedim
    şifre değişmiş
    aldığım adama mesaj attım hesabı satmış
    4-5 kişi zincirleme yoluyla uğraştım
    hesab cafeye geçmiş patlamış

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Banlanmazsınız merak etmeyin, resmi koyabilirsiniz. Zira kardeşlik konusuna girilip bu resme bakılabilir.
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    katılıyorum ps cafeler burdan ucuz oyun alıp sifre degisip orda oynatıyorlar cok kafeye gitsem hepsi digital.oyüzden patlamaması adına ya referanslı üyeler yada cift hak alıyorum. eger sattıysam da kesinlikle diger hak sahibine msj atıp bilgi veriyorum yoksa 1 hesap 10 kere el degistiyor .
  • quote:

Banlanmazsınız merak etmeyin, resmi koyabilirsiniz. Zira kardeşlik konusuna girilip bu resme bakılabilir.

Hocam cozumun ne iyi guzel soyluyosunda ?

Bir cozum sunman gerekiyo

• Sonra adminler, yöneticiler taraflı deyince bizi banlıyorlar, uyarı puanı veriyorlar.
  • Hocam çözüm kesinleşmeden buraya açıklarsak, çözüm olmadığında daha fazla ve daha sert tepkiler alırız. Biraz sabretmenizi istiyorum bu yüzden, bu zaman zarfında yapılan hatalar gözden geçirilmeli ve "yönetime nasıl yardımcı olabiliriz" düşüncesinin oturması gerekiyor.

Tabi bir yandan da "Aral, reklam vb." yorum yapan kişileri göz ardı etmenizi ve böyle bir şeye asla müsaade vermeyeceğimizi bilmenizi istiyorum.
  • quote:

Siz bizim yazdıklarımızı okumuyorsunuz ki? İstediğiniz kadar "ss" koyabilirsiniz sakladığım bir şey yok çünkü. Konuya giren herkes yazdıklarımı okumuştur. Okumadan hareket ediliyorsa problemi birazda üyeler kendilerinde aramalı diye düşünüyorum.

hiç kusura bakma Mustafa arkadaşım. bu konuyu bu hale getiren sensin. problemli alışveriş listesinin gerekliliğini savunurken DH nin aldığı karar karşısında duramamış yetki uğruna tam bir U dönüşü yaptın. belkide konuda binlerce alışveriş oldu. şimdi pri sahipleri şifrelerini değiştirdiğinde sec sahibi ne yapacak. hiç kusura bakma ama bunun sorumlusuda sensin. bunu bilesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Arkadaşlar Merhaba ,

Bu konu açıldığından beri takipteyim ama maalesef 1-2 arkadaşımız haricinde vaziyeti anlayabilen hiç kimse yok ve olaya at gözlüğüyle bakmaya devam ediliyor , ona üzüldüm. İşte belki de bu tarz düşünce yapısına sahip kişiler yüzünden bu noktaya gelindi. Konuyu anladığım kadarıyla kavrayabilmiş , kendince empati kurabilmiş 1 arkadaşım var lakin ona da bazı arkadaşlar çeşit çeşit ithamlarda bulunmuşlar. Bu kişiyi yönetim yalakası ilan edip , kendisinin bu düşünce yapısının yönetimde olmak istemesine bağlayanlar var , ona da pes diyorum. Neyse çok önemli değil ben o arkadaşımıza buradan teşekkür ediyorum. Bu arkadaşın nicki C-İ-E_SN.

Diğer bir konu , bölümde etkili olarak yoğun şekilde birlikte mesai geçirdiğimiz Mustafa isimli yönetici arkadaş hakkında gereksiz , asılsız ve anlamsız yapılan yorumlar. Arkadaşlar Mustafa kardeşimizi tanısanız , o da sizin , benim gibi bir oyun sever ve emin olun bu sarf ettiğiniz hiç bir cümleyi haketmiyor. Özellikle Kardeşlik konusunun ayakata tutulabilmesi için gösterdiği çabaya bizzat şahidim. Bunları sizlere anlatarak bir şeyleri kanıtlama çabasında da değilim ama en azından bilin isterim.

Arkadaşlar , diyorsunuz ki yöneticilerin ne işi var yapsın uğraşsın. Biz bu konuda defalarca uyarı yazıları yazmadık mı ? Konuyu ayakta tutmak için kendimizce kurallar getirmedik mi ? Bu konuda kaç kişi bizlere yardımcı oldu ? Şapkayı önünüze koyup hiç düşündünüz mü ? Konu kuralları dışında hareket edenleri şikayet etmek yerine , neden sadece 24 saat ihlali yapan üyelerle ilgili şikayetler aldık ? 1 tane bile neden kural dışı olduğunu düşündüğünüz mesajı şikayet etmediniz ? Sizce hangi site sahibi ya da yönetici böylesine etkin , halka mal olmuş bir konu hakkında yaptırım uygulamak ister ? Aral sebep oldu vs gibi konuşmalar döndü , o zaman bu site neden Türkiye’nin en etkili 2. el alım satım sitelerinden biri ? Herkes kendine göre yorumluyor , diğerlerinin de fikirlerine yanlış yön veriyor. Öncelikle bundan vazgeçelim.

Son olarak , konuyla ilgili üst yönetime Mustafa kardeşimin öncülüğünde bir çözüm yolu sunduk. Olur-Olmaz bilemem o ayrı konu ama bildiğim şey şu ki ; bu konu olur da bir şekilde tekrar açılırsa , bir daha kapanmaması adına herkesin elini taşın altına koyması lazım. Bir şeyleri sadece istemekle olmuyor. Ben yönetici olurum , konuyla ilgilenirim diyen arkadaşların olur da konu açılırsa konuya nasıl bir hassasiyet göstereceğini merakla takip ediyor olacağım.

Herkese iyi forumlar. Sevgiler.

Sevgili DH yönetiminden bir sistem düşünmesini ve hatta hatta sizlerin yine bir fikirle bu konuya el atacağınızı düşünüyorum saygılar sevgiler...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.