Şimdi Ara

PS4 - Kardeslik konusu cozum onerileri (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
9
Favori
18.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuya özel üyelik şartları getirilip
    Yapılan kardeşlik te tüm sorumluluğun kullanıcılara ait olduğunu yazan bir beyanda bulunursun DH olarak.
    Ardından bu grup içinde istekli ve eski üyelerden bir kaçını grup içinden biz veya DH olarak seversin olur biter.

DH suan şunu yapıyor e-5 de birkaç kaza oldu diye Otoyolda trafiği tamamen kapatıyor. Mantık dışı bi hareket
    Veya
    Reklam para v.b çıkarları için bizi harcıyor

Ben bir üye olarak sizden sadece kardeşlik grubuna şikayetler de dahil olmak üzere karismamanizi rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 1 kişi oyunu storeden alıyorsa oyunu bitirdikten sonra veya sıkıldıgında oyunu satmaya karar verdi
    pri hakkını 1 kişiye sattı alan kişi bu oyunu hiç satmamalı
    sec hakkını alan kişide satmamalı
    yani 1 oyunu 3 kişi oynamış oluyor
    şimdi pri hakkını alan kişi diğerine satarsa o zaman karışıklık oluyor alan kişide başkasına satıyor hesap elden ele dolaşıyor o zaman sıkıntı oluyor
  • Hocam ben zannetmiyorum 2-3 lira gibi bir bedel için buradaki üyelerin sorun çıkaracağını. ve ciddi anlamda güvenlikli olacaktır. kar amacı değil mesele. bu işin düzene girmesi ve her dk bu konuda aktif bir yönetici olmasını istiyosak bişeyleri yapmak zorundayız. bence bu dikkate alınabilir.
    Güvenliyse onay verirse üye sen hesaba geçersin bedeli olur biter
  • An itibariyle hesaplarda ortak olanların durumu http://dai.ly/x14srmw , inşallah kimse basmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passenger38 -- 7 Eylül 2015; 12:06:13 >
  • ilk mesaj güncellenmiştir.
  • Mustafa
    Nicli arkadasimiz 22 yasinda bir genc eger dh yonetimi bu kardesimizin soyledikleri ile bu bolumu kapatiyorsa biz nekadar burda konussakda bos.

Boyle bir konuda yetkili olacak kisinin daha olgun. Konuya hakim Analitik ve dinamik dusunce yapisinda, olmasi gerekli. Statik veya duz matikla yaklasmamasi gerekli

• Buyrun o halde Mustafa arkadaşım. Benim sizin beni banlama ihtimalinizden zerre korkum yok. bu mesajı silsen dahi başkaları koyacak.

Alın Mustafa isimli mod'un facebook gruplarındaki konuya yaklaşımı. Ayıp mı yaptığım? Hem de çok ayıp. Ama gelip burada ben yaptırmadım ben kapattırmadım demeyeceksin. Sen yaptın sen kapattırdın Mustafa.

PS4 - Kardeslik konusu cozum onerileri

• Mustafanın sec hesabını kim aldıysa versinde şu karın ağrısı bitsin

• Bu kadar insan 22 yaşındaki Mustafa'nın eline bakıyor. Sıkıntı büyük....
  • her alanda tembelliği ile nam salan araplarla bu konuda yarışan bir millet olarak internet sektöründe bile tembelliğimizi kanıtlamanın haklı gururu ile inşallah arapları geçip birinciliği göğüsleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Playstation 3 veya 4 icin farketmez. Kardeslik konusu icin yonetici adayi olabilirim. Hem sistemi biliyorum, hem de savcilik calisani oldugum icin hukuk, ceza iliskini bilirim. Iyi bir sekilde yonetecegime inaniyorum sorunsuz bir sekilde :)
    Sorunun degil cozumun bir parcasi olunmasi gerektiğine inanirim. O yuzden cok fazla sorun olabilecegini sanmiyorum. Olusabilecek sorunlar icinde kimseyi yormadan makul cozumler olabilecegini biliyorum.
    Yine de her halikarda digital oyun takas grubunun devam etmesi lazım. Gerekirse TC kimlik numarası zorunlulugu getirilsin ilgili bolume mesaj atabilmek icin. Kimse elini tasin altina koymaktan cekinmemeli.

Arkadasimizi destekliyorum. Kendisiyle kardeslikte yapiyoruz. Hatta calinan bir hesabida kisa surede kurtarmisti

• Buraya mesaj attım.Resim koydum.Mustafa'nin isinegelmediigi için tam tamına 5 saniye içinde sildi.Aynı ülkemin kurumları gibi . Silme Mustafa dursun burada. Neden sildin?

• Arkadaşlar olay sadece benim elimde değil defalarca söyledim. Bir günah keçisi buldunuz yüklenin en güzeli, ucu size dokunmuyor nede olsa.

Mağduriyetini anlıyorum fakat yönetim bir karar vermiş. Evet bu kararı almalarında benimde payım var ama zaten konunun sürekli takibindelerdi üst yönetim. Ben yine elimden geleni yapacağım, fakat bundan sonraki süreçte başarılı olursakta bana yardımcı olmanızı istiyorum.

Durum kesinleşene kadar yazacağım son mesaj olacaktır, özelden herkese yardımcı olmaya çalışacağım sorular için.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Buraya mesaj attım.Resim koydum.Mustafa'nin isinegelmediigi için tam tamına 5 saniye içinde sildi.Aynı ülkemin kurumları gibi . Silme Mustafa dursun burada. Neden sildin?

abi sen ne güzel konu açmıştın. ben bi ara katıldım yoğunluktan senle devam edememiştim. sen böyle konularda yönetici olman lazım aslında.
  • 2-3 dakika önce de o resmi koyarsan koy sen kooydukca ben silerim diyen yasakçı,ben yaparimci zihniyet kardeşlik konusu yetkilisi.Görünh halimizi. Sen koy ben sierim :) supersin Mustafa.

• Şikayet geldiği zaman ne yapacağını bilmeyenlerin ''yetkili'' diye geçindiği bir bölüm burası. Dolayısıyla bu tip konular zerre ulaşmıyor hedefine. Sahtekarlığın, hırsızlığın önüne geçmek için ikinci el bölümü var. Kilitlenen konunun aynısını açsın biri, referans sistemiyle devam edin. Alanın da, satanın da durumu gözüküyor orada. Karışan eden olmaz.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Çerçeveletip duvara asabilirsiniz. İstediğiniz olsun dursun resim burada, fakat unutmayın ki bu yaptığınız büyük saygısızlık. Buradaki mesajımı içtenlikle girdiğim grupta paylaştım, demek ki önemi yokmuş. Gizleyecek bir şeyim yok, benim ne amaçla yazdığımı Dünya abi zaten biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Arkadaşlar olay sadece benim elimde değil defalarca söyledim. Bir günah keçisi buldunuz yüklenin en güzeli, ucu size dokunmuyor nede olsa.

Mağduriyetini anlıyorum fakat yönetim bir karar vermiş. Evet bu kararı almalarında benimde payım var ama zaten konunun sürekli takibindelerdi üst yönetim. Ben yine elimden geleni yapacağım, fakat bundan sonraki süreçte başarılı olursakta bana yardımcı olmanızı istiyorum.

Durum kesinleşene kadar yazacağım son mesaj olacaktır, özelden herkese yardımcı olmaya çalışacağım sorular için.

İyi forumlar.

Bu ne o zaman?

PS4 kardeşlik konusunu kapattırmak için elinden geleni yapacağını söylemiştin.

Neden sen (PlayStation) bölümünü bırakmıyorsun?

quote:

Adminlerle görüşeceğim ve konuyu tamamen kapatmaları için elimden geleni yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Çerçeveletip duvara asabilirsiniz. İstediğiniz olsun dursun resim burada, fakat unutmayın ki bu yaptığınız büyük saygısızlık. Buradaki mesajımı içtenlikle girdiğim grupta paylaştım, demek ki önemi yokmuş. Gizleyecek bir şeyim yok, benim ne amaçla yazdığımı Dünya abi zaten biliyor.

Saygısızlık mı? Kendini neden üstün görüyorsun? Ne farkın var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01

Aral ve sony yakınlığı aklıma bir şüphe düşürmüyor değil?

Kardesim cok safsin.
    Surekli sitede sony urunlerinin videolari inceleniyor
    sony firmasininda dh den talepleri olacak tabi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.