Şimdi Ara

PS4 - Kardeslik konusu cozum onerileri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
9
Favori
18.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gazla çalışan bir yönetim varmışda haberimiz yokmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Çerçeveletip duvara asabilirsiniz. İstediğiniz olsun dursun resim burada, fakat unutmayın ki bu yaptığınız büyük saygısızlık. Buradaki mesajımı içtenlikle girdiğim grupta paylaştım, demek ki önemi yokmuş. Gizleyecek bir şeyim yok, benim ne amaçla yazdığımı Dünya abi zaten biliyor.

ben konuyu bilmiyodumda sen bize destek veriyosun sanıyodum. meğer işi yokuşa süren senmişsin.

Vay arkadaş. kaç para oyunun ? valla konuyu aç ben sana kutulu alayım oyunu. ayıptır yani yaptığın.
  • Olay ne bilmiyorum ama bi 5 liraya oyun keyfimiz vardı o da elimizden gidecek heralde, biraz site açma işlerinden anlasam yanıma 2 sağlam adam alırım sırf bunun üzerine site kurarım, çok iyi olur hem reklamdan para da kazanılır biri açsa iyi olur burdakilerin eline bakmaktansa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Buraya mesaj attım.Resim koydum.Mustafa'nin isinegelmediigi için tam tamına 5 saniye içinde sildi.Aynı ülkemin kurumları gibi . Silme Mustafa dursun burada. Neden sildin?

abi sen ne güzel konu açmıştın. ben bi ara katıldım yoğunluktan senle devam edememiştim. sen böyle konularda yönetici olman lazım aslında.

Ben mi ? Animsayamadim :)

• Mustafa kullanıcısına yanıt
    Biz, seninle ne devam etmeyi ne de elinden geleni yapmanı istemiyoruz.

ANLA BUNU.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

quote:

Buraya mesaj attım.Resim koydum.Mustafa'nin isinegelmediigi için tam tamına 5 saniye içinde sildi.Aynı ülkemin kurumları gibi . Silme Mustafa dursun burada. Neden sildin?

abi sen ne güzel konu açmıştın. ben bi ara katıldım yoğunluktan senle devam edememiştim. sen böyle konularda yönetici olman lazım aslında.

Ben mi ? Animsayamadim :)

Gamers Room ya

eski nick freakofnature. işten dolayı katılmıştım yoğunluktan çıkmıştım. beni tekrar al

• Bu konuya mesaj atmayacaktım ama artık dayanamadım, eskiden bu bölümde yetkili olduğum için buradaki insanlar tanır beni, yakın çevremdekiler de bilir ne tür zorluklar yaşadığımı, PS bölümünün yönetimi kolay, bir zorluğu yok aslında ama ne varsa bu kardeşlik konusunda çıkıyor sorun, dediğim gibi benim epey başımı ağrıttı zamanında, şimdi de belli ki Mustafa'nın başını ağrıtıyor.

AMA, kocaman bir ama diyorum, şöyle bir durum var, kardeşim baktın altından kalkamıyorsun, sorunlar başını ağrıtıyor, bırak görevini. Zorla vermediler bu görevi sana, sen kendin başvurdun bunun için, ben yaparım dedin değil mi? Kendimden yola çıkayım, bende aynen öyle oldu, kendim istedim görev, baktım olmuyor, altından kalkamıyorum, düzgünce bıraktım görevi. Benim aklıma dahi gelmedi yüzlerce kişinin maddi fayda gördüğü, Türk oyuncular için olması elzem olan bir konunun kaldırılacağı. Senin/sizlerin, bu işte payı olan her kimse onun nasıl aklına geldi hayret ediyorum.

Ha illa ki diyorsan ben bu görevi çok seviyorum, yöneticilik süper, belli ki üst yönetimle yakınlık kurmuşsun, bölümde de aktifsen eminim ki en azından 4-5 kişi gözüne çarpmıştır, onları yardımcı olarak iste, onlar olmasa bile şu an 100 kişi başvuru yapar bu bölümde görev almak için. Tek başına olmazsın, konu sürekli olarak denetim altında kalır, görev paylaşımı olur, kimsenin de bu kadar başı ağrımaz.

Hiçbir şekilde hakaret etmedim bu mesajımda, umarım silinmez. Gerekirse birkaç kişi kendini feda edip başını ağrıtacak -kötü anlamda demiyorum, bu görev için gönüllü olanlar olacağı kesin- ama bu konu kaldırılmayacak, yüzlerce kişi gidip 150-200 lira verip oyun oynamaktansa 10-15 lira verip oyun oynamaya devam edecek.

• Zaten benim amacım yetkinin elinden alınması değil.Umrumda bile değil. Ama gelip ben yapmadım,beni günah keçisi ilan etmeyin demen nedir ? Her yerde yazıyorsun kapatılmasını talep edicem, yönetime gaz vericem diye.Ben yaptım desen kimse bu kadar tepki vermezdi.

• fotoğrafın olacağına pek ihtimal vermiyordum. kötü yapmışsın mustafa kardeşim. altından kalkamadın malesef bölümün.
  • Arkadaşlar ,

Biz bu konuyu takip ediyoruz , belki mantıklı fikirler çıkar da yönetimle paylaşırız diye. Gelinen noktaya baktığımda bize ''Kardeşlik konusu açılırsa eskisi gibi sıkıntılı devam edecek'' izlenimi veriyorsunuz. Şimdi ortak amacımız nedir ? Mustafa'nın facebook'taki paylaşımları ifşa etmek mi , yoksa bu konuyla ilgili ortak fikirlerle yönetimi ikna edip tekrar açtırmak mı ?
    Mustafa ''yönetimle görüşecem kapattıracam dediyse'' bunun sebebi kurallara riayet etmeyen kullanıcılardır. Her şeyin bir sınırı vardır , o sınır artık aşılmıştı.
    Neyse son olarak şunu soracağım : Biz buradan karşılıklı atışma şeklinde devam edip süreci çıkmaza mı sokacağız , yoksa sakin şekilde fikir alışverişinde bulunup herkesin mutlu olacağı şekilde bu konuyu açtırmak için altı dolu projeyle yönetimi ikna etmeye mi çalışacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Bu konuya mesaj atmayacaktım ama artık dayanamadım, eskiden bu bölümde yetkili olduğum için buradaki insanlar tanır beni, yakın çevremdekiler de bilir ne tür zorluklar yaşadığımı, PS bölümünün yönetimi kolay, bir zorluğu yok aslında ama ne varsa bu kardeşlik konusunda çıkıyor sorun, dediğim gibi benim epey başımı ağrıttı zamanında, şimdi de belli ki Mustafa'nın başını ağrıtıyor.

AMA, kocaman bir ama diyorum, şöyle bir durum var, kardeşim baktın altından kalkamıyorsun, sorunlar başını ağrıtıyor, bırak görevini. Zorla vermediler bu görevi sana, sen kendin başvurdun bunun için, ben yaparım dedin değil mi? Kendimden yola çıkayım, bende aynen öyle oldu, kendim istedim görev, baktım olmuyor, altından kalkamıyorum, düzgünce bıraktım görevi. Benim aklıma dahi gelmedi yüzlerce kişinin maddi fayda gördüğü, Türk oyuncular için olması elzem olan bir konunun kaldırılacağı. Senin/sizlerin, bu işte payı olan her kimse onun nasıl aklına geldi hayret ediyorum.

Ha illa ki diyorsan ben bu görevi çok seviyorum, yöneticilik süper, belli ki üst yönetimle yakınlık kurmuşsun, bölümde de aktifsen eminim ki en azından 4-5 kişi gözüne çarpmıştır, onları yardımcı olarak iste, onlar olmasa bile şu an 100 kişi başvuru yapar bu bölümde görev almak için. Tek başına olmazsın, konu sürekli olarak denetim altında kalır, görev paylaşımı olur, kimsenin de bu kadar başı ağrımaz.

Hiçbir şekilde hakaret etmedim bu mesajımda, umarım silinmez. Gerekirse birkaç kişi kendini feda edip başını ağrıtacak -kötü anlamda demiyorum, bu görev için gönüllü olanlar olacağı kesin- ama bu konu kaldırılmayacak, yüzlerce kişi gidip 150-200 lira verip oyun oynamaktansa 10-15 lira verip oyun oynamaya devam edecek.

Nihayet mantili mesaj atan - eski de olsa - bir yonetici cikti sukurler olsun

• MUSTAFA GİTSİN KONUMUZ GERİ GELSİN DİYENLER ARTILASIN
  • Mustafa yöneticiliği mi bırakacak?

Şu atılan sslerden sonra ben olsam foruma girecek yüzüm olmaz hesabımı siler çıkar giderim.
    Rezillik..

• Güzel bir konuydu üç beş kuruşa oyun oynayabiliyorduk, iyi bir arkadaşlık ortamı oluşmuştu yazık olmuş, ihşallah konu en kısa sürede geri döner
  • Koca koca insanlar 22 yaşındaki insana mı kaldı şimdi?

DH üst yönetimine sesleniyorum: BÜYÜK AYIP YAPIYORSUNUZ
  • oyunculuğa zaten devlet bir tekme vuruyor lüks sayıp, gelip birde dh yönetimi bize vuruyor. inanılır gibi değil. yanımızda olmanız size kaybettirmez, kazandırır.

@gun bey göreve...
    @Speed-Step mesut bey göreve.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 7 Eylül 2015; 13:07:41 >
  • MUSTAFA ADLI ARKADAŞ +10 ALMIŞ MESAJLARIMI SİLMEKTE BU ÜLKEDEKİ DİKTATÖRLÜK BURAYA GELMİŞ BULUNUYOR
  • valla bu olaylara ancak mesut çevik son verebilir,
    yetiş ya mesut @Speed-Step
  • face grubunda whatsapp grubunda Mustafa gibi yöneticileri nasıl tutuyorlar anlamıyorum...Üst yönetime gazı ver sen nasılsa rahatsın o gruplarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 7 Eylül 2015; 13:07:00 >
  • Bu konu yeniden açılacak arkadaslar merak etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.