Şimdi Ara

PS4 Konsept Tasarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende cok begendim ama sizlerin soyledigi gibi bu kadar kucuk olmaz ya olsa bile slimleri herhalde kagıt kadar bişe olur
  • ilk defa duzgun bir konsept.
  • bari ssd olaydi yaa :)
    tabi gercekse
  • Controllerla ilgili yazanlar heyecan verici.
  • Boyle gelsin ilk gun alirim
  • Tasarım iyi. HDD yerine SSD olucağını düşünüyorum tabi bu uzun vade için geçerli. Çünkü günümüzde SSD fiyatları oldukça yüksek. Benim tahminim 2 yıl içinde duyurlucağı ve duyurudan 1 yıl sonra çıkacağı yönünde...
  • Hayatımda gördüğüm en güzel feykimsi konsept tasarım kim yaptıysa muhteşem.

Ama 1.si bu kadar erken zamanda bu kadar net bilgi ortaya çıkmaz,2.si muhtemel spec o ince kasada soğutulamaz.

Ama böyle birşey olsa çıkmış en güzel görünümlü konsol olur.
  • Offical kaynaktan resimler vs gelmeden inanmayın derım bu tür şeylerde. Büyük ihtimal fakedir
  • Tasarım güzel ama resimde biraz kalın gibi durdu
  • Beyaz versiyon harika olmuş,eğer bu tasarımlar gerçekse önümüzdeki e3'te yavaştan duyururlar.
  • Buyuk ihtimalle resimler fake degil. Fake olmayacak kadar detayli ve iyiler.
    Ancak bunlar sanirim SLIM model cikmadan once ki slim modep prototiplerinden biri.
    Yani PS4 le alakasi yok.
  • bir kere şu sony_55 in yazısını alıntı yapmayın

tipi güzel bu ilk çıktığı zaman slim bunun bir slimi nasıl olur acaba
  • pek bir fake gibi durmuyor olsa da ben de bu kadar ince geleceğine inanmıyorum. illa ki bir slim çıkar.
  • tasarımı beğendim
  • Anlamadım şimdi bu konsept tasarım mı yoksa konsept olduğu iddia edilen tasarım mı? Arada çok fark var...
  • FAKE olsa da buna benzer bir şey gelecek sonuçta ne kadar farklı bir şey gelebilir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

FAKE olsa da buna benzer bir şey gelecek sonuçta ne kadar farklı bir şey gelebilir ki

Buna benzer gelmeyebilir, daha önceki örnekleri mevcut, ps3 kendi konsept tasarımlarından çok farklı şekilde geldi.
  • bunu sony yapmış olsa üstüne kocaman play station 4 ya da ps4 diye yazardı
  • ps3 slim de düşmüştü

ben bunun gerçek olduğuna inanıyorum çünkü sony çizgilerini taşıyor
  • Yalnız herkes bir detay'ı kaçırmış...Bu kasa üzerinde sadece 1 tane fonksiyon tuşu var (Açma veya Disk çıkarma)

ARKADAŞLAR NORMALDE BÖYLE BİR KONSOLDA HEM POWER TUŞU - HEMDE DİSKİ ÇIKARMAK İÇİN TUŞ KONULMASI GEREKMİYOR MU ? DİKKALİ BAKINCA FARK ETTİM.BELKİDE BEN GÖREMEDİM...BU NEDENLE BENDE FAKE BİR KONSEPT DİYORUM !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.