Şimdi Ara

PS4 Kullanıcıları Kullandıkları Tvler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung T22B300 PS3 ve PS4'de kullanıyorum.
  • Samsung 40D8000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 32f5570

• Bunlarda benim yavrular
    Ps3-PS4 ve XBOxOne BU arada projeksiyon LG PB60G
     PS4 Kullanıcıları Kullandıkları Tvler
  • LG 42LA740S 42" 800 Hz Wi-Fi UsbMovie LG Uydu Alıcılı 3D Smart Full HD LED TV + 6 Adet 3D Gözlük + Akıllı Kumanda sipariş verdim iyimidir ?
  • Input lag problemi olmayan herhangi bir TV alınabilir.
    Para çoksa, gerçek siyah veren modeller de alınabilir, bomba olur

---

Ben BenQ XL2420T monitör ile kullanıyorum PS4'ü. Salon tipi koltuk da koydun mu, TV keyfinden farkı kalmıyor. PC'yle beraber güzelce kullanılıyor.
    TV olarak 4-5 senelik LG 47LH7000 var. Gerçek siyah olayı artık monitörlerde mi önce yaygınlaşır TV'lerde mi bilmem, anca o zaman değişirim.
  • 55pfl7007/12k philips

• Sony 42w655..

• samsung 46f6650 oyun modu filan var lag sorunuda yok. ama model piyasadan kalktı heralde. nedense artık.
    http://www.teknosa.com/urunler/110012771/samsung-46f6650-fhd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-2-go
    burada birtane teşhir ürünü satılıyor.
  • Sony KLV 40EX430 gayet memnunum hem Ps4 hemde HD , SD tv performansıda güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 40f6100. İnput lag vs yok ayrıca görüntü ayarlarını yapınca çok iyi görüntü alıyorum renkler falan çok net oluyo.

• LG 47" LA660S
  • 42w805. herkes de tv sinden çok memnun anlaşılan. ben memnun değilim . yeni aldım. satılıktır bilginize.
  • Samsung Smart TV ES8000
  • quote:

Orijinalden alıntı: flow

LG 47" LA660S

Memnun musun hocam tvden. İnput lag,ghost sorunu filan oldu mu? Bende de 42la640s var ama daha ps4 yok. Çok tedirginim inşallah bir problem yaşamam.
  • 55"samsung f8000

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

LG 47" LA660S

Memnun musun hocam tvden. İnput lag,ghost sorunu filan oldu mu? Bende de 42la640s var ama daha ps4 yok. Çok tedirginim inşallah bir problem yaşamam.

En ufak bir sorun yasamadım fifa14 oynuyorum genellikle oldukca basarılı, diğer oyunlarıda denedim hepsi gayet akıcı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • philips 47'' full hd 700hz.

Tv den oldukça memnunum. Ambilight özelliği oyunlarda çok güzel oluyor. Tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

LG 47" LA660S

En ufak bir sorun yasamadım fifa14 oynuyorum genellikle oldukca basarılı, diğer oyunlarıda denedim hepsi gayet akıcı

Hocam oyun modunda oynuyorsundur değil mi? Birde bf4 de denedin mi? En çok orda belli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.