Bildirim
ps4 kullanıcıları yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun abd de satılan oyunlardan. us psn açıp oradan update denemeye çalış aklıma başka bişey de gelmiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
oyun abd de satılan oyunlardan. us psn açıp oradan update denemeye çalış aklıma başka bişey de gelmiyor.
denedim olmadı -
Hocam sanırım oyunu başlatırken alt bölümdeki satın al seçeneğinden bahsediyorsun. O hatayı bende farketmiştim oyun diskini takınca hala psnden satın al yazısı duruyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan - Drake
Hocam sanırım oyunu başlatırken alt bölümdeki satın al seçeneğinden bahsediyorsun. O hatayı bende farketmiştim oyun diskini takınca hala psnden satın al yazısı duruyordu.
sende de aynı olay var demek ki. sadece benim karşıma çıkan bir sorun değil ozaman -
Hocam o bahsettiğiniz sorun çoğu kişi de oluyor sanırım oyunun alt menüsünde satın al seçeneği çıkıyor sanki kütüphaneniz de o oyun yokmuş gibi görüyor herhalde.
Arkadaşlar bu ps4 e ilave harddisk takma konusunda fikir sahibi olan var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: kingkrali78
Arkadaşlar bu ps4 e ilave harddisk takma konusunda fikir sahibi olan var mı acaba?
https://www.youtube.com/watch?v=QQy3c2PBuWE
burda var diski değiştiriyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: aLdacTrack
Hocam o bahsettiğiniz sorun çoğu kişi de oluyor sanırım oyunun alt menüsünde satın al seçeneği çıkıyor sanki kütüphaneniz de o oyun yokmuş gibi görüyor herhalde.
evet aynen öyle. free dlc seçeneği var oyun içinde multinin üzerinde indir diye yazıyor. ancak oyun satın alınmadı diye gözüktüğünden herhalde free dlc falan yok ortada her şey paralı anlamadım ama artık kurcalamıyorum artık alıştım lanet :D:D:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X